Κριός: Έχει κάποιο κόλλημα με τα μαλλιά της εκάστοτε ερωμένης του, τόσο που τα ταλαιπωρεί αρκετά με το... τράβηγμα, σημείο που καταντάει πολύ εκνευριστικό, όταν μετά το σεξ, είναι... ξεμαλλιασμένη.
Ταύρος: Όταν φιλάει, βγάζει ένα περίεργο μουγκρητό που τις περισσότερες φορές νευριάζει, παρά διεγείρει.
Δίδυμοι: Γιατί δε σταματάει να μιλάει ούτε στο σεξ και μάλιστα απαιτεί και από την ερωμένη του να απαντά στις ερωτήσεις του αναλυτικά.
Καρκίνος: Έχει εμμονή με το στήθος, τόσο που δίνει την εντύπωση ότι θήλασε όσο έπρεπε όταν ήταν μωρό και βγάζει τα σπασμένα.
Λέων: Πιο πολύ παίρνει στο σεξ παρά δίνει. Ιδίως με το στοματικό έχει μια άρνηση.
Παρθένος: Δεν προλαβαίνει να τελειώσει και τρέχει να κάνει ντους λες και πρόκειται να μολυνθεί ή να καεί το δέρμα του.
Ζυγός: Καταναλώνει πολύ χρόνο με τα προκαταρκτικά, ενώ το σεξ είναι μικρής διάρκειας.
Σκορπιός: Τα χέρια του είναι σαν μέγγενη. Σφίγγει την ερωμένη του τόσο πολύ λες και θέλει να τη σπάσει και τη γεμίζει με μελανιές σα να την μαρκάρει.
Τοξότης: Αλλάζει στάσεις κατά τη διάρκεια του σεξ, ανά πέντε λεπτά. Με τέτοιους ρυθμούς είναι δύσκολο να συγκεντρωθεί κάποια και να φτάσει στην κορύφωση.
Αιγόκερως: Μόλις τελειώνει φέρεται ψυχρά, λες και πρόκειται για δουλειά. Συχνά δίνει την εντύπωση στην ερωμένη του ότι θέλει να του αδειάζει τη γωνιά.
Υδροχόος: Καλοί οι πειραματισμοί αλλά όχι από το πρώτο βράδυ και σίγουρα δεν είναι όλες πρόθυμες να δοκιμάσουν sex toys με το «καλησπέρα».
Ιχθύες: Κάποια πρέπει να του πει ότι είναι άβολο να την παρακολουθεί την ώρα που γδύνεται με ύφος που θυμίζει ψυχανώμαλο ή διαστροφικό, παρά σεξουαλικό.