$type=grid$la=hide$h=400$cm=hide$a=hide$count=3$sn=0$rm=0$show=home

Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια - 22 Αυγούστου 2020

Κριός
Γενικά
Κριέ, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεις όλη σου την προσοχή στην καθημερινότητα και σε υποχρεώσεις στην δουλειά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή και σε πιθανές οικονομικές υποθέσεις.
Αισθηματικά
Είναι σημαντικό να περιορίσεις την γκρίνια και την νευρικότητα καθώς μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την σχέση σου. Είναι απαραίτητο να κατασταλάξεις σε αυτό που σε καλύπτει. Αν είσαι Αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, όμως δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι δεν σε γεμίζει, καλά θα κάνεις να δώσεις μία ευκαιρία.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Διαφωνίες μπορείς να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα που πιθανά να προκύψουν στις συνεργασίες σου. Δεν είναι κατάλληλη η μέρα για να λύσεις υποθέσεις. Η καθημερινότητα θα σε φορτίσει καθώς αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες σε όλα τα επίπεδα.

Ταύρος
Γενικά
Ταύρε, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας την διασκέδαση και το φλερτ το επόμενο χρονικό διάστημα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι πιθανό να προκαλέσει εντάσεις στην δουλειά που είναι προτιμότερο να αποφύγεις.
Αισθηματικά
Νευρικότητα και επικριτική διάθεση μπορούν να προκαλέσουν εντάσεις με το ταίρι σου που καλά θα κάνεις να αποφύγεις. Αν είσαι Αδέσμευτος/η δεν σου είναι εύκολο να αφεθείς σε νέο πρόσωπο καθώς η διάθεσή σου δεν σου το επιτρέπει, ο εκνευρισμός παίζει ανασταλτικό ρόλο.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Οι καθημερινές διαφωνίες εντείνονται καθώς νιώθεις ότι δεν γίνονται αντιληπτές οι ανάγκες σου σε ότι αφορά την δουλειά και σε αυτό που ικανοποιεί. Προσοχή σε εντάσεις με συναδέλφους που θα προκληθούν κυρίως από την δική σου συμπεριφορά και όχι από δικά τους λάθη.

Δίδυμοι
Γενικά
Δίδυμε, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι το επόμενο χρονικό διάστημα σε οικογενειακά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να ανεβάσει τη νευρικότητα σημαντικά επηρεάζοντας τη σχέση σου.
Αισθηματικά
Προσπάθησε να περιορίσεις ανασφάλειες και πείσμα που δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν προβλήματα χωρίς ουσιαστικό λόγο στη σχέση σου. Αν είσαι Αδέσμευτος/η είναι πιθανές οι νέες γνωριμίες, όμως εσώτερες συγκρούσεις δεν σου επιτρέπουν να τις απολαύσεις.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να βρίσκεις εμπόδια στην εξέλιξή τους. Είναι απαραίτητο να σκεφτείς ψύχραιμα κάθε κίνησή σου αφού μπορείς με ευκολία να αφεθείς στην αδιαλλαξία και να καθυστερήσεις την επίλυση των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν.

Καρκίνος
Γενικά
Καρκίνε, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και την επόμενη χρονική περίοδο θέματα με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους έρχονται στο προσκήνιο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενισχύει την κυκλοθυμία και τον εγωισμό προκαλώντας νευρικότητα στο οικογενειακό περιβάλλον.
Αισθηματικά
Δεν ξέρεις τι θέλεις πραγματικά από το ταίρι σου και αυτό σου προκαλεί εκνευρισμό. Φρόντισε να μην χαλάσεις όμορφες στιγμές καθώς είναι βέβαιο ότι θα το χρεωθείς. Αν είσαι Αδέσμευτος/η προσπάθησε να κατασταλάξεις μέσα σου τι θέλεις από μία σχέση, τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν ευνοούν νέες γνωριμίες.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Κόντρες σε οικονομικά θέματα απασχολούν συμφωνίες και θέματα ακίνητης περιουσίας. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους καθώς οι προστριβές που μπορεί να προκύψουν δεν εξυπηρετούν επί της ουσίας αυτό που θέλεις να πετύχεις.

Λέων
Γενικά
Λέοντα, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και ανοίγει μία περίοδος μπροστά σου που θέματα υλικών και συναισθηματικών αναγκών θα σε απασχολήσουν έντονα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο αναστατώνει τις σχέσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που εμφανίζονται και πάλι.
Αισθηματικά
Σπασμωδικές συμπεριφορές και φραστικά λάθη μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις στην προσωπική σου ζωή, η ηρεμία είναι το κλειδί για την αποφυγή των καυγάδων. Αν είσαι Αδέσμευτος/η τραύματα του παρελθόντος μπορεί να μπουν εμπόδιο σε νέα γνωριμία, είναι απαραίτητο να τα αφήσεις στο περιθώριο.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε κόντρες με πρόσωπα που θέλεις να πραγματοποιήσεις συμφωνίες εμπορικής φύσεως καθώς οι οικονομικές διαφωνίες δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν σήμερα. Δεν αποκλείεται να περιμένεις χρήματα που σου οφείλονται, δύσκολα θα γευτείς αυτή την ευχαρίστηση την συγκεκριμένη μέρα.

Παρθένος
Γενικά
Παρθένε, Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο προσπαθώντας να διεκδικήσεις τον χώρο και τις ανάγκες σου στο περιβάλλον που κινείσαι. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να προκαλέσει εκνευρισμό σε φιλικές σχέσεις για οικονομικούς λόγους.
Αισθηματικά
Η ανάγκη έντονης ανεξαρτησίας έρχεται σε κόντρα με την διάθεση απόλυτης σύνδεσης με το ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι Αδέσμευτος/η πείσμα και εριστική διάθεση μπορούν με ευκολία να χαλάσουν τα θετικά δεδομένα σε νέα γνωριμία.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο στον επαγγελματικό χώρο καθώς διεκδικείς το καλύτερο για εσένα. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις άδικος με τους γύρω σου και να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Ζυγός
Γενικά
Ζυγέ, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και μπαίνεις σε μία περίοδο απολογιστικού χαρακτήρα που θα εντείνει την εσωστρέφεια. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο εντείνει νευρικότητα και απολυτότητα επηρεάζοντας προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.
Αισθηματικά
Εγωκεντρικές και αδιάλλακτες συμπεριφορές δεν σου επιτρέπουν να χαρείς υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου, εσώτερα προσωπικά ζητήματα επηρεάζουν την διάθεσή σου. Αν είσαι Αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται, όμως είναι πιθανό να νιώσεις ότι δεν καλύπτουν τις ανάγκες που έχεις για μία σχέση.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους στις συνεργασίες και το επαγγελματικό περιβάλλον καθώς με ευκολία αυξάνεται η ένταση και προκύπτουν σημαντικές διαφωνίες. Αφιέρωσε χρόνο ώστε να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις να επιτύχεις στα επαγγελματικά σου.

Σκορπιός
Γενικά
Σκορπιέ, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου το επόμενο χρονικό διάστημα σε φιλικές παρέες και ομαδικές προσπάθειες που σε ενθουσιάζουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον, κατήφεια και εσωστρέφεια σε πολιορκούν.
Αισθηματικά
Συναισθηματικές υπερχειλίσεις δεν αφήνουν την αισιοδοξία να κυριαρχήσει στη σχέση προκαλώντας κόντρες. Αν είσαι Αδέσμευτος/επιστροφές προσώπων μπορεί να προκύψουν που δημιουργούν την αίσθηση ότι δεν σου επιτρέπεις να ξεκολλήσεις και να χαρείς τη ζωή.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Η δυσκολία στην συγκέντρωση είναι αυτό που επηρεάζει την ημέρα και μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και παραλήψεις στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και άφησε τη νευρικότητα στην άκρη καθώς σε δυσκολεύει περισσότερο.

Τοξότης
Γενικά
Τοξότη, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και για τις επόμενες περίπου τριάντα ημέρες δεν έχεις περιθώριο από το να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου που έρχονται με φόρα στο προσκήνιο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο προκαλεί καχυποψία σε φιλικές σχέσεις.
Αισθηματικά
Τάσεις φυγής σε αναστατώνουν και προκαλούν εντάσεις με το ταίρι σου, είναι σημαντικό να ισορροπήσεις απόλυτη ανεξαρτησία και καχυποψία. Αν είσαι Αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον, οι αμφιβολίες σου όμως κυριαρχούν και ενισχύουν τον εκνευρισμό.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Προσπάθησε να συζητήσεις με ψυχραιμία πιθανές διαφωνίες που μπορεί να έχεις με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να είναι η περίεργη διάθεσή σου που δεν σου επιτρέπει να είσαι αντικειμενικός και σε οδηγεί σε έντονη καχυποψία.

Αιγόκερως
Γενικά
Αιγόκερε, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και νιώθεις την ανάγκη να στραφείς στο ευρύτερο περιβάλλον σου και να περάσεις υπέροχα με τις παρέες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο με ευκολία μπορεί να μεταφέρει την ένταση από την καριέρα στη σχέση σου.
Αισθηματικά
Προσπάθησε να αφήσεις εκτός της σχέσης σου πιθανά επαγγελματικά προβλήματα, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξει ένταση με το ταίρι σου. Αν είσαι Αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα, προσοχή καθώς δεν σου είναι εύκολο να αντιληφθείς αν πραγματικά μπορούν να σε ικανοποιήσουν.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε επαγγελματικές υποθέσεις που μπορεί να σου προκαλούν νευρικότητα. Να θυμάσαι ότι δεν είναι η καλύτερη μέρα για να συζητήσεις οικονομικά θέματα καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν αντιδικίες.

Υδροχόος
Γενικά
Υδροχόε, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο αυξάνοντας την εσωστρέφεια κατακόρυφα. Ζητήματα οικονομικής φύσεως έρχονται στην επιφάνεια και σε απασχολούν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και δυσθυμία που θα επηρεάσει δυσάρεστα τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος.
Αισθηματικά
Η επικριτική σου διάθεση μπορεί να προκαλέσει εντάσεις που είναι προτιμότερο να αποφευχθούν καθώς δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Αν είσαι Αδέσμευτος/η δεν είσαι βέβαιος για τις προσωπικές σου επιλογές και αυτό εκδηλώνεται έντονα σε νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Είναι απαραίτητο να περιορίσεις αμέλεια και συμπεριφορές που δεν θα σε βοηθήσουν να αποδώσεις τα αναμενόμενα. Προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να προκληθούν από το πουθενά και θα δημιουργήσουν σημαντικά ζητήματα στις συναδελφικές σχέσεις.

Ιχθύες
Γενικά
Ιχθύ, ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το τετράγωνό με την Αφροδίτη στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να σε ωθήσει να εκδηλώσεις ανασφάλειες και ζήλια που θα πληγώσουν το ταίρι σου.
Αισθηματικά
Δεν είσαι βέβαιος για τον εαυτό σου και αυτό εκδηλώνεται δυσάρεστα και συγκρουσιακά στην σχέση σου, μείνε μακριά από σκηνές ζήλιας που θα προκαλέσουν εκρηκτικές καταστάσεις. Αν είσαι Αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα σχέση καθώς ο εκνευρισμός και οι φόβοι κυριαρχούν.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους σου προκαλούν αναστάτωση καθώς νιώθεις αβεβαιότητα για τα πρόσωπα που εμπλέκονται και για το αποτέλεσμα που μπορεί να υπάρξει. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που δεν θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα και θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις.
Πηγή: e-zwdia.gr

COMMENTS

Όνομα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ,1585,ΑΝΔΡΑΣ,305,ΑΡΘΡΑ,765,ΑΣΤΕΙΑ,52,ΑΧΑΪΑ,343,ΓΥΝΑΙΚΑ,945,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,112,ΔΙΑΦΟΡΑ,402,ΔΙΕΘΝΗ,4076,ΕΘΝΙΚΑ,356,ΕΚΚΛΗΣΙΑ,39,ΕΛΛΑΔΑ,7401,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,492,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ,760,ΕΡΓΑΣΙΑ,103,ΖΩΔΙΑ,623,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,566,ΚΡΗΤΗ,530,ΚΥΠΡΟΣ,787,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,87,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,792,ΠΑΙΔΙ,290,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,339,ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,342,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,492,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2073,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,441,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,177,ΣΙΝΕΜΑ,86,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,984,ΣΧΕΣΕΙΣ,379,ΤΑΞΙΔΙΑ,360,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1019,ΥΓΕΙΑ,1026,ΧΡΗΣΙΜΑ,344,AUTOMOTO,517,LIFESTYLE,734,MEDIA,753,PEOPLE,91,VIRAL,286,
ltr
item
istioforos news - Ιστιοφόρος νέα: Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια - 22 Αυγούστου 2020
Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια - 22 Αυγούστου 2020
https://1.bp.blogspot.com/-0tb3Jeg49TE/X0C0dMACikI/AAAAAAADF_M/qQQ4L_P-w2AP4zT2OtYPv4pzDL7WspdJQCLcBGAsYHQ/s1600/zodia-imerominies_b.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-0tb3Jeg49TE/X0C0dMACikI/AAAAAAADF_M/qQQ4L_P-w2AP4zT2OtYPv4pzDL7WspdJQCLcBGAsYHQ/s72-c/zodia-imerominies_b.jpg
istioforos news - Ιστιοφόρος νέα
https://www.istioforosnews.com/2020/08/imerisia-provlepsi-gia-ta-zodia--22-aygoystoy-2020.html
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/2020/08/imerisia-provlepsi-gia-ta-zodia--22-aygoystoy-2020.html
true
8450452528644144786
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συνέχεια.. Reply Cancel reply Delete by Home PAGES POSTS View All ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy