$type=grid$la=hide$h=400$cm=hide$a=hide$count=3$sn=0$rm=0$show=home

Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια - 21 Αυγούστου 2020

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Κριός
Γενικά
Κριέ, Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και μπορείς να τακτοποιήσεις καθημερινές υποθέσεις και εργασιακά θέματα, ώστε να απαλλαγείς από το άγχος. Αργότερα περνάει στον Ζυγό και επιδιώκεις να έρθεις πιο κοντά σε συνεργάτες και ταίρι, καθώς δεν θέλεις να σε κατακλύσουν οι ανασφάλειες.
Αισθηματικά
Το βράδυ μπορείς να περάσεις χαρούμενες και έντονα συντροφικές στιγμές με το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είστε κοντά ο ένας στον άλλον . Αν είσαι Αδέσμευτος/η πολλά πρόσωπα μπορούν να ενδιαφερθούν καθώς η έντονη κοινωνικότητα και το ταπεραμέντο σου κεντρίζει την προσοχή των γύρω σου.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Μέχρι το μεσημέρι έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν στην δουλειά, αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσες. Από εκεί και μετά μπορείς να ασχοληθείς με τις συνεργασίες σου και να προχωρήσεις σε καινούργιες ή να κινηθείς σε παλαιότερες με γνώμονα τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

Ταύρος
Γενικά
Ταύρε, Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και μπορείς να απολαύσεις στιγμές χαράς και ευδαιμονίας με πρόσωπα που αγαπάς. Αργότερα περνάει στον Ζυγό αυξάνοντας κατακόρυφα τις καθημερινές υποχρεώσεις, καθώς μπορεί να προκύψουν θέματα στον εργασιακό χώρο που πρέπει να λύσεις.
Αισθηματικά
Η γκρίνια και η κούραση της καθημερινής προσπάθειες μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου, απέφυγε δυσάρεστες συζητήσεις. Αν είσαι Αδέσμευτος/η δείξε ενδιαφέρον σε πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που μπορεί να σε πολιορκεί.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Είναι ξεκάθαρο ότι κατά την διάρκεια της ημέρας το άγχος κάνει την εμφάνισή του καθώς υπάρχουν σημαντικά εργασιακά ζητήματα που φαίνεται ότι σε απασχολούν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την συμπεριφορά σου καθώς τα νεύρα και τα ξεσπάσματα σε συναδέλφους δεν θα ωφελήσουν.

Δίδυμοι
Γενικά
Δίδυμε, Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και μπορείς να ασχοληθείς με οικογενειακές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Αργότερα περνάει στον Ζυγό και ανεβαίνει η διάθεσή σου κατακόρυφα καθώς αφήνεις πίσω ότι σε πιέζει και φροντίζεις να περάσεις καλά.
Αισθηματικά
Νιώθεις ότι μπορείς να εκφράσεις με μοναδικό τρόπο συναισθήματα και σκέψεις στο ταίρι σου, η γενναιοδωρία σου θα δώσει ώθηση για σημαντικές εξελίξεις στην σχέση σου. Αν είσαι Αδέσμευτος/η ο έντονος αισθησιασμός δεν αφήνει περιθώρια για να μέτριες καταστάσεις, το πάθος απογειώνει νέα γνωριμία.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις συμφωνίες σε σχέση με θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Διεκδίκησε το καλύτερο που μπορείς για εσένα. Οι πρωτοβουλίες και οι κινήσεις που θα πραγματοποιήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα σου δώσουν ψυχολογικό και πρακτικό πλεονέκτημα.

Καρκίνος
Γενικά
Καρκίνε, Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και μπορείς να τακτοποιήσεις εμπορικές υποθέσεις και ζητήματα δημοσίων σχέσεων που σε απασχολούν έντονα. Αργότερα περνάει στον Ζυγό και θέλεις να περάσεις χρόνο με πρόσωπα από την οικογένεια, απολαμβάνοντας την θαλπωρή που σου δίνουν.
Αισθηματικά
Οι έντονες τρυφερές στιγμές που προκύπτουν με το ταίρι σου σας φέρνουν πιο κοντά και λειτουργούν ανακουφιστικά ώστε να ξεπεραστεί η δύσκολη καθημερινότητα . Αν είσαι Αδέσμευτος/η έντονη οικειότητα μπορεί να νιώσεις με πρόσωπο που έρχεται στην ζωή σου για να αλλάξεις σημαντικά την νοοτροπία που έχεις σε προσωπικό επίπεδο.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Προσπάθησε να προχωρήσεις απρόσκοπτα σε εμπορικές συμφωνίες και κάθε τύπο συναλλαγών που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς θα σε γεμίσει αισιοδοξία για την επαγγελματική σου πορεία. Θέματα ακίνητης περιουσίας σε απασχολούν έντονα, η έντονη διαίσθησή σου θα είναι ο καλύτερος δυνατός σύμβουλος.

Λέων
Γενικά
Λέοντα, Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Αργότερα περνάει στον Ζυγό και δεν θα διστάσεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος ώστε να απολαύσεις την παρέα και την συζήτηση μαζί τους.
Αισθηματικά
Μπορείς να εκφράσεις με ευκολία πιθανά παράπονα που έχεις στο ταίρι σου, προσοχή σε νευρικότητα που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι Αδέσμευτος/η μέσα από τον κοντινό περίγυρο μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία, τα κοινά ενδιαφέροντα και η ευχάριστη προσέγγιση στη ζωή θα σε ενθουσιάσουν.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες ή να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια που έχεις χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις. Είναι απαραίτητο να επικεντρωθείς σε ότι αφορά το εμπόριο καθώς επαγγελματικά μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη για εσένα.

Παρθένος
Γενικά
Παρθένε, Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στο ζώδιό σου και μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο που είναι απαραίτητες για την εξέλιξή σου. Αργότερα περνάει στον Ζυγό και στρέφεις την προσοχή σου σε οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες που σου προκαλούν ανασφάλεια.
Αισθηματικά
Είναι απαραίτητο για εσένα να σου χαρίσει το ταίρι σου σταθερότητα και ασφάλεια καθώς αυτό είναι που επιζητάς κυρίως από μία σχέση. Αν είσαι Αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται οι ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης να κυριαρχήσουν και να μπουν εμπόδιο σε εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Οι συνεργασίες σου μπορεί να εξελιχθούν ιδανικά αν δώσεις χώρο στους συνεργάτες σου ώστε να εκφράσουν άμεσα και ξεκάθαρα τι θέλουν επαγγελματικά. Πιθανό είναι να υπάρχουν οικονομικά ζητήματα που επηρεάζουν την ψυχολογία σου, με επιμονή και υπομονή θα δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις.

Ζυγός
Γενικά
Ζυγέ, Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις κύκλους από παλαιότερες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Αργότερα περνάει στο ζώδιό σου και σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια. Διεκδικείς τον χώρο και την προσοχή των σημαντικών προσώπων της ζωής σου.
Αισθηματικά
Μπορείς να γίνεις άκρως υποκειμενικός με το ταίρι σου καθώς προσπαθείς να αποσπάσεις πάση θυσία την προσοχή του. Η απότομη συμπεριφορά σου μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις. Αν είσαι Αδέσμευτος/η η έντονη κοινωνικότητα και η εξωστρεφής στάση σου δημιουργεί προϋποθέσεις για σημαντικές νέες γνωριμίες στη ζωή σου.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στη δουλειά μπορεί να απορροφήσουν το χρόνο σου και να σε αναστατώσεις. Μην διστάσεις να δράσεις με σκοπό να κλείσεις όποια θέματα σε αγχώνουν. Προσοχή σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς παρεξηγήσεις και νευρικότητα μπορεί να προκαλέσουν προστριβές.

Σκορπιός
Γενικά
Σκορπιέ, Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και μπορείς να κλείσεις υποθέσεις σε σχέση με φίλους που πιθανά σε έχουν αναστατώσει. Αργότερα περνάει στον Ζυγό και έχεις την ανάγκη να απομονωθείς σκεπτόμενος παλαιότερες καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει.
Αισθηματικά
Προσπάθησε να χαρείς στιγμές με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από απογοητεύσεις και κατήφεια. Αν είσαι Αδέσμευτος/ πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν για να σου θυμίσουν ότι έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς στην προσωπική σου ζωή.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σχέδια και στόχους που σε απασχολούν στην επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή σε εριστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Αξιοποίησε τον χρόνο μετά το μεσημέρι για να κλείσεις ότι εκκρεμότητα υπάρχει στο εργασιακό περιβάλλον.

Τοξότης
Γενικά
Τοξότη, Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και μπορείς να διευθετήσεις επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σου προκαλούν άγχος. Αργότερα περνάει στον Ζυγό και αφήνεις πίσω την ένταση, καθώς επικεντρώνεις την προσοχή σου σε φιλικές παρέες και εξόδους.
Αισθηματικά
Είναι σημαντικό για εσένα να έχεις με το ταίρι σου κοινή προσέγγιση σε προσωπικό επίπεδο καθώς αυτό βοηθά να κατανοήσετε με μεγαλύτερη ευκολία ο ένας τον άλλον. Αν είσαι Αδέσμευτος/η είναι σημαντικό αφεθείς σε πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον που αλλάζει άρδην τις πεποιθήσεις σου.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Είναι απαραίτητο να κλείσεις επαγγελματικά ζητήματα που σου προκαλούν ένταση καθώς αυτό θα βοηθήσει να δείξεις τις δυνατότητες που έχεις και θα σε αποφορτίσει ψυχολογικά. Οι ομαδικές προσπάθειες μπορεί να σε καλύψουν απόλυτα καθώς σε φέρνουν πιο κοντά σε επαγγελματικούς στόχους που έχεις.

Αιγόκερως
Γενικά
Αιγόκερε, Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Αργότερα περνάει στον Ζυγό και κάνεις στροφή στην καριέρα καθώς προκύπτουν υποχρεώσεις και ευθύνες με τις οποίες πρέπει να ασχοληθείς.
Αισθηματικά
Η ένταση των πολλών υποχρεώσεων δεν πρέπει να επηρεάσει την σχέση, καθώς στο ταίρι σου θα βρεις κατανόηση και τρυφερότητα που θα σε χαλαρώσουν. Αν είσαι Αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που δεν αποκλείεται να ανοίξει ένα σημαντικό κεφάλαιο σε προσωπικό επίπεδο.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Η ανάγκη εξέλιξης σε ότι αφορά την καριέρα σου θα οδηγήσει σε πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν την υπεύθυνη και ώριμη στάση σου. Προσοχή όμως στην αδιαλλαξία που μπορεί να σε φέρει απέναντι στους ανωτέρους σου δημιουργώντας εμπόδια στην επαγγελματική σου πορεία.

Υδροχόος
Γενικά
Υδροχόε, Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και μπορείς να ασχοληθείς με υποθέσεις οικονομικής φύσεως που σε ταλανίζουν. Αργότερα περνάει στον Ζυγό και αφήνεις πίσω την εσωστρέφεια στρεφόμενος στο ευρύτερο περιβάλλον και σε παρέες με τις οποίες έχεις χαθεί.
Αισθηματικά
Ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να χαρείς στιγμές διασκέδασης και ανεμελιάς με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου, η αισιοδοξία κυριαρχεί στην σχέση. Αν είσαι Αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στην ζωή σου μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που ανεβάζουν το πνεύμα και την ψυχολογία σου.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις μπορεί να προκύψουν και οφείλεις να δείξεις πυγμή και αποφασιστικότητα για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προσοχή καθώς η καχυποψία αυξάνει τον εκνευρισμό και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ιχθύες
Γενικά
Ιχθύ, Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στην Παρθένο και σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις με αποφασιστικό τρόπο σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Αργότερα περνάει στον Ζυγό και επιδιώκεις να απομονωθείς και να παρακολουθήσεις χωρίς να εκφράζεσαι τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.
Αισθηματικά
Μπορείς να νιώσεις μοναδικά συναισθήματα για το ταίρι σου, είναι σημαντικό όμως να αφήσεις τις όποιες αμφιβολίες στην άκρη που μπορεί να προκαλέσουν εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση. Αν είσαι Αδέσμευτος/η έντονη αναστάτωση μπορεί να προκύψει από νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου για να σε οδηγήσει να νιώσεις υπέροχα συναισθήματα .
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Οι οικονομικές σου υποθέσεις μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την διάθεσή σου καθώς φαίνεται να σου προκαλούν έντονο εκνευρισμό. Προσπάθησε να «ακούσεις» την διαίσθησή σου και να προχωρήσεις με βάση την λογική, μακριά από αντιπαραθέσεις και καχυποψία που δεν θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το καλύτερο για εσένα.
Πηγή: e-zwdia.gr

COMMENTS

Όνομα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ,1614,ΑΝΔΡΑΣ,305,ΑΡΘΡΑ,764,ΑΣΤΕΙΑ,52,ΑΧΑΪΑ,351,ΓΥΝΑΙΚΑ,945,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,112,ΔΙΑΦΟΡΑ,403,ΔΙΕΘΝΗ,4117,ΕΘΝΙΚΑ,362,ΕΚΚΛΗΣΙΑ,40,ΕΛΛΑΔΑ,7502,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,491,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ,770,ΕΡΓΑΣΙΑ,103,ΖΩΔΙΑ,625,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,572,ΚΡΗΤΗ,535,ΚΥΠΡΟΣ,789,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,87,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,797,ΠΑΙΔΙ,290,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,341,ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,343,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,492,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2093,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,441,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,177,ΣΙΝΕΜΑ,86,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,984,ΣΧΕΣΕΙΣ,380,ΤΑΞΙΔΙΑ,361,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1023,ΥΓΕΙΑ,1026,ΧΡΗΣΙΜΑ,345,AUTOMOTO,520,LIFESTYLE,737,MEDIA,765,PEOPLE,91,VIRAL,287,
ltr
item
istioforos news: Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια - 21 Αυγούστου 2020
Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια - 21 Αυγούστου 2020
https://1.bp.blogspot.com/-8CqSfmvMRlw/Xz9j4gNOV9I/AAAAAAADF1U/E9wlFYDFNRAdG4aJ6vUa1XHJXd-JndWoACLcBGAsYHQ/s1600/zodia-imerominies_b.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-8CqSfmvMRlw/Xz9j4gNOV9I/AAAAAAADF1U/E9wlFYDFNRAdG4aJ6vUa1XHJXd-JndWoACLcBGAsYHQ/s72-c/zodia-imerominies_b.jpg
istioforos news
https://www.istioforosnews.com/2020/08/21-2020.html
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/2020/08/21-2020.html
true
8450452528644144786
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συνέχεια.. Reply Cancel reply Delete by Home PAGES POSTS View All ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy