$type=grid$la=hide$h=380$a=hide$cm=hide$count=3$sn=0$rm=0$show=home

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.
Κριός
Γενικά
Κριέ, η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που απασχολούν την οικογένειά σου. Προσοχή μετά το μεσημέρι καθώς η κυκλοθυμία εντείνεται και μπορείς να ξεσπάσεις στο ταίρι σου.
Αισθηματικά
Φρόντισε να δημιουργήσεις το ιδανικό σκηνικό για δύο εκπλήσσοντας το ταίρι σου και αφήνοντας στην άκρη την οποία αναστάτωση μπορεί να νιώθεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει δημιουργώντας συναισθηματική τρικυμία που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Κλείσε υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν εδώ και καιρό δείχνοντας κατανόηση. Παράλληλα εμπιστεύσου το ένστικτό σου καθώς μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά σε επιτυχημένες επιλογές. Είναι δεδομένο ότι έχεις πολλά να κερδίσεις αρκεί να μην αμφιταλαντεύεσαι στις επιλογές σου.

Ταύρος
Γενικά
Ταύρε, η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις με πρόσωπο από το φιλικό και κοντινό περιβάλλον που μπορεί να σε απασχολεί σαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Βάλε τέλος στην αναστάτωση.
Αισθηματικά
Η επικοινωνία θα βοηθήσει να επανεξετάσεις σχέδια που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου και να επαναπροσδιορίσεις μαζί του κινήσεις κεντήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή, όμως η αβεβαιότητα που νιώθεις μπορεί να κυριαρχήσει και να προκαλέσει εμπόδια.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Η μέρα είναι κατάλληλη για να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε προβλημάτισαν σε επαγγελματικό επίπεδο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η θετική διάθεση που υπάρχει και από τους συνεργάτες σου θα βοηθήσει ώστε να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις για να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου.

Δίδυμοι
Γενικά
Δίδυμε, η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει να ασχοληθείς και να συζητήσεις για τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες με πρόσωπα που νιώθεις κοντά σου. Ήρθε η ώρα να εκφράσεις ότι σε προβληματίζει όλον αυτό τον καιρό.
Αισθηματικά
Παρ’ όλες τις υποχρεώσεις μπορείς να βρεις το χρόνο για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου ανατρέποντας τα δεδομένα της περίπλοκης καθημερινότητάς σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει αιφνιδιαστικά νέο πρόσωπο που σου δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Η μέρα είναι ιδανική για να επανέλθεις σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να έχουν προκύψει εδώ και καιρό. Έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό από τους ανωτέρους σου καθώς φαίνεται να αναγνωρίζουν την προσφορά και την αξία σου. Η αποφασιστικότητα και η επιμονή σου μπορούν να κερδίσουν.

Καρκίνος
Γενικά
Καρκίνε, η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Φρόντισε να περάσεις όμορφα μαζί τους και να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς.
Αισθηματικά
Το κέφι απογειώνεται στη σχέση σου και δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για εσένα και το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Χαίρεσαι την αγάπη και τις στιγμές διασκέδασης που περνάς μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα σε αιφνιδιάσει ανατρέποντας μελλοντικούς στόχους που μπορεί να έχεις με την παρουσία του.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Η αισιοδοξία που σε διακατέχει θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία συζητήσεων στην επαγγελματική σου ζωή αρκεί να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι απαραίτητο να μείνεις συγκεντρωμένος δείχνοντας σοβαρότητα καθώς αυτό θα βοηθήσει να πείσεις τους γύρω σου για τα κίνητρα σου.

Λέων
Γενικά
Λέοντα, η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο ενισχύει την ανάγκη για να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια ακόμα. Προσοχή σε πιθανή καχυποψία που θα επηρεάσει γενικότερα τις σχέσεις σου.
Αισθηματικά
Εκφράζοντας όλα αυτά που νιώθεις το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα απογειώσει στο πάθος και θα δημιουργήσεις μοναδικές προϋποθέσεις για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου, είναι απαραίτητο όμως να κατασταλάξεις σε αυτό που πραγματικά θέλεις στον έρωτα.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν σήμερα σε οικονομικό επίπεδο καθώς θα καταφέρεις να κλείσεις θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν με ιδανικό τρόπο για εσένα. Δείχνοντας κατανόηση στους άλλους θα μπορέσεις να πάρεις την καλύτερη δυνατή συμφωνία που θα σε ικανοποιήσει.

Παρθένος
Γενικά
Παρθένε, η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί το τελευταίο διάστημα να σε απασχόλησαν. Η επανεξέταση στόχων και φιλοδοξιών βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.
Αισθηματικά
Εκφράζοντας αυτά που σκέφτεσαι στο ταίρι σου έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις και τις δικές του απόψεις και να συμφωνήσετε από κοινού σε δράσεις που ικανοποιούν και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να ξεφύγεις από την συναισθηματική αποστασιοποίηση.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικές επιλογές και στόχους που μπορεί να έχεις και σε έχουν απασχολήσει την τελευταία χρονική περίοδο. Η διπλωματικότητα και η διάθεση για ισορροπίες θα οδηγήσουν στις καλύτερες δυνατές λύσεις, αξιοποίησε τις συγκυρίες.

Ζυγός
Γενικά
Ζυγέ, η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συζητήσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητα επιδιώκοντας να αλλάξεις τα δεδομένα στο πρόγραμμα και στις υποχρεώσεις σου. Η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσει να πετύχεις τις όποιες αλλαγές θέλεις να πραγματοποιήσεις.
Αισθηματικά
Μπορείς να κλείσεις ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου και δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα και να απολαύσει στιγμές χαράς με το ταίρι σου και πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι απαραίτητο να μην εγκλωβιστείς στην επικριτικότητα που μπορεί να προκύψει και να ενοχλήσει πρόσωπο που θα εμφανιστεί στη ζωή σου.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Δραστηριοποιήσου με δυναμισμό και αποφασιστικότητα για να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν στον εργασιακό χώρο. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι και σχεδιάζεις και μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις το καλύτερο δυνατό στην επαγγελματική σου ζωή.

Σκορπιός
Γενικά
Σκορπιέ, η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο απογειώνει τη διάθεσή σου και σε βοηθά να περάσεις στιγμές χαράς, διασκέδασης και ξεγνοιασιάς με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Απόλαυσε κάθε στιγμή που θα ανεβάσει το κέφι σου στα ύψη.
Αισθηματικά
Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις που απασχολούν τη σχέση σου με ιδανικό τρόπο καθώς η αισιοδοξία και η θετική διάθεση θα κυριαρχήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα έχει έντονα την αίσθηση του γνώριμου και του οικείου, αυτό θα σου κεντρίσει την προσοχή.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Γεγονός είναι ότι θα προτιμούσες να απολαύσεις την ημέρα σου μακριά από τον επαγγελματικό χώρο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη λόγω απροσεξίας και αμέλειας. Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις σου για να μην προκύψουν προβλήματα και χρειαστεί να απολογηθείς.

Τοξότης
Γενικά
Τοξότη, η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο ενισχύει την ανάγκη να εκφράσεις όλα αυτά που μπορεί να σε φοβίζουν σε πρόσωπα της οικογένειας δίνοντας ένα τέλος σε πιθανές υποθέσεις που σε απασχόλησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Αισθηματικά
Εκφράζοντας βαθύτερα συναισθήματα στο ταίρι σου θα βρεις την ανταπόκριση που θέλεις και μπορείς να βιώσεις έντονα ρομαντικές στιγμές που θα σου δημιουργήσουν την απαραίτητη ασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να προκύψει μία γνωριμία, προσοχή στην έντονη κυκλοθυμία που θα δημιουργήσει προβλήματα.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Αφιέρωσε την ημέρα σου για να κλείσεις υποθέσεις που αφορούν ακίνητη περιουσία και μπορεί να σε προβληματίζουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το ένστικτό σου μπορεί να σε ωθήσει με μοναδικό τρόπο στις καλύτερες δυνατές εξελίξεις για εσένα αρκεί να το εμπιστευτείς για να μην το προδώσεις.

Αιγόκερως
Γενικά
Αιγόκερε, η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνει τις τη σχέση σου με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Η ανάγκη της ισορροπίας είναι έντονη και σε χαρακτηρίζει αυτή τη χρονική περίοδο.
Αισθηματικά
Είναι απαραίτητο να αξιοποιήσεις την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν εσένα και το ταίρι σου καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου, είναι σημαντικό να μην μείνεις σε λεπτομέρειες που μπορεί να σε απογοητεύσουν.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Μπορείς να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που πιθανά σε απασχολούν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν αποκλείεται να ανοίγουν μπροστά σου σημαντικές συνεργασίες που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα.

Υδροχόος
Γενικά
Υδροχόε, η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με αυτά που σε ανησυχούν και μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Πρόσωπα μέσα από την καθημερινότητα θα βρεθούν στο πλευρό σου για να σε ηρεμήσουν.
Αισθηματικά
Εκφράζοντας φόβους και ανασφάλειες στο ταίρι σου θα βρεις την απαραίτητη ισορροπία και θα μπορέσεις να αντιληφθείς ότι ήρθε για να μείνει στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή δείχνοντας αποφασιστικότητα και διάθεση για μακροχρόνια πορεία.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις τις οποίες ανησυχίες έχεις στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Γεγονός είναι ότι η εργατικότητα σου μπορεί να ανταμειφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσπάθησε μόνο να ξεφύγεις από υπερβολές που θα ενοχλήσουν και θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια

Ιχθύες
Γενικά
Ιχθύ, η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Οι συζητήσεις πρωταγωνιστούν και το κέφι απογειώνεται.
Αισθηματικά
Οι εκπλήξεις μπορεί να ανανεώσουν τη σχέση σου και να δώσουν άλλη αίσθηση στον έρωτα. Είναι απαραίτητο να δώσεις ένα διαφορετικό τόνο πού θα λειτουργήσει ευεργετικά για εσένα και τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και το κέφι σου μαγνητίζει νέα πρόσωπα που δείχνουν ενδιαφέρον για εσένα.
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με εμπορικά ζητήματα που μπορεί να έρθουν απρόοπτα μπροστά σου και να σου κεντρίσει την προσοχή. Αξιοποίησε την διάθεση για επικοινωνία και συζήτηση που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πιο γρήγορα πως πρέπει να κινηθείς και να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα.
Πηγή: e-zwdia.gr
Όνομα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ,2220,ΑΝΔΡΑΣ,309,ΑΡΘΡΑ,809,ΑΣΤΕΙΑ,53,ΑΧΑΪΑ,489,ΓΥΝΑΙΚΑ,953,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,139,ΔΙΑΦΟΡΑ,431,ΔΙΕΘΝΗ,5857,ΕΘΝΙΚΑ,449,ΕΚΚΛΗΣΙΑ,87,ΕΛΛΑΔΑ,10417,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,467,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ,1077,ΕΡΓΑΣΙΑ,116,ΖΩΔΙΑ,716,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,838,ΚΡΗΤΗ,742,ΚΥΠΡΟΣ,886,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,96,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1062,ΠΑΙΔΙ,302,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,364,ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,426,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,516,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2609,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,469,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,179,ΣΙΝΕΜΑ,90,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,984,ΣΧΕΣΕΙΣ,381,ΤΑΞΙΔΙΑ,370,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1166,ΥΓΕΙΑ,1118,ΧΡΗΣΙΜΑ,383,AUTOMOTO,643,LIFESTYLE,470,MEDIA,1030,PEOPLE,102,VIRAL,323,
ltr
item
istioforos news : Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020
Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020
https://1.bp.blogspot.com/-igGBUuWD1CI/XwbCno_dxMI/AAAAAAAC-mI/GlnCTmNyhccC5NcKAKr13MDP4n8J1UN3ACLcBGAsYHQ/s1600/zodia-imerominies_b.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-igGBUuWD1CI/XwbCno_dxMI/AAAAAAAC-mI/GlnCTmNyhccC5NcKAKr13MDP4n8J1UN3ACLcBGAsYHQ/s72-c/zodia-imerominies_b.jpg
istioforos news
https://www.istioforosnews.com/2020/07/12-9-2020.html
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/2020/07/12-9-2020.html
true
8450452528644144786
UTF-8
Loaded All PostsNot found any posts ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣυνέχεια..Reply Cancel replyDeleteby HomePAGESPOSTS View AllΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑARCHIVESEARCH ALL POSTSNot found any post match with your request Back Home THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKEDSTEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All CodeSelect All CodeAll codes were copied to your clipboardCan not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy