$type=grid$mt=show$mt=hide$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.
Κριός
Γενικά
Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο επικεντρώνοντας την προσοχή σου στην καθημερινότητα και στο δύσκολο πρόγραμμα που έχεις. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω σε ενισχύει με ψυχικό σθένος και αισιοδοξία ώστε να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις όλες σου τις υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αισθηματικά
Η καθημερινότητα δεν μπαίνει εμπόδιο στην προσωπική σου ζωή καθώς μπορείς να αφήσεις στην άκρη την ένταση και το άγχος που σου δημιουργεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από τον εργασιακό περίγυρο κάνουν την εμφάνισή τους και διεκδικούν μία θέση στη ζωή τους, απόλαυσε την προσοχή που σου δείχνουν.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη καθώς οι ανώτεροι και οι συνάδελφοί σου αναγνωρίζουν την προσφορά, την μεθοδικότητα και την εργατικότητα που σε διέπει. Πιθανό είναι να υπάρξουν θετικές οικονομικές συζητήσεις.

Ταύρος
Γενικά
Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο ενισχύοντας την ανάγκη για διασκέδαση, δημιουργικότητα, έντονο φλερτ. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω απογειώνει τη διάθεσή σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία εξαιρετική μέρα όπου οι παρέες και το ξεφάντωμα μπορούν να πρωταγωνιστήσουν.
Αισθηματικά
Πάθος, ένταση και ερωτισμός πρωταγωνιστούν σε προσωπικό επίπεδο και εκτοξεύουν τη σχέση σου στα ύψη. Απόλαυσε κάθε στιγμή με το ταίρι σου πού θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου δημιουργώντας μοναδικά συναισθήματα, έντονη αισιοδοξία και αισθησιασμό.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Ο δυναμισμός που σε χαρακτηρίζει θα σε βοηθήσει να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι διαίσθηση και θετική σκέψη λειτουργούν προς όφελός σου καθώς σου δείχνουν τον καλύτερο δυνατό δρόμο για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ την επαγγελματική καταξίωση.

Δίδυμοι
Γενικά
Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφεται η προσοχή σου στην οικογένεια και σε ζητήματα που μπορεί να την απασχολούν και χρειάζεται να δώσεις λύσεις. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω ενισχύει με ψυχικό σθένος και θετική σκέψη την ψυχολογία σου, βοηθώντας έτσι να αντιμετωπίσεις ακόμα και τις μεγαλύτερες δυσκολίες με θετικό τρόπο.
Αισθηματικά
Ο ρομαντισμός και το πάθος δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για τη σχέση σου και αυτό θα είναι αρκετό για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε γεμίσει έντονα συναισθήματα και θα έχεις ευθύς εξαρχής την αίσθηση της οικειότητας μαζί του.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Έχεις την αποφασιστικότητα και την ευελιξία να λύσεις θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολήσουν καθώς το ένστικτό σου είναι αλάθητο. Θετικές θα είναι υποθέσεις οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή κληρονομικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα.

Καρκίνος
Γενικά
Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί έντονη εξωστρέφεια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσκλήσεις για εξόδους που οφείλεις να αξιοποιήσεις για να περάσεις όμορφα.
Αισθηματικά
Η επικοινωνιακή σου διάθεση ανεβάζει κατακόρυφα το πάθος στη σχέση και σε βοηθά να εκφράσεις με μεγαλύτερη άνεση αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον κοντινό σου περίγυρο έρχεται νέο πρόσωπο που θα αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής και θα σε αναγεννήσει.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Το εμπόριο, το διαδίκτυο και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν στα επαγγελματικά σου. Είναι πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο από εδώ και στο εξής καθώς ανοίγουν μπροστά σου νέους δρόμους για συνεργασίες που μπορεί να είναι πολύ επικερδείς για εσένα.
Λέων
Γενικά
Λέοντα, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και ασχολείσαι με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να ξεπεράσεις ανασφάλειες που μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου και να λειτουργήσεις με αποφασιστικότητα σε καθημερινά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.
Αισθηματικά
Το πάθος και η αισιοδοξία πρωταγωνιστούν στη σχέση και βοηθούν να ξεφύγεις με το ταίρι σου από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείς καθώς σου διασφαλίζει σταθερότητα και ασφάλεια.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Αξιοποίησε ευκαιρίες που σου δίνονται για να λύσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στον εργασιακό τομέα καθώς οι συζητήσεις που έρχονται στο προσκήνιο μπορεί να οδηγήσουν σε άκρως ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές για εσένα.

Παρθένος
Γενικά
Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις ανάγκες και σκέψεις που έχεις. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω εκτοξεύει την διάθεσή σου στα ύψη, μην χάσεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με τις παρέες σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές απολαμβάνοντας το φλερτ.
Αισθηματικά
Ο αισθησιασμός και ο πόθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δεν αφήνουν περιθώρια για να υπάρξουν γκρίνιες χαλώντας την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και αυτό είναι αρκετό για να τραβήξεις τα βλέμματα και να κατακτήσεις πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Η μέρα είναι ιδανική για να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να έχουν ιδιαίτερα θετική εξέλιξη σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Νιώθεις έντονα δημιουργικός και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις για συνεργασίες που θα έχουν σαν αποτέλεσμα τις ανάλογες οικονομικές απολαβές.

Ζυγός
Γενικά
Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς και να σκεφτείς όλα αυτά που σε πληγώνουν από το παρελθόν. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να σταθεροποιήσεις την ψυχολογία σου βρίσκοντας τον δυναμισμό και την αισιοδοξία να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες.
Αισθηματικά
Η τρυφερότητα και το πάθος δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα στη σχέση, μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου απολαμβάνοντας στιγμές μακριά από όλους και όλα. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων είναι πιθανόν να προκύψουν που θα δημιουργήσουν έντονη αναστάτωση με την παρουσία τους.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα που εκκρεμούν και να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να τα αφήσεις πίσω σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας που θα εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά για εσένα καθώς οι συμφωνίες προμηνύονται επικερδής.

Σκορπιός
Γενικά
Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που είναι σημαντικά για εσένα. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω ενισχύει την αισιοδοξία και τη διαίσθησή σου βοηθώντας σε να στηρίξεις φιλικά πρόσωπα σε δύσκολες στιγμές τους με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικά
Οι κοινοί στόχοι με το ταίρι σου φαίνεται να δρομολογούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό λειτουργεί άκρως ανανεωτικά και ευεργετικά στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον φιλικό περίγυρο υπάρχουν πρόσωπα που θα εκδηλώσουν με πάθος το έντονο ενδιαφέρον τους για εσένα.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Στόχοι και φιλοδοξίες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορούν να εξελιχθούν ιδανικά αρκεί να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες με αισιοδοξία και να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν συμφωνίες που έχουν πολλά να σου δώσουν και σε οικονομικό επίπεδο.
Τοξότης
Γενικά
Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεται κυρίως σε επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα που σε απασχολούν. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.
Αισθηματικά
Ο αισθησιασμός και ο πόθος κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο καθώς βρίσκεις τον βηματισμό που θέλεις και μπορείς να ικανοποιήσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σου χαρίσει στιγμές πάθους και έντονου ρομαντισμού.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Λάμπεις στην επαγγελματική σου ζωή και εντυπωσιάζεις με την αυτοπεποίθηση και την υπεύθυνη στάση σου. Δεν αποκλείεται τα αποτελέσματα της εργατικότητας σου να οδηγήσουν σε συζητήσεις και σημαντικές εξελίξεις σε σχέση με τα οικονομικά σου που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

Αιγόκερως
Γενικά
Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο στρέφοντας την προσοχή σου σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που έχεις να δεις καιρό. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Δία στο ζώδιό σου απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για στιγμές διασκέδασης και έντονων πνευματικών αναζητήσεων.
Αισθηματικά
Χαίρεσαι κάθε στιγμή με το ταίρι σου καθώς ο ερωτισμός πρωταγωνιστεί και δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για να απολαύσετε το χρόνο που περνάτε μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα απογειώσει την αισιοδοξία και θα σε βοηθήσει να μεταμορφωθείς σαν προσωπικότητα.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Η θετική διάθεση και η αποφασιστικότητα που σε διακατέχουν παίζουν κομβικό ρόλο σε επαγγελματικές αποφάσεις και συνεργασίες που σε απασχολούν έντονα. Είναι γεγονός ότι θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό για εσένα σε οικονομικό επίπεδο και μπορείς να το πετύχεις για αυτό μην διστάσεις να το επιδιώξεις.

Υδροχόος
Γενικά
Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο δημιουργώντας έντονο εκνευρισμό και ανασφάλεια κατά τη διάρκεια της ημέρας που μπορεί να εκδηλωθεί στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να βρεις τον δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου, να ισορροπήσεις και να ξεπεράσεις τους όποιους φόβους σε προβληματίζουν.
Αισθηματικά
Φρόντισε να αφήσεις την καχυποψία και τις αμφιβολίες στην άκρη που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου και συγκεντρώσου σε μοναδικές στιγμές όπου ο ερωτισμός θα πρωταγωνιστήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου που θα εκτοξεύσει το πάθος στα ύψη και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τραύματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Πιθανές εκκρεμότητες οικονομικού χαρακτήρα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και εμπιστευόμενος την διαίσθηση σου που δεν θα σε απογοητεύσει. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες γιατί μπορεί να πετύχεις τις ιδανικότερες συμφωνίες για εσένα.

Ιχθύες
Γενικά
Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και έχεις επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς επιδιώκεις να επικρατήσει αρμονία με το περιβάλλον σου. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για όμορφες παρέες και στιγμές διασκέδασης με φιλικά πρόσωπα που θα εκτοξεύσουν το κέφι σου στα ύψη.
Αισθηματικά
Η ισορροπία πρωταγωνιστεί στην σχέση σου καθώς αφήνεις πίσω πιθανές συγκρούσεις και αφιερώνεις χρόνο στο ταίρι σου που λειτουργεί αναγεννησιακά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις δραματικά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι συνεργάτες σου αντιλαμβάνονται πιθανές επιδιώξεις και φιλοδοξίες που έχεις και σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Λειτουργείς με γνώμονα το κοινό συμφέρον και αυτό είναι κάτι που θα ευχαριστήσει τους γύρω σου, φρόντισε να διαπραγματευτείς οικονομικά θέματα καθώς θα έχεις θετικές εξελίξεις.
Πηγή: e-zwdia.gr

COMMENTS

Όνομα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ,1985,ΑΝΔΡΑΣ,306,ΑΡΘΡΑ,759,ΑΣΤΕΙΑ,51,ΑΧΑΪΑ,392,ΓΥΝΑΙΚΑ,940,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,384,ΔΙΑΦΟΡΑ,522,ΔΙΕΘΝΗ,5526,ΕΘΝΙΚΑ,286,ΕΚΚΛΗΣΙΑ,19,ΕΛΛΑΔΑ,8336,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,909,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ,1142,ΕΡΓΑΣΙΑ,384,ΖΩΔΙΑ,585,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,630,ΚΡΗΤΗ,628,ΚΥΠΡΟΣ,751,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,85,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,992,ΠΑΙΔΙ,290,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,328,ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,322,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,483,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,1886,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,438,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,175,ΣΙΝΕΜΑ,85,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,978,ΣΧΕΣΕΙΣ,377,ΤΑΞΙΔΙΑ,359,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ,972,ΥΓΕΙΑ,1324,ΧΡΗΣΙΜΑ,324,AUTOMOTO,1004,LIFESTYLE,701,MEDIA,1001,PEOPLE,84,VIRAL,276,
ltr
item
istioforos news : Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Σάββατο 27 Ιουνίου 2020
Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Σάββατο 27 Ιουνίου 2020
https://1.bp.blogspot.com/-tkjslyQIVfo/Xvblr8R6_0I/AAAAAAAC8u4/WUMbR9mxYd8w9OV6ZVPZD7uRJOPnqGhLgCLcBGAsYHQ/s1600/zodia-imerominies_b.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-tkjslyQIVfo/Xvblr8R6_0I/AAAAAAAC8u4/WUMbR9mxYd8w9OV6ZVPZD7uRJOPnqGhLgCLcBGAsYHQ/s72-c/zodia-imerominies_b.jpg
istioforos news
https://www.istioforosnews.com/2020/06/imerisia-provlepsi-gia-ta-12-zodia-savvato-27-ioynioy-2020.html
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/2020/06/imerisia-provlepsi-gia-ta-12-zodia-savvato-27-ioynioy-2020.html
true
8450452528644144786
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συνέχεια.. Reply Cancel reply Delete by Home PAGES POSTS View All ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy