8 σημαντικοί λόγοι που ένας άντρας φοβάται να κάνει σχέση με μια όμορφη και δυναμική γυναίκα

Υπάρχουν εκατομμύρια λόγοι για τους οποίους ένα άτομο μπορεί να είναι μοναχικό. Αλλά έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι τα όμορφα κορίτσια είναι συχνά κολλημένα σε «κατάσταση αναμονής»;
Μερικές από αυτές πέρασαν χρόνια προσπαθώντας να βρουν την πραγματική αγάπη, αλλά μάταια. Πολλοί από εμάς πιστεύουμε ότι τόσο όμορφες γυναίκες δεν πρέπει να έχουν τέτοια προβλήματα, αλλά έχουν.
Παρακάτω θα δείτε μερικούς καλούς λόγους για τους οποίους τα τέλεια κορίτσια είναι ακόμα μόνα τους.

Είναι ανεξάρτητες

Κοίτα τις μοντέρνες γυναίκες. Είναι ισχυρές με αυτοπεποίθηση και δεν χρειάζονται «προστασία» από τους άνδρες.
1

2. Δεν θέλουν να σπαταλάνε το χρόνο τους

Οι έξυπνες και εξελιγμένες γυναίκες παίρνουν αποφάσεις πολύ γρήγορα: αν ένας άντρας δεν φαίνεται να είναι καλός για γάμο, τότε δεν ασχολούνται άλλο μαζί του γιατί είναι απλά χάσιμο χρόνου

3. Έχουν τα κόμπλεξ τους

Δυστυχώς, τα κόμπλεξ είναι αρκετά συνηθισμένα. Μια γυναίκα με καμπύλες μπορεί εύκολα να φορέσει λεοπάρ κολάν και να νιώθει καλά με τον εαυτό της, ενώ ένα ψηλό κορίτσι με λεπτά πόδια δεν θα σκαφτόταν καν να φορέσει μίνι φούστα. Γιατί; Είναι όλα σχετικά με την αυτοεκτίμηση, έτσι οι γυναίκες πρέπει να μάθουν πώς να την αυξήσουν.
2

4. Ίσως να μην τους αρέσει ο ρόλος της συζύγου

«Προσωπικά, θέλω μια γυναίκα που να μπορεί να φροντίζει εμένα και το σπίτι μας. Δεν θέλω κάποια που θα ψάχνει για προσοχή από άλλους κάθε φορά που βγαίνουμε έξω», λέει ένας από τους ερωτηθέντες άνδρες στο Internet. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνδρες συμφώνησαν μαζί του.

5. Έχουν συνηθίσει να είναι μόνες

Αν κατά το πρώτο ραντεβού ένα κορίτσι δείχνει το νυφικό που πρόκειται να φορέσει ή νοερά σχεδιάζει το ταξίδι του μέλιτος για να εντυπωσιάσει τον άντρα που τη συνοδεύει, τότε το ραντεβού αυτό θα είναι και το τελευταίο τους . Τέτοιες γυναίκες προσπαθούν πάρα πολύ σκληρά και, ως εκ τούτου, φαίνονται απελπισμένες. Είναι πολύ επικεντρωμένες στο να παντρευτούν, αλλά, στην πραγματικότητα, εστιάζουν στη μοναξιά τους. Αυτό είναι προφανές και φοβίζει τους άνδρες.

6. Οι όμορφες γυναίκες προσελκύουν τα λάθος βλέμματα

Οι όμορφες γυναίκες είναι συχνά μόνες. Η ομορφιά τους προσελκύει μόνο τους ενοχλητικούς ανόητους, ενώ στους ωραίους μοντέρνους άντρες δεν αρέσουν αυτές οι γυναίκες και τις βρίσκουν πολύ εκφοβιστικές.
3

7. Απλά φοβούνται

Παραβλέποντας μια ευκαιρία μετά την άλλη, οι γυναίκες μπορούν να χάσουν τυχαία το «σωστό» πρόσωπο. Οι σχέσεις βασίζονται στη μέθοδο δοκιμής και σφάλματος και οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβούνται.

8. Άλλη μια ιστορία…

Ο πρώην σύζυγός μου ήταν ο «Κύριος Τέλειος». Ήταν όμορφος και έξυπνος με θέληση για ζωή. Τον άκουσα να λέει ότι δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά ήταν τρελός γι “μένα. Βασανίστηκα με μία μόνο ερώτηση: «Τι βλέπει σε μένα;»
Λίγο πριν τον γάμο μας, αποφάσισα να τον ρωτήσω. Αυτός σήκωσε τους ώμους. «Είναι περίπλοκο γιατί είσαι απλά τέλεια», είπε. Αλλά ήταν πολύ περίεργος άνθρωπος γιατί ήθελε τα πάντα να γίνονται τέλεια. Ήταν τελειομανής. Έτσι είπα, «Όχι, ευχαριστώ!»
Πηγή: www.diaforetiko.gr

Νεότερη Παλαιότερη