Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια - 3 Μαΐου 2020

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.
Κριός
Γενικά
Κριέ, η λανθασμένη προσέγγιση που μπορεί να έχεις σε θέματα που αφορούν τον κοντινό σου περίγυρο μπορεί να οδηγήσει σε επιλογές που θα σου στοιχίσουν. Προσπάθησε να απολαύσεις την επικοινωνία με τα πρόσωπα που σε χαροποιούν και μην μπεις σε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί τελικά να μην εξελιχθούν όπως θα περίμενες.
Αισθηματικά
Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να μπεις σε λανθασμένα μονοπάτια που θα επηρεάσουν τη σχέση σου, οι υπερβολικές απαιτήσεις και υποσχέσεις θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις. Ο αδέσμευτος μπορείς να χαρείς τις στιγμές επικοινωνίας με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καλά θα κάνεις βέβαια να κρατήσεις μικρό καλάθι σε μεγάλα λόγια που μπορεί να εντυπωσιάσουν.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Η καθημερινότητα έχει δυσκολίες και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη να επικεντρωθείς σε ότι σε αγχώνει καθώς το μυαλό δεν είναι συγκεντρωμένο και μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές. Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του εργασιακού χώρου καθώς τα συμπεράσματα δεν θα είναι ρεαλιστικά.

Ταύρος
Γενικά
Ταύρε, σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που σε γεμίζουν αισιοδοξία. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την μέρα χωρίς δεσμεύσεις και υποσχέσεις καθώς ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές που δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν.
Αισθηματικά
Η μέρα είναι ιδανική για να χαρείς τις στιγμές με το ταίρι σου, όμως οι απαιτήσεις δεν πρέπει να είναι υπερβολικές καθώς αυτό θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα στην απογοήτευση. Ο αδέσμευτος έχεις την δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου δημιουργεί έντονο καρδιοχτύπι, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι καθώς μπορεί να μην είναι ξεκάθαρος και ειλικρινής μαζί σου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου προτεραιότητες έχουν μείνει στην άκρη καθώς θέλεις να χαρείς την ημέρα με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή σε περιττά έξοδα θα δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου καθώς η γενναιοδωρία σου θα οδηγήσει σε περιττές σπατάλες.

Δίδυμοι
Γενικά
Δίδυμε, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για να αντιληφθείς αντικειμενικά ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες. Αυτό θα επηρεάσει σημαντικά τι σχέσεις με τους γύρω σου καθώς οι απαιτήσεις σου μπορεί να είναι εξωπραγματικές και μία επιτεύξιμες.
Αισθηματικά
Επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες με λανθασμένο τρόπο και αυτό δεν αποκλείεται να επηρεάσει δυσάρεστα την πορεία της προσωπικής του ζωής. Ο αδέσμευτος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε νέα πρόσωπα που εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους για εσένα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν σκοπιμότητες που δεν είναι εμφανείς.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Είναι σημαντικό να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και τις συνεργασίες σου καθώς η λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να οδηγήσει σε δεσμεύσεις που δεν είναι κερδοφόρες για εσένα. Φρόντισε να πάρεις αποστάσεις για να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κοιμηθείς.

Καρκίνος
Γενικά
Καρκίνε, ο συναισθηματισμός είναι έντονος και δεν αφήνει περιθώρια για αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων επηρεάζοντας σημαντικά τις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο. Οι υπερβολές και τα ξεσπάσματα δεν θα βοηθήσουν στο να δείξεις πραγματικά τι είναι αυτό που σε καλύπτει και θέλεις από τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.
Αισθηματικά
Ο έντονος ρομαντισμός και οι ευαισθησίες σου μπορεί να οδηγήσουν στο να εξιδανικεύσει στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου βγάζοντας λανθασμένα συμπεράσματα που αργότερα θα σου κοστίσουν. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το παρελθόν που υπόσχεται πολλά, μην βιαστείς να κάνεις την επιλογή σου καθώς η ανάγκη να βιώσεις το απόλυτο παραμύθι στην αγάπη μπορεί να οδηγήσει σε λάθη.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Συζητήσεις σε σχέση εμπορικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που δείχνουν αρκετά αξιόλογες. Μην βιαστείς να καταλήξεις και να κάνεις επιλογές που θα δεσμεύσουν μακροχρόνια καθώς σήμερα δεν αφήνει περιθώρια για να δεις αντικειμενικά τι είναι αυτό που πραγματικά θα σε ευνοήσει.

Λέων
Γενικά
Λέοντα, οι φιλικές σχέσεις είναι πιθανό να σε προβληματίσουν καθώς μπορεί να υπάρχουν υψηλές προσδοκίες από τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν. Θα πρέπει να αναλογιστείς αν αυτά που ζητάς είναι ρεαλιστικά και να πάρεις τις απαραίτητες αποστάσεις ώστε να δεις ξεκάθαρα ποια πρόσωπα είναι αυτά που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ότι σε ικανοποιεί.
Αισθηματικά
Οι ανασφάλειές εντείνονται και μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια καθώς δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις με εσφαλμένο τρόπο τον δικό σου χώρο στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που σε αναστατώνει, όμως οι ανασφάλειες είναι πολλές και θολώνουν την σκέψη σου.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίσει καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο και να προβείς σε σπατάλες που θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Σκέψου πως μπορείς να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής χωρίς να ξεπεράσεις τον προϋπολογισμό σου.

Παρθένος
Γενικά
Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό σε οδηγεί να διεκδικήσεις την προσοχή των γύρω σου με λάθος τρόπο. Είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα από το περιβάλλον σου που για να σε ικανοποιήσουν θα δώσουν υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσουν και αυτό θα είναι αρκετό για να σε απογοητεύσει.
Αισθηματικά
Μην εγκλωβίζεσαι εγωκεντρικά στις ανάγκες σου καθώς αυτό δεν θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά στη σχέση σου. Οι απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από το ταίρι σου θα πρέπει να είναι επιτεύξιμες. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι δεν μπορείς να ισορροπήσεις μέσα σου τι πραγματικά χρειάζεσαι από ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου και αυτό επηρεάζει την επικοινωνία και την διάθεση για φλερτ.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Η μέρα δεν ευνοεί για να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θέλουν να σε μπλέξουν σε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες. Προστάτεψε τον εαυτό σου και μην επιτρέψεις στην ανάγκη για αυτοπροβολή να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.

Ζυγός
Γενικά
Ζυγέ, ο έντονος συναισθηματισμός και η ανάγκη για απομόνωση κυριαρχεί και σήμερα και μπορεί να σε οδηγήσει στη μελαγχολία. Επικεντρώσου σε ότι αφορά την τέχνη και αντικείμενα που μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την κατήφεια καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα επέλθει η ψυχολογική ισορροπία.
Αισθηματικά
Πληγές του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να απασχολήσουν τη σχέση σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις καθώς η μέρα δεν είναι κατάλληλη. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική σύγχυση.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Η συναισθηματική φόρτιση που έχεις δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να χειριστείς καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις στον εργασιακό χώρο. Φρόντισε να απολαύσεις την ημέρα μακριά από ότι σε προβληματίζει καθώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για να πάρεις αποφάσεις.

Σκορπιός
Γενικά
Σκορπιέ, οι φιλικές σχέσεις είναι αυτές που σου δίνουν χαρά όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το συγκεκριμένο περιβάλλον που θα εγείρουν καχυποψία με την συμπεριφορά τους. Καλά θα κάνεις να μην εξιδανικεύεις τα πρόσωπα γύρω σου καθώς αυτό θα σε οδηγήσει πιθανά στο να πληγωθείς από την συμπεριφορά τους.
Αισθηματικά
Το πάθος είναι έντονα στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να χάσεις το μέτρο επιδιώκοντας να ελέγξεις κάθε κίνηση του συντρόφου σου. Ο αδέσμευτος σε αναστατώνει νέο πρόσωπο που έρχεται σε επαφή μαζί σου και αυτό δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα τι πραγματικά θέλει από εσένα.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Δεν αποκλείεται να σκέφτεσαι στόχους και φιλοδοξίες που έχεις ανάγκη να πετύχεις για να νιώσεις σίγουρος για τον εαυτό σου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και στην εμπλοκή σου με πρόσωπα που πιθανά θα σε οδηγήσουν σε οικονομικές επιλογές που δεν θα είναι οι ενδεδειγμένες για εσένα.

Τοξότης
Γενικά
Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου όμως στην πραγματικότητα αυτό που δεν μπορείς να αντιληφθείς είναι ότι εξιδανικεύεις όποιον σου δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας. Φρόντισε να πάρεις αποστάσεις καθώς τότε θα εντοπίσεις ότι μπορεί να εξιδανικεύεις λάθος πρόσωπα.
Αισθηματικά
Μην χάσεις τη δυνατότητα να απολαύσεις έντονες στιγμές ρομαντισμού και πάθους με το ταίρι σου, παράλληλα καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις καθώς δεν είναι ο χρόνος κατάλληλος και οι προθέσεις ξεκάθαρες. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο πού θα δείχνει ιδανικό για να είναι δίπλα σου, όμως είναι απαραίτητο να δώσεις χρόνο για να δεις τις πραγματικές του προθέσεις.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς είναι πιθανό να θέλεις να προχωρήσεις σε συνεργασίες που δείχνουν εξαιρετικά συμφέρουσες για εσένα. Είναι προτιμότερο να περιμένεις για να μπορέσεις να δεις αντικειμενικά και ρεαλιστικά τις επόμενες σου κινήσεις καθώς αν χρειαστείς το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη.

Αιγόκερως
Γενικά
Αιγόκερε, οι επαφές με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου κυριαρχούν και σε γεμίζουν χαρά. Προσπάθησε να μην επιτρέψεις σε εμμονές και επικριτική διάθεση να εκδηλωθούν καθώς αυτό θα οδηγήσει στο να προκαλέσεις εντάσεις που θα χαλάσουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί.
Αισθηματικά
Σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου μακριά από αποφάσεις που μπορούν να αφορούν λεπτομέρειες στη σχέση σου. Μην επιτρέψεις στο άγχος να κυριαρχήσει. Ο αδέσμευτος έχεις την δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε γεμίζει αισιοδοξία, φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο και επικεντρωθείς σε λάθος καταστάσεις καθώς αυτό θα έχει κόστος.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Θέλεις να εξομαλύνεις την καθημερινότητα και σχέσεις στο συναδελφικό περιβάλλον, όμως είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα ποιες είναι οι κατάλληλες κινήσεις για να επιτυχείς το στόχο σου. Μην βιάζεσαι καθώς αυτό θα οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές που θα δημιουργήσουν εντάσεις.

Υδροχόος
Γενικά
Υδροχόε, η ανησυχία που επικρατεί κατά τη διάρκεια της ημέρας εντείνεται λόγω του ελλείμματος αυτοπεποίθησης που έρχεται στην επιφάνεια και δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα την πραγματική σου άξια. Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις ζητήματα που έχεις κρυμμένα μέσα σου και μπορεί να υπονομεύουν την προσωπική σου πορεία.
Αισθηματικά
Οι προσωπική σου φόβοι μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική ζωή καθώς κυριαρχούν οι ανασφάλειες και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν νιώθεις σιγουριά με νέο πρόσωπο που επικοινωνείς καθώς δεν μπορείς να διακρίνεις αντικειμενικά τι είναι αυτό που θέλει από εσένα.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Είναι προτιμότερο να αποφύγεις συζητήσεις και συναλλαγές για οικονομικά θέματα που σε απασχολούν καθώς δεν έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων και μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές. Φρόντισε να ακούσεις το ένστικτό σου και να αποφύγεις σημαντικές δεσμεύσεις που μπορεί αργότερα να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην οικονομική σου επιφάνεια.

Ιχθύες
Γενικά
Ιχθύ, οι σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς κυριαρχεί για εσένα η ανάγκη να υπάρχει αρμονία και ισορροπία. Αυτό δεν μπορεί να γίνει όμως με κάθε κόστος καθώς με την τάση σου να εξιδανικεύεις τους άλλους μπορεί να οδηγηθείς σε κινήσεις και συμπεριφορές που δεν είναι ενδεδειγμένες.
Αισθηματικά
Είναι σημαντικό να κατασταλάξεις στο τι θέλεις πραγματικά από το ταίρι σου καθώς η θολή εικόνα που έχεις για τις ανάγκες σου δεν βοηθά στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως θα πρέπει να είσαι ρεαλιστής και αντικειμενικός απέναντί του καθώς οι εξιδανικεύσεις θα κοστίσουν.
Επαγγελματικά – οικονομικά
Απέφυγε να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων σε σχέση με οικονομικές συνεργασίες που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν καθώς το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να διακρίνεις ποια επιλογή θα είναι κερδοφόρα για εσένα και ποια όχι. Είναι σημαντικό να πάρεις αποστάσεις και να σκεφτείς πολύ καλά τις επόμενες σου κινήσεις.
Πηγή: e-zwdia.gr

COMMENTS

Όνομα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ,1629,ΑΝΔΡΑΣ,306,ΑΡΘΡΑ,720,ΑΣΤΕΙΑ,51,ΑΧΑΪΑ,322,ΓΥΝΑΙΚΑ,935,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,360,ΔΙΑΦΟΡΑ,506,ΔΙΕΘΝΗ,4340,ΕΘΝΙΚΑ,173,ΕΛΛΑΔΑ,6357,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,936,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ,939,ΕΡΓΑΣΙΑ,366,ΖΩΔΙΑ,524,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,486,ΚΡΗΤΗ,492,ΚΥΠΡΟΣ,686,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,81,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,823,ΠΑΙΔΙ,286,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,315,ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,291,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,468,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,1487,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,416,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,174,ΣΙΝΕΜΑ,84,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,968,ΣΧΕΣΕΙΣ,374,ΤΑΞΙΔΙΑ,346,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ,871,ΥΓΕΙΑ,1264,ΧΡΗΣΙΜΑ,287,AUTOMOTO,959,LIFESTYLE,634,MEDIA,863,PEOPLE,78,VIRAL,256,
ltr
item
istioforos news : Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια - 3 Μαΐου 2020
Ημερήσια πρόβλεψη για τα ζώδια - 3 Μαΐου 2020
https://1.bp.blogspot.com/-rPod1LzdAvI/Xq5xNCZML1I/AAAAAAAC0ho/EZ0BxMFcEXg-i6lT4hUDBg-ZYlt9lPL2ACLcBGAsYHQ/s640/zodia2.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-rPod1LzdAvI/Xq5xNCZML1I/AAAAAAAC0ho/EZ0BxMFcEXg-i6lT4hUDBg-ZYlt9lPL2ACLcBGAsYHQ/s72-c/zodia2.jpg
istioforos news
https://www.istioforosnews.com/2020/05/3-2020.html
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/2020/05/3-2020.html
true
8450452528644144786
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συνέχεια.. Reply Cancel reply Delete by Home PAGES POSTS View All ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy