Τα μυστικά που δεν λένε οι άνδρες στις γυναίκες

Μυστικό που το γνωρίζουν δύο, παύει να είναι μυστικό λέει ο θυμόσοφος λαός μας.
Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ενστερνίζονται οι χρήστες του Reddit, οι οποίοι αποφάσισαν να προδώσουν τα ανδρικά μυστικά. Οι χρήστες κλήθηκαν να αποκαλύψουν ανδρικά μυστικά που δεν θα αποκάλυπταν ποτέ σε μία γυναίκα.
Θέματα κακής υγιεινής, ερωτική συμπεριφορά, αυτοπεποίθηση και ένα σωρό άλλα πράγματα που αποκάλυψαν οι άνδρες ότι κρύβουν από τις συντρόφους τους. Το Indy 100 του Independent έκανε μια επιλογή με τα πιο δημοφιλή:
Η λίστα με τα 9 μυστικά
1. Χρησιμοποιούμε τις διακοσμητικές και καλές πετσέτες στο μπάνιο, όπως ακριβώς και τις υπόλοιπες.
2. Θυμόμαστε τις σπουδαίες ημερομηνίες όπως επετείους ή την ημέρα ενός ραντεβού όχι γιατί τα θεωρούμε σημαντικά, αλλά γιατί φοβόμαστε τον χαμό που θα συμβεί αν δεν το κάνουμε.
3. Αναζητάμε απεγνωσμένα επιβεβαίωση. Οποιοδήποτε κοπλιμέντο, ακόμα και αν η δική μας αρχική αντίδραση σε αυτό δείχνει
4. Όταν πρέπει να καλύψουμε τις οικογενειακές υποχρεώσεις σε γενικές γραμμές δείχνουμε γενναίοι και ικανοί, αλλά στα κρυφά φρικάρουμε στη σκέψη πως δεν προσφέρουμε αρκετά στην οικογένειά μας.
5. Όταν μας δείχνετε μία άλλη γυναίκα, σε ποσοστό 99,9% την έχουμε ήδη εντοπίσει πριν απο εσάς και απλά το παίζουμε έκπληκτοι και εντυπωσιασμένοι.
6. Τα σεντόνια στο κρεβάτι μας τα πλένουμε πολύ σπάνια.
7. Συχνά φοβόμαστε και εμείς σαν τρελοί μία αράχνη και δεν θέλουμε να αναλάβουμε να την εξολοθρεύσουμε.
8. Όταν μας ρωτάτε τι σκεφτόμαστε και απαντάμε «τίποτα» συνήθως σκεφτόμαστε κάτι εξωφρενικά ανόητο που δεν τολμάμε να το ξεστομίσουμε.
9. Κατά βάθος νιώθουμε παιδιά, που δε θα έπρεπε να έχουν την ευθύνη για τίποτα.
Πηγή: bovary.gr

Νεότερη Παλαιότερη