4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τις γυναίκες

Πώς να κεράσεις ένα ποτό σε μια γυναίκα.
Τα καλύτερα μέρη για να κάνετε σεξ το καλοκαίριΣχετικα5 άρθρα
«Θα πρέπει να καταλάβεις αν αρέσεις σε μια γυναίκα πριν την πλησιάσεις. Αυτό, όμως, είναι κατά κάποιον τρόπο χάρισμα και θέλει εξάσκηση. Πρώτα επιδίωξε οπτική επαφή. Αν σε κοιτάξει και παρατηρήσεις μεταξύ σας κάποια σύνδεση, πήγαινε προς το μέρος της και ρώτα την αν μπορείς να την κεράσεις το επόμενο ποτό. Αν πει ναι, τότε τα κατάφερες. Αν, όμως, σε απορρίψει, άφησέ τη στην ησυχία της. Μπορείς να δείξεις αυτοπεποίθηση χωρίς να γίνεις επιθετικός».
Πώς να οργανώσεις δείπνο στο σπίτι σου
«Ολα εξαρτώνται από την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσεις. Αν μαγειρεύεις καλά, μαγείρεψε. Αν όχι, μην προσπαθήσεις. Είναι προτιμότερο να παραγγείλεις. Βάλε τα πιάτα και το κρασί στο τραπέζι και διακόσμησέ το με κεριά και λουλούδια. Ετσι θα της δείξεις ότι είσαι δυναμικός και ότι έχεις προσπαθήσει για να την ευχαριστήσεις».
Πώς να της δείξεις ότι τη σκέφτεσαι
«Λατρεύουμε τα λουλούδια και ακόμα περισσότερο λατρεύουμε τα γλυκά μηνύματα. Δεν πειράζει αν το μήνυμά σου είναι κλισέ, από τη στιγμή που έκανες προσπάθεια να της κάνεις έκπληξη. Αφού φύγει ο άντρας μου για τη δουλειά, μερικές φορές βρίσκω μικρά σημειώματα που γράφουν «σ’ αγαπώ» ή «σε σκέφτομαι». Αυτό είναι πραγματικά το μόνο που χρειάζομαι για να ξεκινήσει καλά η μέρα μου».
Πώς να μιλήσεις σε μια θυμωμένη γυναίκα
«Πρώτα, άκου τι έχει να πει. Μετά πες της: Εχεις δίκιο, αγάπη μου. Είναι τόσο απλό. Αν θες να της πεις κάτι για να το βγάλεις από μέσα σου, πες της το αργότερα, όταν θα έχει ηρεμήσει. Θυμήσου: αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά γι’ αυτήν, δεν αξίζει να μαλώνετε για τίποτα».
Θες να τη δεις από κοντά;
Πήγαινε μέχρι το βιντεοκλάμπ. Η Gadot επέστρεψε στην ταινία Μαχητές των Δρόμων 6 στο ρόλο της δυναμικής Gisele. «Στην πραγματικότητα είμαι πολύ πιο ήρεμη γυναίκα» λέει η ηθοποιός από το Ισραήλ. «Παρόλο που είναι τέτοιος ο ρόλος μου, στα παρασκήνια τα παιδιά μου φέρονταν σαν πριγκίπισσα». Εξάλλου, ποιος θα της φερόταν διαφορετικά;
Πηγή: www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη