$type=grid$la=hide$h=400$cm=hide$a=hide$count=3$sn=0$rm=0$show=home

Ζώδια και σχέσεις - Τα σημάδια του τέλους μίας σχέσης

Μέσα από συχνές αντιπαραθέσεις, πολλές φορές οι σχέσεις οδηγούνται στο τέλος τους Υπάρχει μια σταδιακή απομάκρυνση και τα τηλέφωνα όλο και λιγοστεύουν. Η συμπεριφορά γίνεται λίγο περίεργη, οι συζητήσεις για το μέλλον σπανίζουν όπως και οι έξοδοι. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό έρχεται να προσθέσει πάθος, συναισθηματικές εντάσεις, ζήλια και κτητικότητα.

Πώς μπορούν τα ζώδια να ψιλιαστούν το τέλος μιας σχέσης; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Αγαπάς την κατάκτηση αλλά όταν λείπει η έλλειψη ενδιαφέροντος, όλα διαλύονται. Ψάχνεις συνεχώς για νέες εμπειρίες και ο σύντροφός σου πρέπει να διατηρεί ένα μυστήριο στη σχέση. Προσπαθείς πολύ και κάνεις τα πάντα για να διατηρήσεις τη σχέση αλλά αν χαθεί ο ενθουσιασμός, προχωράς παρακάτω. Λίγο πριν την αποχώρησή σου, μπορεί να αρχίσεις να κατηγορείς το ταίρι σου ότι δεν στήριξε το δεσμό σας.

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό θα ζήσεις έντονο πάθος και έντονες στιγμές. Έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου και αν είσαι μόνη, είναι πιθανή μια νέα γνωριμία ή η επανασύνδεση με ένα άτομο από το παρελθόν. Θα περάσεις αξέχαστα! Οικονομικά θέματα και χρέη τακτοποιούνται.


ΤΑΥΡΟΣ

Δεν εγκαταλείπεις εύκολα μια σχέση. Διαθέτεις πείσμα, επιμονή και υπομονή. Δεν παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου και πάντα ελπίζεις πως όλα θα διορθωθούν. Στοχεύεις στις μακροχρόνιες σχέσεις και παλεύεις για να τις κρατήσεις. Δίνεις χρόνο, όμως όταν τα πράγματα φτάσουν στο αμήν, παίρνεις οριστικές αποφάσεις και γυρισμός δεν υπάρχει.

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, σε κατακλύζει το πάθος. Έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου και περνάς αξέχαστες στιγμές, ίσως αποφασίσεις να προχωρήσεις και ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, είναι πιθανό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κρύβεις τα συναισθήματά σου, δεν δείχνεις πως νοιάζεσαι και περνάς από σαράντα κύματα και διακυμάνσεις μέσα σου πριν εγκαταλείψεις μια σχέση. Δεν αγαπάς τη ρουτίνα, σου αρέσουν τα δύσκολα και ψάχνεις συνεχώς κάτι το διαφορετικό. Διαλύεις τη σχέση με ήρεμους τόνους και μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, είναι πιθανό να επιστρέψεις.

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι πιθανό να κάνεις μια νέα σχέση μέσα από τον επαγγελματικό χώρο. Νέες συνεργασίες είναι επίσης πιθανές. Κάνε όμορφη την καθημερινότητά σου και ασχολήσου με τον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζυγίζεις πολύ καλά τις συναισθηματικές σου ανάγκες πριν εγκαταλείψεις μια σχέση. Νιώθεις συχνά παραμελημένη αλλά είσαι και πολύ προσκολλημένη και απαιτητική με τον σύντροφό σου. Ο χωρισμός για σένα είναι μια πολύ επώδυνη κατάσταση και πληγώνεσαι πολύ ειδικά αν υπάρχει απιστία. Έχεις ανάγκη την ψυχολογική υποστήριξη και ο συναισθηματικός σου κόσμος υποφέρει. Δίνεις τέλος όταν νιώθεις πως διαθέτεις ψυχικά αποθέματα.

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ανανεώνεις τη σχέση σου και ζεις το πάθος. Κάνεις νέες γνωριμίες, διασκεδάζεις και φλερτάρεις. Ασχολείσαι με ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες και χόμπι.

ΛΕΩΝ

Είσαι υπερήφανη, εγωίστρια και σταθερή. Μπορεί να τελειώσεις μια σχέση, όμως κρατάς επαφές με τον πρώην σύντροφο, μπορεί να είσαστε φίλοι ή εραστές και αυτό δεν διευκολύνει τις νέες γνωριμίες, δημιουργείται μια ασάφεια. Βέβαια, για να μείνει κάποιος μαζί σου, θα πρέπει να είναι ευγενικός, να παραμερίζει το εγώ του, να μην σε κριτικάρει, να έχει σωστή συμπεριφορά, διαφορετικά, λες οριστικά αντίο. Πριν φύγεις από μια σχέση, σταματάς να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου, είσαι λίγο ψυχρή για ένα διάστημα.

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό μπορεί να αποφασίσεις να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου. Ασχολείσαι περισσότερο με το να ομορφύνεις το χώρο σου, με ακίνητα και περιουσιακά. Ίσως κάνεις μια μετακόμιση ή αγοραπωλησία. Δώσε προσοχή σε πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν δίνεις εύκολα τέλος σε μια σχέση. Είσαι πιστή και προσπαθείς συνεχώς να τη βελτιώσεις ή να τη σώσεις. Φτάνεις στο αμήν αλλά όταν το αποφασίσεις, προσαρμόζεσαι εύκολα. Παίρνεις την απόφαση με συζήτηση ή αν εισπράττεις αδιαφορία. Δεν σου αρέσει να πράττει ο άλλος ανεξάρτητα.

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό κάνεις συζητήσεις και μετακινήσεις. Νέες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο και κάποιες από αυτές θα είναι σημαντικές για την πορεία σου. Κάνε αποδράσεις και έλα πιο κοντά με το ταίρι σου. Ανανέωσε τη σχέση σου και εξέφρασε τα συναισθήματά σου.

ΖΥΓΟΣ

Κάνεις μεγάλες προσπάθειες πριν εγκαταλείψεις μια σχέση. Προσπαθείς να γοητέψεις εκ νέου το ταίρι σου, φλερτάρεις και αποπλανείς. Αν οι προσπάθειες αυτές αποτύχουν, αναζητάς μια άλλη αγάπη. Φεύγεις ευγενικά, μιλάς ανοιχτά για τα συναισθήματά σου και έχεις την πρόθεση να διατηρήσεις φιλικές σχέσεις, αυτό βέβαια μπορεί και να μην ισχύει.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό ενισχύει τα οικονομικά σου, ισορροπείς τις υποχρεώσεις σου και νιώθεις περισσότερο ασφαλής. Μπορεί να αυξηθούν με κάποιο τρόπο και τα οικονομικά του συντρόφου σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι απαιτητική και φτάνεις σε ένα χωρισμό όταν εισπράττεις αδιαφορία και η σεξουαλική σου ζωή έχει βαλτώσει. Ψάχνεις για ένα νέο σύντροφο για να μην πληγωθείς όταν η σχέση τελειώσει. Θέλεις να ελέγχεις τα πάντα και να υπερισχύεις. Εκδικείσαι αν ο χωρισμός έρθει από την άλλη πλευρά. Αναζητάς βασικά μια σχέση που να σε καλύπτει σε κάθε επίπεδο. Αναζητάς το πάθος και το μυστήριο.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου κυριαρχεί το φλερτ και η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη. Δεν περνάς απαρατήρητη και ερωτεύεσαι ξανά. Είναι μια παθιασμένη περίοδος όπου μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω ή να κάνεις έναν απόγονο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι πολύ κοινωνική και ενθουσιώδης και αναζητάς μια νέα σχέση όταν υπάρχει στασιμότητα και κυριαρχούν από τον σύντροφο οι απαιτήσεις και η ζήλια. Δεν δεσμεύεσαι εύκολα συναισθηματικά και βαριέσαι τη ρουτίνα. Αναζητάς την ανεξαρτησία όταν σε πνίγουν και εξαρτώνται από σένα. Έχεις ανάγκη τους ανοιχτούς ορίζοντες, θέλεις να αποκτάς εμπειρίες. Όταν ο άλλος σε περιορίζει, θα βρεις εύκολα ένα άλλο πρόσωπο να σε διασκεδάζει.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σου δίνει διαίσθηση. Έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Κυριαρχούν το πάθος και η σεξουαλικότητα, ένας έρωτας που πρέπει να μείνει κρυφός είναι πιθανός αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν δίνεις εύκολα τέλος σε μια σχέση. Θα προσπαθήσεις πολύ για να την ανοικοδομήσεις και θα το δώσεις μόνο όταν όλες σου οι προσπάθειες αποτύχουν. Απομακρύνεσαι σταδιακά και αυτό μόνο όταν υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα ή δεν έχεις δουλειά ή δυνατότητες. Είσαι ικανή να εκδικηθείς όταν ο χωρισμός έρχεται από την άλλη πλευρά.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό αυξάνει την κοινωνικότητα και σε κάνει δημοφιλή. Μέσα από φιλικά πρόσωπα κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία. Κάνεις τα πάντα για να πετύχεις μέσα από επαφές και εξόδους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι ελεύθερο άτομο και δεν αντέχεις τα δράματα και τους έντονους συναισθηματισμούς. Δεν θέλεις περιορισμούς αλλά παλεύεις ως σταθερό ζώδιο να κρατήσεις μια μακροχρόνια σχέση. Πολύ συχνά θέλεις να μείνεις φίλη με τον πρώην σου και το πετυχαίνεις με το δικό σου τρόπο.

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, γνωριμίες από το παρελθόν σου φαίνονται χρήσιμες. Ασχολείσαι κυρίως με την καριέρα και πετυχαίνεις. Έχεις στήριξη από άτομα κύρους και η δημόσια εικόνα σου βελτιώνεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις πάντα ανάγκη την επιβεβαίωση και δίνεις τέλος σε μια σχέση όταν οι συναισθηματικές σου ανάγκες δεν ικανοποιούνται. Κρατάς σχέσεις με πρώην και τους αγαπάς, άσχετα αν η διαίσθησή σου σε οδήγησε στο χωρισμό. Θέλεις να σε νοιάζονται και πάντα δίνεις εξηγήσεις πριν εγκαταλείψεις. Φέρεσαι ευγενικά αν και πολλές φορές λες μικρά ψεματάκια.

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό αλλάζει η κοσμοθεωρία σου. Άνοιξε τους ορίζοντές σου και ταξίδεψε για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Ένας έρωτας θα μπορούσε να προκύψει μέσα από μετακινήσεις.
Tromaktiko

COMMENTS

Όνομα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ,1742,ΑΝΔΡΑΣ,305,ΑΡΘΡΑ,772,ΑΣΤΕΙΑ,52,ΑΧΑΪΑ,387,ΓΥΝΑΙΚΑ,948,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,117,ΔΙΑΦΟΡΑ,410,ΔΙΕΘΝΗ,4482,ΕΘΝΙΚΑ,384,ΕΚΚΛΗΣΙΑ,47,ΕΛΛΑΔΑ,8153,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,485,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ,830,ΕΡΓΑΣΙΑ,105,ΖΩΔΙΑ,643,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,617,ΚΡΗΤΗ,584,ΚΥΠΡΟΣ,817,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,87,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,847,ΠΑΙΔΙ,292,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,345,ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,364,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,498,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2220,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,448,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,177,ΣΙΝΕΜΑ,87,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,984,ΣΧΕΣΕΙΣ,381,ΤΑΞΙΔΙΑ,366,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1063,ΥΓΕΙΑ,1040,ΧΡΗΣΙΜΑ,357,AUTOMOTO,548,LIFESTYLE,415,MEDIA,839,PEOPLE,94,VIRAL,294,
ltr
item
istioforos news: Ζώδια και σχέσεις - Τα σημάδια του τέλους μίας σχέσης
Ζώδια και σχέσεις - Τα σημάδια του τέλους μίας σχέσης
https://3.bp.blogspot.com/-IYG5bRQ2NXg/WhAmkLB2TyI/AAAAAAAJiQ4/FQuEd1GrRqojHXv309adAyX_XMjNNAdsgCLcBGAs/s1600/1.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-IYG5bRQ2NXg/WhAmkLB2TyI/AAAAAAAJiQ4/FQuEd1GrRqojHXv309adAyX_XMjNNAdsgCLcBGAs/s72-c/1.jpg
istioforos news
https://www.istioforosnews.com/2020/03/blog-post_9877.html
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/2020/03/blog-post_9877.html
true
8450452528644144786
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συνέχεια.. Reply Cancel reply Delete by Home PAGES POSTS View All ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy