Πώς να την πλησιάσεις πρώτη φορά!

"Kάθε φορά πρώτη φορά".Σίγουρα έτσι νιώθει κάθε άντρας από τη στιγμή που σκέφτεται ότι του αρέσει μία κοπέλα μέχρι το σημείο του να πάρει το θάρρος και να πάει τελικά να της μιλήσει.

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα βασικό στοιχείο που πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε άντρα ιδιαίτερα στι περιπτώσεις που αυτός σκέφτεται να κάνει το βήμα και να πάει να μιλήσει σε μία κοπέλα.

Σίγουρα το να είναι κάποιος όμορφος είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα ώστε να έχει αυτοπεποίθηση απ΄την άλλη αυτό δεν είναι αρκετό.

Παρακάτω θα σας δώσουμε κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να κάνει κανείς για να μιλήσει σε όποια κοπέλα του αρέσει χωρίς φόβο.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ

Μην συμπεριφέρεσαι σαν ναν είσαι κάποιος σταρ του σινεμά.Θα ήταν πολύ πιο ελκυστικό αν απλά ήσουν ο εαυτός σου.

ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ

Δεν είναι απαραίτητο ότι άν μία κοπέλα είναι πανέμορφη δεν θα μπορέσει κανείς να την πλησιάσει.Μπορείς να συναντήσεις άτομα που σε καμία περίπτωση δεν το φανταζόσουν κι όμως να μιλήσετε τόσο υπέροχα μαζί που στο τέλος της συζήτησης θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα.


ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ

Με αυτό τον τρόπο την αφήνεις αρχικά να δει το παρουσιαστικό σου.Πάντα καλό θα ήταν να της δώσεις χρόνο να σε δει και να σε θαυμάσει.

ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ

Η ευγένεια είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων εκείνων που θέλουν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μίας κοπέλας.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ,"ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;"

Για να νιώσει μία γυναίκα ασφαλής χρειάζεται απλά πράγματα όπως ένας απλός καθημερινός χαιρετισμός.

ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ

Ρώτα την το όνομα της και πες της και το δικό σου.Η αγαπημένη λέξη κάθε ανθρώπου είναι το όνομα του γι αυτό προσπάθησε μέσα στη συζήτηση να το αναφέρεις πολλές φορές.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ

Μπορεί αρχικά να νιώθεις λίγο σφιγμένος ωστόσο να της μιλάς σαν να μην νιώθεις έτσι προσποιήσου ότι είσαι χαλαρός και άνετος.

ΜΙΛΑ ΤΗΣ

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να της μιλάς για αυτή.Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δείξεις το ενδιαφέρον σου και να κεντρίσεις και το δικό της.

ΖΗΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ

Αυτή τη συμβουλή μπορεί να μην την έχετε ξανακούσει ωστόσο είναι η ωμή πραγματικότητα.Όσο η συζήτηση βρίσκεται στο ζενίθ της τότε εσείς πρέπει αν σας αρέσει η συγκεκριμένη κοπέλα να της ζητήσετε να βγείτε. Eπιπλέον δεν πιστεύω να περιμένεις 48 ώρες ώστε να της στείλεις ένα μήνυμα. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να της στείλεις αμέσως μήνυμα την ίδια μέρα της γνωριμίας σας.

Νεότερη Παλαιότερη