Μαύροι κύκλοι τέλος! Μάθε πως θα τους αντιμετωπίσεις με το πιο κοινό λαχανικό!

Οι μαύροι κύκλοι είναι ενοχλητικοί. Είναι στην «μαύρη» λίστα με τα πράγματα που μας ενοχλούν περισσότερο στον κόσμο μαζί με τα σπυράκια και την κυτταρίτιδα. Είναι ένα από τα πιο δύσκολα και επίμονα προβλήματα αλλά σήμερα θα μάθεις πως θα τους ξεφορτωθείς με την βοήθεια της Ναι, της πατάτας! Η πατάτα χρησιμοποιείται εδώ και δεκάδες χρόνια και από πολλές κουλτούρες της ανατολής για τις απίθανες ευεργετικές της ιδιότητες. Κάνει καλό στο δέρμα και ο χυμός της κάνει πραγματικά θαύματα για τους μαύρους κύκλους αν την χρησιμοποιείς σωστά και επιμελώς. Πως θα το κάνεις;

Είναι απλό! Μια φορά την εβδομάδα βάζε μια φλούδα πατάτας κάτω από τα μάτια σου για 20 λεπτά. Καθημερινά ωστόσο μπορείς να κάνεις κάτι πολύ πιο δραστικό. Πέρνα μια ξεφλουδισμένη πατάτα από το μπλέντερ μέχρι να γίνει πολτός. Στην συνέχεια βούτα δίσκους ντεμακιγιάζ μέσα στον πολτό και μετά πέρνα τους από τα μάτια σου.
 Είναι καλύτερα να το κάνεις πριν τον ύπνο ώστε να επιτρέπεις στην πατάτα να κάνει τα «μαγικά» της. Με καθημερινή χρήση, θα δεις τους μαύρους κύκλους σου να μειώνονται σημαντικά, το δέρμα γύρω από τα μάτια σου να γίνεται πιο λείο και το καλύτερο; Το κονσίλερ και το μεικάπ σου θα εφαρμόζουν τέλεια!
Πηγή Tromaktiko

Νεότερη Παλαιότερη