10 πράγματα που θα προσέξει κάθε άντρας πριν σου κάνει πρόταση γάμου

10 πράγματα που θα προσέξει κάθε άντρας πριν σου κάνει πρόταση γάμου
Έχει διαμορφωθεί μια κοινή άποψη ότι ένας άνδρας θα προσέξει μόνο την ωραία εμφάνιση μιας γυναίκας, το καλλίγραμμο σώμα της και το όμορφο πρόσωπό της. Αυτό είναι αλήθεια επειδή η εξωτερική εμφάνιση είναι και η πρώτη εντύπωση, από εκεί και πέρα όμως;
Αν ένας άνδρας επιθυμεί να δημιουργήσει μια μακροχρόνια σχέση θα παρατηρήσει κάποια εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που αναφέραμε.
Εμείς, για να κάνουμε πιο ξεκάθαρο το τοπίο, θα σας παρουσιάσουμε μέσα από 10 εικόνες, τα χαρακτηριστικά που αναζητά ένας άνδρας σε μία γυναίκα για να την κάνει σύζυγό του.
Δείτε τα παρακάτω κι αποφασίστε αν συμφωνείτε ή όχι.
  1. Νοημοσύνη

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ένα από τα πιο σημαντικά για τη δημιουργία σταθερών σχέσεων. Κανείς δε θέλει να αισθάνεται άβολα έχοντας δίπλα του έναν γελοίο και χαζό σύντροφο. Οι άνδρες που λένε ότι οι γυναίκες δεν χρειάζεται να είναι έξυπνες, αυτοί είναι που τις απατούν.
  1. Αίσθηση του χιούμορ

Εάν μπορείτε να αποδέχεστε ένα αστείο αλλά και να πείτε κάτι αστείο, είστε πιθανώς ένα ικανό και ισχυρό άτομο. Επιπλέον, είναι πάντα ευχάριστο να περιστοιχιζόμαστε από ανθρώπους εύθυμους και με καλό χιούμορ.
  1. Εμπιστοσύνη


Το αιώνιο ερώτημα ήταν και είναι αν οι άνθρωποι είναι μονογαμικοί ή όχι. Το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δε θα ήθελε να τον απατήσει ο/η σύντροφός του. Ένα άνδρας λοιπόν αναζητά πάντα μία γυναίκα για να περάσουν όλη τη ζωή μαζί, γιατί οι συναισθηματικές πληγές δεν επουλώνονται ποτέ.
  1. Αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση συνήθως παίζει σημαντικότερο ρόλο από την εμφάνιση ενός ατόμου. Αν μια γυναίκα αισθάνεται εκπληκτική, όλοι οι άλλοι γύρω της επίσης θα σκεφτούν το ίδιο για εκείνη.
  1. Καλοσύνη

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι άνθρωποι που εύχονται άσχημα πράγματα για τους άλλους ανθρώπους. Αντιθέτως, ένας άνθρωπος που πάντα κάνει όμορφες πράξεις, έχει μια εσωτερική λάμψη που τραβάει τους ανθρώπους.
  1. Κατανόηση

Αν μια γυναίκα έχει ενσυναίσθηση και κατανόηση, τότε είναι και πιο ειλικρινής. Έτσι ο αγαπημένος της αισθάνεται ότι θα τον υποστηρίζει για πάντα.
  1. Ακούτε με προθυμία

Οι άνδρες δεν ανοίγονται πολύ συχνά. Αλλά όταν το κάνουν, εκτιμούν ιδιαίτερα μια γυναίκα που μπορεί να τους ακούσει και να τους δώσει τις συμβουλές της.
  1. Ανεξαρτησία

Φυσικά, κάθε άνθρωπος θέλει να προστατεύσει τον αγαπημένο του και να τον φροντίσει. Αλλά η εξάρτηση και η αδυναμία λήψης απλών αποφάσεων είναι χαρακτηριστικό μόνο των παιδιών. Ένας άνδρας δε θα ήθελε να είναι η προσωπική babysitter μιας γυναίκας.
  1. Απλότητα

Ο καθένας έχει βαρεθεί με την εικόνα μιας γυναίκας που τα βλέπει όλα μαύρα. Οι άνδρες βαριούνται τις γυναίκες που το παίζουν δήθεν ή έχουν πολλά καπρίτσια.
  1. Ευθύτητα

Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό του άλλου, γι ‘αυτό είναι καλύτερα να μιλήσετε άμεσα για τις επιθυμίες σας ή τη δυσαρέσκειά σας. Βοηθάει στην αποφυγή περαιτέρω συγκρούσεων και ψυχολογικών τραυμάτων.
Εσείς τι πιστεύετε; Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πραγματικά σημαντικά, ή μπορεί κάποιο να μην είναι και τόσο σημαντικό;

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη