$type=grid$la=hide$h=400$cm=hide$a=hide$count=3$sn=0$rm=0$show=home

Τα Ζώδια, Τα… Κουσούρια Τους Και Πώς Μπορείτε Να Τα Αντιμετωπίσετε!

Οι «ιδιαιτερότητες» του κάθε ζωδίου
Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλά -μα πάρα πολλά- στερεότυπα για κάθε ζώδιο: Οι Λέοντες είναι εγωιστές, οι Ιχθύες αφηρημένοι, οι Παρθένοι «κολλημένοι» με την καθαριότητα κ.α.
Παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια δόση αλήθειας αναφορικά με τα… κουσούρια που έχει το καθένα από τα 12 ζώδια, η πραγματικότητα είναι πολλές φορές διαφορετική.
Ας δούμε, λοιπόν, τις «ιδιαιτερότητες» του κάθε ζωδίου και πώς μπορείτε να τις… αντιμετωπίσετε!
Κριός: Πόσο ευέξαπτος μπορεί να γίνει;
Λένε ότι οι Κριοί είναι ευέξαπτοι και δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους. Η αλήθεια είναι ότι οι Κριοί είναι συχνά ισχυρογνώμονες, ωστόσο, τα παραπάνω στοιχεία του χαρακτήρα τους, τους καθιστούν ικανούς ηγέτες και στοχαστές.
Αξίζει να γνωρίζετε ακόμη ότι οι ανασφάλειές τους είναι εκείνες που τους κάνουν συχνά να βγάζουν προς τα έξω ένα πιο «σκληρό» πρόσωπο.
Ταύρος: Γιατί λένε πως είναι πεισματάρης;
«Ακούγεται» ότι οι Ταύροι είναι τεμπέληδες, υλιστές, πεισματάρηδες και πάντα… πεινασμένοι. Στην πραγματικότητα, όμως, ο υλισμός για τον οποίο «κατηγορούν» τους Ταύρους είναι απλά η αγάπη τους για τα καλά και όμορφα πράγματα της ζωής. Πεισματάρηδες, όμως, είναι!
Δίδυμος: Διπρόσωπος ή απλά «διπλωμάτης»;
Είναι οι Δίδυμοι διπρόσωποι, αναξιόπιστοι και… προβληματικοί; Όχι! Στην πραγματικότητα η «διπροσωπία» που βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι στο ζώδιο αυτό, είναι απλά η εκπληκτική του ικανότητα του να προσαρμόζεται σε διάφορες καταστάσεις και τελικά, να ευδοκιμεί!
Καρκίνος: Ευαίσθητος αλλά πολύ δυνατός;
Για τους Καρκίνους λέγονται πολλά, όπως για παράδειγμα ότι είναι γκρινιάρηδες και κυκλοθυμικοί. Στην πραγματικότητα, η ευαισθησία του Καρκίνου του δίνει τη δυνατότητα να κατανοεί και να νιώθει όλα όσα συμβαίνουν γύρω του και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του.
Οι Καρκίνοι είναι άτομα δοτικά που θέλουν να βοηθούν τους συνανθρώπους τους. Κάποιοι τους αποκαλούν υπερευαίσθητους, αλλά η αλήθεια είναι πως πρόκειται για χαρακτήρες ισχυρούς, που γνωρίζουν πολύ καλά πώς να αμύνονται!
Λέων: Πόσο μεγάλη είναι τελικά η καρδιά ενός Λιονταριού;
Το στερεότυπο που έχει επικρατήσει για τους ανθρώπους που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι πως πρόκειται για εγωιστές και αλαζόνες οι οποίοι πιστεύουν ότι μπορούν να εξουσιάζουν τους πάντες και τα πάντα.
Η αλήθεια είναι ότι τα Λιοντάρια έχουν μεγάλη καρδιά, νοιάζονται βαθιά για τα άτομα που αγαπούν και θέλουν να τα προστατεύουν!
Παρθένος: Μα πόσο πιο ρεαλίστρια;
Για τους Παρθένους λένε ότι είναι τελειομανείς, πως έχουν εμμονή με την καθαριότητα και ότι είναι άτομα χωρίς προσωπικότητα. Στην πραγματικότητα, πρόκειται απλά για τους ρεαλιστές του ζωδιακού κύκλου.
Είναι ευφυείς, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις ντροπαλοί και λιγομίλητοι. Το «μυστικό» για να σας «ανοίξουν» την καρδιά τους είναι να τους κάνετε να αισθανθούν άνετα. Δείξτε τους πώς μπορούν να σας εμπιστευτούν και θα δείτε την πιο όμορφη πλευρά τους.
Ζυγός: Πόση τρέλα έχει τελικά;
Οι Ζυγοί είναι αρκετά αναποφάσιστοι και λίγο… τρελοί. Τουλάχιστον αυτό το στερεότυπο έχει επικρατήσει για εκείνους. Στην πραγματικότητα, οι Ζυγοί ενθουσιάζονται εύκολα και δείχνουν αμέσως το ενδιαφέρον τους, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.
Το πρόβλημα είναι πως ο ενθουσιασμός τους αυτός «μεταφράζεται» -λανθασμένα- από πολλούς ως… τρέλα. Να θυμάστε ακόμη ότι οι Ζυγοί λατρεύουν την ελευθερία της σκέψης και τους αρέσει πολύ να περιποιούνται τον εαυτό τους.
Σκορπιός: Σκέφτεται μόνο τον έρωτα;
Η φήμη που «κυκλοφορεί» για τους Σκορπιούς είναι ότι έχουν στο μυαλό τους μόνο ένα πράγμα: Το σεξ! Ναι, οι Σκορπιοί είναι άτομα αισθησιακά, παθιασμένα με ό,τι κάνουν, τα οποία λατρεύουν την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους.
Φροντίστε, όμως, να μην τους κάνετε κακό! Να είστε σίγουροι ότι θα πάρουν εκδίκηση!
Τοξότης: Πόσο πολύ φοβάται τη δέσμευση;
Λένε ότι οι Τοξότες φοβούνται τη δέσμευση. Είναι, όμως, αυτό αλήθεια; Όχι! Τα άτομα που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο θέλουν απλά να δοκιμάζουν συνεχώς καινούρια πράγματα.
Τους αρέσει να μαθαίνουν και να γεμίζουν τη ζωή τους με νέες εμπειρίες, ενώ γενικά θεωρούνται ιδιαίτερα αισιόδοξοι άνθρωποι. «Προτιμώ να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, αλλά αν χρειαστεί θα στο ρίξω στα μούτρα! Με αγάπη, ο Τοξότης!».
Αιγόκερως: Είναι το πιο… συγκρατημένο ζώδιο;
Είναι οι Αιγόκεροι… κρύοι και καθόλου -μα καθόλου- συναισθηματικοί; Μπορεί να μην τους χαρακτηρίζει η ζωντάνια, αλλά καταφέρνουν να φέρνουν εις πέρας ό,τι βάζουν στο μυαλό τους και αυτό το πετυχαίνουν μόνο με σκληρή δουλειά.
Καταλάβετε, λοιπόν, ότι το γεγονός πως είναι συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους, δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζονται για εσάς και για ό,τι συμβαίνει γύρω τους. Λίγη κατανόηση, λοιπόν, αρκεί!
Υδροχόος: Πόσο απόμακρος είναι τελικά;
Για τους Υδροχόους «λέγεται» πως είναι απόμακροι και απαθείς, ωστόσο, ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε αυτά τα στερεότυπα. Οι Υδροχόοι απλά λατρεύουν την ανεξαρτησία τους. Πρόκειται για «ελεύθερα πνεύματα» που απλά δεν θέλουν να καταπιέζονται.
Αν έχετε αυτά τα στοιχεία κατά νου, θα μπορέσετε να καταλάβετε τη συμπεριφορά τους και συνεπώς, να βελτιώσετε τη σχέση σας μαζί τους. Να είστε σίγουροι και σίγουρες ότι θα εκτιμήσουν την προσπάθειά σας!
Ιχθύες: Πόσο «drama queen» μπορεί να γίνει ένα Ψαράκι;
«Drama queen». Αυτό λένε για τους Ιχθείς. Στην πραγματικότητα τα Ψαράκια δεν θέλουν να δραματοποιούν ό,τι τους συμβαίνει.
Αντιθέτως, είναι χαρακτήρες χαλαροί και άνθρωποι ονειροπόλοι και δημιουργικοί, οι οποίοι αγαπούν τις τέχνες και ό,τι «θρέφει» την ευαίσθητη ψυχή τους. Τι μπορείτε να κάνετε για ένα Ψαράκι; Να του δώσετε όση αγάπη και τρυφερότητα κρύβετε μέσα σας!

COMMENTS

Όνομα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ,1556,ΑΝΔΡΑΣ,305,ΑΡΘΡΑ,761,ΑΣΤΕΙΑ,52,ΑΧΑΪΑ,337,ΓΥΝΑΙΚΑ,943,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,111,ΔΙΑΦΟΡΑ,402,ΔΙΕΘΝΗ,3994,ΕΘΝΙΚΑ,355,ΕΚΚΛΗΣΙΑ,38,ΕΛΛΑΔΑ,7236,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,494,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ,747,ΕΡΓΑΣΙΑ,103,ΖΩΔΙΑ,617,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,553,ΚΡΗΤΗ,519,ΚΥΠΡΟΣ,781,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,86,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,777,ΠΑΙΔΙ,290,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,338,ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,341,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,488,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2045,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,441,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,177,ΣΙΝΕΜΑ,86,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,984,ΣΧΕΣΕΙΣ,378,ΤΑΞΙΔΙΑ,360,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1008,ΥΓΕΙΑ,1021,ΧΡΗΣΙΜΑ,342,AUTOMOTO,517,LIFESTYLE,730,MEDIA,732,PEOPLE,90,VIRAL,285,
ltr
item
istioforos news : Τα Ζώδια, Τα… Κουσούρια Τους Και Πώς Μπορείτε Να Τα Αντιμετωπίσετε!
Τα Ζώδια, Τα… Κουσούρια Τους Και Πώς Μπορείτε Να Τα Αντιμετωπίσετε!
https://1.bp.blogspot.com/-m4qKk3cIARY/WqyhYlGN_WI/AAAAAAAAalU/AIZGBr6hP9MZ_hh6q9L8PIlrOE-IrgcVACLcBGAs/s1600/signs.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-m4qKk3cIARY/WqyhYlGN_WI/AAAAAAAAalU/AIZGBr6hP9MZ_hh6q9L8PIlrOE-IrgcVACLcBGAs/s72-c/signs.jpg
istioforos news
https://www.istioforosnews.com/2020/02/blog-post_407.html
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/2020/02/blog-post_407.html
true
8450452528644144786
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συνέχεια.. Reply Cancel reply Delete by Home PAGES POSTS View All ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy