10 σημάδια ότι είναι ο ιδανικός σύντροφος για σένα...

Ο σύντροφος υπάρχει στη ζωή μας για να την κάνει καλύτερη και όχι για να μας δημιουργεί προβλήματα. Και όλες μας αναζητούμε και επιθυμούμε τον ...Έναν! Τον ιδανικό. Ποιος είναι όμως αυτός; Η Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεία, Msc, Ελπίδα Παναγιωτουνάκου, είναι εδώ για να μας δώσει τα χαρακτηριστικά του. Για τσέκαρε...
6 πράγματα που κάνει διαφορετικά η γυναίκα με αυτοπεποίθηση!Σχετικα5 άρθρα
Πόσες φορές βρίσκεσαι σε μια σχέση και αναρωτιέσαι εάν ο σύντροφός σου είναι ο ιδανικός για σένα; Αυτός με τον οποίο θα μπορούσες να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου;
Σίγουρα το να αποφασίσεις εάν μπορείς ή όχι να δεσμευτείς με κάποιον αποτελεί μια προσωπική απόφαση, η οποία εξαρτάται από την προσωπικότητα και τις ανάγκες σου και όχι τόσο από τη γνώμη των γύρω σου. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια σημάδια που μπορεί να σε βοηθήσουν να διακρίνεις εάν ο σύντροφός σου είναι ο κατάλληλος για σένα.
1. Σε θαυμάζει.
Μιλάει για σένα με υπερηφάνεια σε συγγενείς και φίλους, αναγνωρίζει την αξία σου και υποστηρίζει τις επιλογές σου.
2. Κάνει πράγματα για σένα.
Κατανοεί αυτά που σε κάνουν να νιώθεις ευτυχία και ασφάλεια και τα κάνει για σένα, ακόμα και όταν για εκείνον δεν θα ήταν η πρώτη του επιλογή. Σου δείχνει πως έχει τα ίδια όνειρα και επιθυμίες με σένα, καθώς και ότι αποτελείς μια σταθερά στη ζωή του.
3. Νιώθεις πως μπορείς να του μιλήσεις για τα πάντα.
Τον εμπιστεύεσαι τόσο ώστε να μοιράζεσαι κάθε είδους σκέψη σου και να τολμάς να δοκιμάσεις μαζί του νέες εμπειρίες.
4. Τον θέλεις δίπλα σου.
Είναι το πρώτο πρόσωπο το οποίο επιθυμείς στο πλάι σου όταν βιώνεις μια μεγάλη χαρά ή αντίστοιχα ένα στενάχωρο γεγονός. Δεν φοβάσαι να σε δει σε στιγμές που νιώθεις ευάλωτη. Ίσα ίσα, αποτελεί την πηγή δύναμής σου.
5. Φαντάζεσαι το μέλλον σου μαζί του.
Εάν σε ρωτήσω πως βλέπεις τον εαυτό σου σε 10 χρόνια, εκείνος θα είναι μέσα στο σκηνικό. Δεν είναι τόσο η ιδέα του γάμου, όσο ότι απολαμβάνεις πραγματικά την κάθε κοινή σας στιγμή.
6. Σε αποδέχεται όπως είσαι.
Δεν προσπαθεί να σε αλλάξει!
7. Νιώθεις ο εαυτός σου.
Όσο είστε μαζί είσαι άνετη και δεν αισθάνεσαι πίεση ή την ανάγκη να προσποιείσαι για τις επιλογές σου προκειμένου να μην τον στεναχωρήσεις.
8. Νοιάζεται για τους φίλους σου.
Σε προτρέπει να περνάς χρόνο μαζί τους, σου προτείνει ομαδικές εξόδους, ενώ ενδιαφέρεται να μαθαίνει νέα τους.
9. Σου τονώνει την αυτοπεποίθηση.
Δεν παραλείπει να σου κάνει φιλοφρονήσεις σε ανύποπτες στιγμές.
10. Διοργανώνει δραστηριότητες που έχει καταλάβει ότι σου αρέσουν.
Παίρνει πρωτοβουλίες και διοργανώνει εξόδους ή εξορμήσεις σε μέρη που ξέρει ότι προτιμάς, δίχως να χρειάζεται να τον παρακαλάς να το κάνει για σένα.
Μπορεί να μην είναι εύκολο να προσδιορίσεις τα χαρακτηριστικά του ιδανικού συντρόφου για σένα, αλλά σίγουρα είναι σημαντικό να έχεις στο πλάι σου κάποιον ο οποίος σε αγαπάει, ενδιαφέρεται για τις ανάγκες σου και σε καταλαβαίνει! Ο ιδανικός σύντροφος είναι αυτός που σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, βοηθώντας σε να εξελιχθείς και ο οποίος γεμίζει τη ζωή σου με ασφάλεια, ηρεμία και ευτυχία!
Εσύ έχεις βρει τον ιδανικό σύντροφο ή όχι ακόμα;
Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη