$type=grid$la=hide$h=400$cm=hide$a=hide$count=3$sn=0$rm=0$show=home

Κάνεις σχέσεις που σε πληγώνουν γιατί ξεπληρώνεις το κάρμα σου!!!

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί ερωτευθήκατε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο;
Μήπως νιώσατε σαν να γνωρίζατε το άτομο αυτό από πριν αν και δεν είχατε συναντηθεί ποτέ σε αυτή τη ζωή;
Η έλξη στην αρχή ήταν ακαταμάχητη. Κάνατε τα πάντα γι’ αυτό το άτομο, αλλά αναζητούσατε να πάρετε. Ίσως και να ξεχάσατε τις ανάγκες του εαυτού σας. Το αποτέλεσμα;
Ατελείωτες συγκρούσεις και μετά ο χωρισμός. Μια μονόπλευρη σχέση, τον αγαπάτε ακόμα αλλά δεν μπορείτε να τον δείτε, δεν είναι πια δίπλα σας. Αφού νιώθατε ότι είχατε μια καρμική σχέση γιατί έχει φύγει από τη ζωή σας;

Τα καρμικά διδάγματα της ψυχής μέσα από τις ερωτικές σχέσεις

Μπορεί να είναι κάπως δύσκολο για σας να καθορίσετε εάν ήσασταν σε μια καρμική ερωτική σχέση ίσως επειδή δεν γνωρίζετε με σαφήνεια την έννοια των καρμικών σχέσεων. Το Κάρμα είναι ο παγκόσμιος νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος που λέει ότι κάθε σκέψη, λόγος και δράση δημιουργεί τη σημερινή μας πραγματικότητα. Είναι επίσης, οι δράσεις, τα λόγια και οι πράξεις μας που θα γίνουν εμφανή μέσα από οποιαδήποτε σχέση έχουμε στη ζωή μας.
Μπορεί να έχουμε καρμικές ερωτικές σχέσεις στη ζωή μας οι οποίες μπορούν να μας βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων μας και να ανυψωθούμε πνευματικά. Κάποιες άλλες σχέσεις στη ζωή μας, μας φέρνουν πάλι αντιμέτωπους με τα πιο μύχια βάθη της ψυχής μας ή τις αρνητικές συμπεριφορές μας. Όλες οι καρμικές σχέσεις όμως δεν έχουν στόχο να λειτουργήσουν μακροπρόθεσμα. Εξυπηρετούν το σκοπό τους και φεύγουν.
Κάθε σχέση σας διδάσκει κάτι, είτε το θέλετε είτε όχι. Κάθε σχέση επηρεάζει τη ζωή σας για να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε και να εξελιχθείτε. Κάθε φορά που χρειάζεστε ένα μάθημα ζωής θα προσελκύσετε κάποιον στη ζωή σας, ο οποίος θα σας διδάξει κάτι. Έτσι, όταν θα πρέπει να συμπορευτείτε με κάποιον στη ζωή, θα προσελκύσετε μια θετική καρμική σχέση, την αδελφή ψυχή στη ζωή σας. Αν πρέπει να πάρετε κάποια μαθήματα ζωής, να συνειδητοποιήσετε τα λάθη και τις αδυναμίες σας, προσελκύετε οδυνηρές σχέσεις προκειμένου να αφομοιώσετε ένα μάθημα ζωής μέσα από τη διαδικασία της γνώσης και της επαφής με την άλλη ψυχή.
Κάποιες καρμικές σχέσεις έρχονται να σας διδάξουν ένα μάθημα, να σας βοηθήσουν στην εξέλιξη της ψυχής σας. Κουβαλάνε μια ένταση από τις προηγούμενες ζωές που συνοδεύεται από πόνο, παραμέληση ή ζητήματα εγκατάλειψης. Αν εμπλέκεστε σε δύσκολες συνθήκες ή σχέσεις ξανά και ξανά, μπορεί η ψυχή σας να έχει κάνει κάποια «συμφωνία» με το σύμπαν προκειμένου να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε και να εξελιχθείτε ως ψυχή. Μόλις μάθετε αυτά τα μαθήματα και πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας, θα απολαύσετε τη ζωή!
Αυτός είναι ο σκοπός αυτών των σχέσεων: Να σας δώσουν αυτά τα μαθήματα, αυτές τις καρμικές εμπειρίες και ύστερα να φύγουν από τη ζωή σας. Εξάλλου, αυτό είχε συμφωνηθεί πριν να γεννηθείτε. Πριν ενσαρκωθείτε, αποφασίσατε μαζί με τους ουράνιους οδηγούς σας ποια ακριβώς μαθήματα θα μάθετε, πώς θα εξελιχθείτε και με ποιους θα έχετε αυτές τις εμπειρίες.
Όταν συναντάτε κάποιον και τον ερωτεύεστε παθιασμένα, τον αναγνωρίζετε σε ένα άλλο επίπεδο, πνευματικό, αναγνωρίζετε τη ψυχή του άλλου. Αυτό μπορεί συχνά να παρερμηνευθεί ως μια μοιραία καρμική σχέση που σκοπό έχει να μείνει για πάντα στη ζωή σας και μπορεί στην πραγματικότητα να προκαλέσει σύγχυση ότι βρήκατε την αδελφή ψυχή. Κάποιες σχέσεις έχουν πολύ βαρύ κάρμα που δεν αφήνουν χώρο να αναπνεύσετε μεταξύ σας.
Η ατελείωτη αφοσίωσή σας και η άνευ όρων αγάπη σας δεν μεταφράζονται το ίδιο από το σύντροφό σας. Και ενώ κατά βάθος το ξέρετε αυτό, κρατάτε τη σχέση ελπίζοντας ότι τα πράγματα θα αλλάξουν.
Τα καρμικά μαθήματα που παρουσιάζονται μέσα από αυτές τις σχέσεις έχουν σκοπό να επαναφέρετε την ισορροπία. Μέσα από τις κατάλληλες ενέργειές σας θα πρέπει να προσπαθήσετε να διορθώσετε αυτό το μοτίβο, να δείτε διαφορετικά κάποια πράγματα. Κι αυτό απαιτεί επίγνωση του εαυτού σας: Των προτερημάτων και των ελαττωμάτων σας. Όταν είστε σε ισορροπία με τον αληθινό εαυτό σας, ξέρετε τι θέλετε, έχετε ένα στόχο, επιλέγετε να μη δημιουργήσετε αρνητικό κάρμα πληγώνοντας σκόπιμα και για προσωπικό όφελος τον άλλον.

Σeξουαλική έλξη και Κάρμα

Σε μια σχέση, όσο ισχυρότερη είναι η σωματική έλξη, τόσο ισχυρότερο είναι το καρμικό μάθημα. Η σωματική έλξη (σeξουαλική χημεία) σχεδιάστηκε από το σύμπαν για να σας κρατήσει με αυτό το άτομο για να σας βοηθήσει να δείτε το βάθος του εαυτού σας. Γιατί αν πραγματικά γνωρίζατε τον πόνο που θα περάσετε με αυτό το άτομο, θα φεύγατε τρέχοντας! Η ισχυρή σeξουαλική έλξη σας κρατά για να μάθετε το μάθημα και να μπορέσετε να αναπτυχθείτε. Με αυτή την εμπειρία και το μάθημα με αυτό το πρόσωπο, θα έχετε βγει από αυτή τη σχέση ένα καλύτερο άτομο.
Το Κάρμα σας κάνει να μην έχετε πολύ έλεγχο στα συναισθήματά σας, δεν μπορείτε να τα κρύψετε και για να πούμε την αλήθεια σας καλεί να τα αντιμετωπίσετε. Τι είναι όμως, αυτό που θα σας επαναφέρει πίσω στην ισορροπία, να εναρμονιστείτε με τον αληθινό εαυτό σας; Για να νιώσετε συναισθηματική δύναμη πρέπει να μπορέσετε να συγχωρήσετε τον εαυτό σας και το σύντροφό σας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των πράξεών σας χωρίς να κατηγορείτε τον άλλον.
Και αυτό είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας: Η πραγματική δουλειά αρχίζει από το μυαλό σας το οποίο κατευθύνει τη δράση σας. Κάθε θετικό βήμα που κάνετε, σας φέρνει πιο κοντά στον πραγματικό αυθεντικό εαυτό σας και απελευθερώνει το αρνητικό κάρμα με το εν λόγω πρόσωπο. Είναι οι αλυσίδες που σας κρατούν πίσω από την πνευματική σας εξέλιξη.
Όταν το Κάρμα με το άλλο πρόσωπο έχει επιλυθεί, η έλξη εξανεμίζεται και μειώνεται και αισθάνεστε ότι μια σελίδα στη ζωή σας έχει γυρίσει. Το βάρος της ψυχής σας ελαφραίνει και είναι πλέον εύκολο να κάνετε ένα βήμα μπροστά, η αγάπη ίσως υπάρχει ακόμα αλλά δεν είναι το ίδιο παθιασμένη.
Το μάθημα της απομάκρυνσης από μια οδυνηρή σχέση είναι η ψυχική σας ενδυνάμωση, ώστε να αποτρέψετε να εμπλακείτε σε επώδυνες σχέσεις στο μέλλον. Το Κάρμα πλέον έχει επιλυθεί, η ζωή σας κινείται ελεύθερα. Πάντα να θυμάστε: Η διέξοδος από μια αρνητική καρμική σχέση είναι η συγχώρεση, τόσο για τον άλλο όσο και για τον εαυτό σας.
ΠΗΓΗ: www.awakengr.com  ,  astropedia.gr  ,   healingeffect.gr

COMMENTS

Όνομα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ,1618,ΑΝΔΡΑΣ,305,ΑΡΘΡΑ,765,ΑΣΤΕΙΑ,52,ΑΧΑΪΑ,351,ΓΥΝΑΙΚΑ,945,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,112,ΔΙΑΦΟΡΑ,403,ΔΙΕΘΝΗ,4132,ΕΘΝΙΚΑ,365,ΕΚΚΛΗΣΙΑ,40,ΕΛΛΑΔΑ,7535,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,491,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ,774,ΕΡΓΑΣΙΑ,103,ΖΩΔΙΑ,626,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,575,ΚΡΗΤΗ,537,ΚΥΠΡΟΣ,790,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,87,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,801,ΠΑΙΔΙ,290,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,341,ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,345,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,493,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2100,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,442,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,177,ΣΙΝΕΜΑ,86,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,984,ΣΧΕΣΕΙΣ,380,ΤΑΞΙΔΙΑ,361,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1024,ΥΓΕΙΑ,1027,ΧΡΗΣΙΜΑ,345,AUTOMOTO,521,LIFESTYLE,737,MEDIA,767,PEOPLE,91,VIRAL,287,
ltr
item
istioforos news: Κάνεις σχέσεις που σε πληγώνουν γιατί ξεπληρώνεις το κάρμα σου!!!
Κάνεις σχέσεις που σε πληγώνουν γιατί ξεπληρώνεις το κάρμα σου!!!
https://4.bp.blogspot.com/-s0g6S-2dxpQ/Wta6-i0vf9I/AAAAAAAAjys/GR3YIu7L_CsF4MJQXnjdiobBfg5NEa6cACLcBGAs/s1600/kaneis-scheseis-poy-se-pligonoyn-giati-xeplironeis-to-karma-soy.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-s0g6S-2dxpQ/Wta6-i0vf9I/AAAAAAAAjys/GR3YIu7L_CsF4MJQXnjdiobBfg5NEa6cACLcBGAs/s72-c/kaneis-scheseis-poy-se-pligonoyn-giati-xeplironeis-to-karma-soy.jpg
istioforos news
https://www.istioforosnews.com/2020/01/blog-post_82.html
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/2020/01/blog-post_82.html
true
8450452528644144786
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συνέχεια.. Reply Cancel reply Delete by Home PAGES POSTS View All ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy