6 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι ο... παράξενος της παρέας!

Σε κάθε παρέα υπάρχει συνήθως ένα άτομο λίγο διαφορετικό από τα άλλα που συνήθως έχει τον τίτλο "ο παράξενος της παρέας". Δεν είναι κακό να είσαι εσύ αυτός.
Άλλωστε αν μοιάζαμε όλοι μεταξύ μας, τι ενδιαφέρον θα βρίσκαμε στους άλλους;
Αν είσαι βέβαια ο... παράξενος της παρέας μπορεί να αισθάνεσαι ενίοτε λίγο απομονωμένος και παρεξηγημένος... Αν όμως είσαι αποδεκτός από τους φίλους σου γι' αυτό που πραγματικά είσαι,τότε δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Απλώς ενίοτε η στάση τους απέναντί σου μπορεί να σου φανεί παράξενη απλώς επειδή είσαι εσύ παράξενος!
Δες τα σημάδια που αποδεικνύουν ότι είσαι ο παράξενος της παρέας:
1. Ντύνεσαι με ένα δικό σου τρόπο
Δε σου αρέσει να φοράς ό,τι και οι άλλοι. Δικαίωμά σου! Αρκεί να το υποστηρίζεις και να στηρίζεις τις επιλογές σου χωρίς να σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι!
2. Λες αστειάκια που μόνο εσύ καταλαβαίνεις
Το χιούμορ σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο! Κι αυτό βγαίνει προς τα έξω! Γελάς μόνη σου με τα αστεία σου; Μάλλον γιατί μόνο εσύ τα καταλαβαίνεις! Δεν πειράζει!
3. Οι φίλοι σου κάνουν πλακίτσα μαζί σου!
Προσοχή! Υπάρχει διαφορά μεταξύ του "σου κάνω αθώα πλακίτσα επειδή σε συμπαθώ και βρίσκω πολύ χαριτωμένο τον ξεχωριστό χαρακτήρα σου" και του "σου κάνω bullying γιατί είσαι διαφορετικός και δε μου αρέσει αυτό". Αν αισθανθείς ότι σου συμβαίνει το δεύτερο και νιώθεις ότι οι φίλοι σου σε απομονώνουν, τότε θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ενήλικα!
4. Οι φίλοι σου δεν σε καταλαβαίνουν μερικές φορές
Αισθάνεσαι ότι κινείστε σε άλλο μήκος κύματος με τους φίλους σου κι ότι πρέπει να εξηγήσεις κάποια πράγματα που εσένα σου φαίνονται δεδομένα. Είναι λίγο κουραστικό αλλά από την άλλη είναι φίλοι σου και είσαι φίλος τους. Κι ο καθένας αγαπάει τους φίλους του όπως είναι, δίχως να θέλει να τους αλλάξει.
5. Έχετε εντελώς διαφορετικά γούστα
Έχεις μεγαλώσει ενδεχομένως με ένα διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τους φίλους σου και τα γούστα σας σε διάφορους τομείς είναι εντελώς αντίθετα. Αυτό θα μπορούσε ανά διαστήμα να δημιουργήσει εντάσεις αλλά μην ξεχνάς ότι κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και έχει προτερήματα και ελαττώματα.
6. Είσαι συνεχώς στο Internet
Εντάξει όλοι οι φίλοι σου περνούν μέρος του χρόνου τους στο Internet. Αλλά πέρα από τον Internet υπάρχει και η real life! Αν δεν έχεις και ζεις μονίμως online, τότε μάλλον είσαι πιο παράξενος απ΄ό,τι μπορεί να πιστεύεις και πρέπει να κάνεις κάτι γι' αυτό!
N.K.
Με πληροφορίες από το gurl.com
Φωτογραφία: cjmacer / Shutterstock.com

Νεότερη Παλαιότερη