$type=grid$mt=show$au=hide$cm=hide$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15/1

Κριός
  Είσαι πιο διατεθειμένη από κάθε άλλη φορά να αφήσεις τα συναισθήματά σου να ρέουν παρά να τα υπεραναλύεις. Πάρε το χρόνο σου σε αυτόν τον κύκλο που η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς και αποφάσεις που αφορούν στην αγάπη. Μπορείς μέσα από τις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου να βρεις τις λύσεις που χρειάζονται προκειμένου να νιώσεις ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι τα όσα σου τάζουν νέες γνωριμίες και κατακτήσεις. Άκουσε το ένστικτό σου και προστάτευσε την καρδιά σου.

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες είναι χρήσιμες και ευνοϊκές για ένα φίλο, δίκτυο, συνεργάτη ή και για μια ευχάριστη δραστηριότητα. Εφευρετικές ιδέες, όνειρα, επιθυμίες, σχέδια -όλα αυτά έρχονται στην επιφάνεια. Είναι μια εποχή για μια σπίθα ενθουσιασμού και ισχυρών κινήτρων και για να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές των εργασιακών σου.
Μην αδιαφορείς για τα θέλω και τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου αν θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες της σχέσης σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των κατακτήσεών σου ανεβαίνει. Απόλαυσέ το και μη βιαστείς να δωρίσεις την καρδιά σου.

Δίδυμοι
Όταν η Σελήνη εισέρχεται στο Ζυγό και στο δημιουργικό σου τομέα ενθαρρύνει τα οφέλη μιας πιο φιλικής, ανοιχτής προσέγγισης στον κόσμο και στους ανθρώπους σου. Η Αφροδίτη μετακινήθηκε πρόσφατα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος ωφελώντας την επαγγελματική ή δημόσια ζωή σου. Είναι μια ευκαιρία λοιπόν να αξιοποιήσεις την εσωτερική σου σοφία για την επίλυση ενός επαγγελματικού σου προβλήματος. Η γκρίνια και η κυκλοθυμία από μέρους σου μόνο κακό μπορούν να κάνουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην σπαταλάς το χρόνο και την ενέργειά σου σε πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

Καρκίνος
Ενώ η Σελήνη ενθαρρύνει μια προσεκτική προσέγγιση μόλις μεταφερθεί στον οικιακό και οικογενειακό σου τομέα σήμερα, ο πειραματισμός με νέες ιδέες μπορεί να σου παρουσιάσει νέες ευκαιρίες. Η εκμάθηση, η κοινή χρήση, η προώθηση και η δημοσίευση μπορούν να έχουν θετική έκβαση. Είναι πιθανό να συνδεθείς με άτομα και συνεργάτες που σε εμπνέουν. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής και αληθινή απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την ευκαιρία μέσα από φλερτ και καινούριες γνωριμίες να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Λέων
Υπάρχει ένα πνεύμα προόδου γύρω σου και οι άνθρωποι φαίνεται να είναι πρόθυμοι να σου δώσουν τις συμβουλές και το ενδιαφέρον που χρειάζονται παρελθοντικές σου υποθέσεις. Με την εναρμόνιση της Αφροδίτης και του Ουρανού υιοθετείς νέες στάσεις απέναντι στα εργασιακά διλήμματα και στις εξελίξεις. Η ασφάλεια και η σιγουριά που ζητάς από τον ερωτικό σύντροφό σου είναι αμοιβαία και θα πρέπει να κάνεις κάτι κι εσύ γι’ αυτό. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποδίδει το συναίσθημα.

Παρθένος
Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με τους άλλους, αυτούς που σε εμπνέουν ψυχικά ή για μια εμπειρία που επεκτείνει το μυαλό σου. Η Αφροδίτη στον τομέα της συνεργασίας σου σε αρμονία με τον Ουρανό δημιουργεί ένα πνεύμα ανάπτυξης, προόδου και επίλυσης των προβλημάτων σου. Η αυτοπεποίθησή σου σήμερα βρίσκεται στα ύψη κι έτσι είναι εύκολο να ξυπνήσεις το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το ενδιαφέρον του ατόμου που σε έχει ξεσηκώσει.

Ζυγός
Η ενέργειά σου αυξάνεται καθώς η Σελήνη σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο. Μπορείς να πετύχεις μια θετική, προοδευτική προσέγγιση στα πρακτικά θέματα και να υπάρξουν σαφή οφέλη. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο στα εργασιακά προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Μην δίνεις δικαιώματα στον ερωτικό σύντροφό σου που μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του απέναντί σου. Εσύ που είσαι μόνη, παράμεινε προσγειωμένη απέναντι σε νέες γνωριμίες και μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό.

Σκορπιός
Η κίνηση της Σελήνης σήμερα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σηματοδοτεί κάποια ανάγκη να διατηρηθεί ένα χαμηλό προφίλ που θα σου εξασφαλίσει και θα σου καλύψει την ανάγκη για ηρεμία. Η ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων με συναδέλφους θα σε βοηθήσει στη διεύρυνση του πνεύματος και των επαγγελματικών στόχων σου.
Αν νιώθεις πως υπάρχει ένα πρόβλημα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου καλύτερα να το συζητήσεις μαζί του και να μην πάρεις εν θερμώ αποφάσεις. Μέσα από φιλικές συναναστροφές η περίοδος της μοναξιάς σου λαμβάνει τέλος πολύ σύντομα.

Τοξότης
Μια ανοιχτή και ειλικρινή προσέγγιση θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, κυρίως με τα πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Η Αφροδίτη διέρχεται στον τομέα της οικογένειας και σήμερα εναρμονίζεται με τον Ουρανό, ανοίγοντας το μυαλό σου σε νέες ιδέες και τρόπους που θα σε κάνουν να νιώθεις πιο ασφαλής και θα αποκαταστήσουν το κλίμα μεταξύ σας. Η σκέψη σου στα εργασιακά είναι στα μελλοντικά σχέδια σου, στο πως θα ξεφύγεις από τη ρουτίνα και τη στασιμότητα. Δείξε με πράξεις την αγάπη σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην δημιουργείς αποστάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερως
Είσαι πλέον σίγουρη για τις δυνάμεις και ικανότητές σου κι αυτό σε οδηγεί σε νέες αποφάσεις και αλλαγές, μιας και η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια ενισχυτική γωνία με το ζώδιό σου. Στιγμές μικρής έντασης στα εργασιακά προσπέρασέ τες και αντιμετώπισέ τες με χιούμορ και καλή διάθεση. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα με τον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να βγείτε από τη μονοτονία. Εσύ που είσαι μόνη, η τύχη αρχίζει να σου χαμογελά πονηρά κι έτσι η συναισθηματική και ερωτική σου ζωή αποκτούν νόημα.

Υδροχόος
Η σημερινή είναι μια ευχάριστη μέρα για οικιακή βελτίωση, ανέσεις, απολαύσεις και την αποκάλυψη νέων συμφερόντων. Είσαι λίγο πιο τολμηρή και πρόθυμη να πειραματιστείς ιδιαίτερα με τις πρακτικές, επιχειρηματικές και οικονομικές υποθέσεις σου που μπορούν να επωφεληθούν από μια νέα προοπτική. Πρόσθεσε μαγεία απόψε στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αποπλάνησέ τον και κάνε τη βραδιά ξεχωριστή. Εσύ που είσαι μόνη, ο αυξημένος σου ερωτισμός και η ισχυρή σου προσωπικότητα μπορούν να κάνουν θαύματα.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη κινείται στο δικό σου ζώδιο για πάνω από τρεις εβδομάδες κι αυτό δεν πρέπει να το προσπεράσεις. Είσαι ελεύθερη με τα συναισθήματά σου και έχεις την τάση να φροντίζεις τον εαυτό σου και να τον περιποιείσαι. Ασχολήσου με τις σχέσεις σου με συναδέλφους και ανώτερους σου στα εργασιακά. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να έρθετε πιο κοντά και να τους κάνεις συμμάχους. Ο ρομαντισμός και το πάθος σου χαρίζονται από την Αφροδίτη για αυτό και μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία σου υπόσχεται πολλά.
tlife.gr

COMMENTS

Όνομα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ,1929,ΑΝΔΡΑΣ,307,ΑΡΘΡΑ,750,ΑΣΤΕΙΑ,51,ΑΧΑΪΑ,384,ΓΥΝΑΙΚΑ,939,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,383,ΔΙΑΦΟΡΑ,520,ΔΙΕΘΝΗ,5321,ΕΘΝΙΚΑ,257,ΕΚΚΛΗΣΙΑ,7,ΕΛΛΑΔΑ,8028,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,914,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ,1112,ΕΡΓΑΣΙΑ,381,ΖΩΔΙΑ,575,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,610,ΚΡΗΤΗ,611,ΚΥΠΡΟΣ,731,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,84,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,976,ΠΑΙΔΙ,286,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,327,ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,317,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,482,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,1820,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,436,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,175,ΣΙΝΕΜΑ,85,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,975,ΣΧΕΣΕΙΣ,376,ΤΑΞΙΔΙΑ,358,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ,951,ΥΓΕΙΑ,1318,ΧΡΗΣΙΜΑ,317,AUTOMOTO,999,LIFESTYLE,691,MEDIA,983,PEOPLE,84,VIRAL,274,
ltr
item
istioforos news : Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15/1
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15/1
https://1.bp.blogspot.com/-eCN83bXADWQ/Xh6z4sBQhbI/AAAAAAACbFw/EU6txFp8r6sCTcl23ucOVWMyiKxHB4UMgCLcBGAsYHQ/s640/zodia-imerominies_b.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-eCN83bXADWQ/Xh6z4sBQhbI/AAAAAAACbFw/EU6txFp8r6sCTcl23ucOVWMyiKxHB4UMgCLcBGAsYHQ/s72-c/zodia-imerominies_b.jpg
istioforos news
https://www.istioforosnews.com/2020/01/151.html
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/2020/01/151.html
true
8450452528644144786
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συνέχεια.. Reply Cancel reply Delete by Home PAGES POSTS View All ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy