$type=grid$la=hide$h=400$cm=hide$a=hide$count=3$sn=0$rm=0$show=home

Τα 5 πιο… αλλοπρόσαλλα ζώδια -Δεν τους καταλαβαίνει κανείς

Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που όσο και να μιλάτε, νιώθετε ότι κανείς δεν μπορεί να σας καταλάβει.

Όσο και να προσπαθείτε να εξηγήσετε κάποια πράγματα, κανείς δε φαίνεται να σας κατανοεί ή τα λόγια σας μπορεί και να παρερμηνεύονται.
Εδώ είναι που η αστρολογία μπορεί να βοηθήσει. Οι προσωπικότητές μας καθορίζονται από διάφορους παράγοντες: Την οικογένεια, το περιβάλλον, τον πολιτισμό μας και πολλούς άλλους.
Υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι τα πιο δύσκολα στο να κατανοήσει κανείς και πολλές φορές φτάνουμε στο σημείο να αναρωτιόμαστε γιατί κάνουν αυτό που κάνουν. Αυτά τα ζώδια δεν είναι καλύτερα ή χειρότερα από κάποια άλλα: Μπορεί να είναι μυστικοπαθή ή να προτιμούν να κρατάνε τα πράγματα για τον εαυτό τους, αλλά  όποιος κι αν είναι ο λόγος, είναι δύσκολο να τους καταλάβουμε.
Μερικοί άνθρωποι δεν θέλουν απλώς να τους καταλάβουμε και πιστεύουν ότι αν είναι πιο πολύπλοκοι, θα φαίνονται πιο έξυπνοι ή πιο «μπροστά» από τους άλλους.
Ας δούμε ποια είναι τα 5 ζώδια που είναι δύσκολο να τα καταλάβει κανείς, ακόμη κι αν προσπαθεί για μια ολόκληρη ζωή.

1. Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Επειδή είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς έναν Δίδυμο, πολλοί θεωρούν πως αυτό οφείλεται στις δύο πλευρές της προσωπικότητάς τους, αλλά αυτή είναι μια λανθασμένη θεωρία. Το θέμα είναι πως ο Δίδυμος μπορεί να είναι εξαιρετικά γρήγορος ώστε να πηδά από την μία διάθεση στην άλλη ή στις σκέψεις του, και μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσει κανείς μαζί του. Είναι πολύ έξυπνοι και ενθουσιάζονται να μιλούν με άλλους ανθρώπους.
Όμως οι Δίδυμοι σιχαίνονται να βαριούνται κι αυτό μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες στις πράξεις τους. Μπορεί να φαίνονται πως έχουν έλλειψη συνέπειας. Είναι δύσκολο να ξέρει κανείς πώς θα είναι ανά πάσα στιγμή ένας Δίδυμος. Ωστόσο, αν χαλαρώσετε και και δεχθείτε να «ταξιδέψετε» μαζί τους, θα περάσετε τέλεια. Δε χρειάζεται να τους καταλαβαίνετε για να απολαύσετε τη βόλτα.

2. Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι είναι γνωστό ότι έχουν πολλές διαθέσεις και αλλαγές στη διάθεσή τους, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να γνωρίζουμε γιατί είναι τόσο αναστατωμένοι. Οι καρκίνοι δυσκολεύονται να αφήσουν κάτι να προσπεράσει, αλλά αυτό δεν είναι πάντα προφανές. Η οικογένεια είναι συνήθως τα πάντα για τον Καρκίνο και μπορεί να είναι η υποκείμενη αιτία πολλών από των συναισθηματικών τους εκρήξεων.
Επιπλέον, οι καρκίνοι τείνουν να δυσκολεύονται να ξεπεράσουν κάτι που συνέβη στο παρελθόν όπως ένας χωρισμός ή ένα λάθος που τους έκανε να φαίνονται κακοί. Οι Καρκίνοι μπορούν να σκέφτονται ξανά και ξανά ένα περιστατικό από το παρελθόν τόσο πολύ που να τους εξοργίζει και πάλι. Το κλειδί για την κατανόηση ενός καρκίνου είναι να συνειδητοποιήσετε πως όλα όσα κάνουν ή σκέφτονται, έχουν να κάνουν με την καρδιά τους.


3. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο κύριος λόγος για τον οποίο μπορεί να μην είστε σε θέση να καταλάβετε έναν Σκορπιό είναι το απλό γεγονός ότι δεν θέλουν να το κάνετε. Ο Σκορπιός είναι ένα πολύ περίπλοκο ζώδιο και τείνουν να είναι μυστικοπαθείς ενώ θέλουν να χειραγωγούν τους άλλους. Είναι εξαιρετικά έντονοι και παθιασμένοι σε όλες τις πτυχές της ζωής. Δεν υπάρχει κάτι που θα το αφήσουν απλά να περάσει.
Θα παραδεχτούν ότι μπορούν να γίνουν εμμονικοί και εκδικητικοί αλλά κανείς δε θα αγωνιστεί πιο σκληρά για εσάς από έναν Σκορπιό. Μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς πώς μπορεί κάποιος να απολαμβάνει τις διαφωνίες, αλλά ο Σκορπιός το κάνει. Όταν παλεύει για κάτι που πιστεύει, ακόμη κι αν αυτό είναι λάθος, τότε μόνο ο Σκορπιός νιώθει πιο ζωντανός.

4. Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι είναι ένα μυστήριο και ένα αίνιγμα. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να τους καταλάβεις, και αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους ή ίσως επειδή είναι τόσο έξυπνοι και καινοτόμοι που βρίσκονται πιο μπροστά από τους άλλους. Είναι ανεξάρτητοι και νιώθουν ότι δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσουν τις πράξεις τους, κι αν δεν τους καταλαβαίνει κανείς, τότε δεν είναι δικό τους θέμα.
Οι Υδροχόοι θέλουν και οι γύρω τους να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με αυτούς, δε θέλουν οι ίδιοι να πέφτουν επίπεδο. Μπορεί να απογοητευτούν να νιώσουν ότι πρέπει να επιβραδύνουν τους ρυθμούς τους για να καταστούν ευκολότερα κατανοητοί. Μερικές φορές μπορεί να κάνουν πράγματα τελείως αντίθετα από το χαρακτήρα τους, μόνο και μόνο για να ταράξουν τα νερά.

5. Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Είναι εύκολο να παρεξηγήσετε έναν Ιχθύ ή να πιστέψετε πως πρόκειται για ένα μυστήριο, επειδή έχουν τόσα πολλά στο μυαλό τους, έχουν συνέχεια νέες ιδέες ή δημιουργούν κάτι. Αντί να εκφράζουν τα συναισθήματά τους με λόγια, οι Ιχθύες νιώθουν πιο άνετα να το κάνουν μέσω κάποιας μορφής τέχνης. Έχουν έμπνευση αλλά δεν μπορούν να προβάλλουν την έμπνευσή τους πάντα με λόγια.
Μπορεί να πιστεύετε ότι είναι κακοδιάθετοι, αλλά μπορεί κι αυτό να μην έχει να κάνει με εσάς – μπορεί απλώς να είναι θυμωμένοι με τον εαυτό τους. Οι Ιχθύες μπορούν να πληγωθούν πολύ εύκολα, αλλά αντί να το εκφράσουν ή να μιλήσουν γι’ αυτό με κάποιον άλλον, το εσωτερικοποιούν σε τέτοιο βαθμό που επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους. Είναι ευγενικοί με όλους εκτός από τους εαυτούς τους, οπότε μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει μαζί τους.
newsone.gr

COMMENTS

Όνομα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ,1619,ΑΝΔΡΑΣ,305,ΑΡΘΡΑ,765,ΑΣΤΕΙΑ,52,ΑΧΑΪΑ,352,ΓΥΝΑΙΚΑ,945,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,112,ΔΙΑΦΟΡΑ,403,ΔΙΕΘΝΗ,4142,ΕΘΝΙΚΑ,365,ΕΚΚΛΗΣΙΑ,41,ΕΛΛΑΔΑ,7557,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,491,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ,775,ΕΡΓΑΣΙΑ,103,ΖΩΔΙΑ,626,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,577,ΚΡΗΤΗ,541,ΚΥΠΡΟΣ,792,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,87,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,804,ΠΑΙΔΙ,290,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,341,ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,346,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,493,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,2103,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,442,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,177,ΣΙΝΕΜΑ,86,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,984,ΣΧΕΣΕΙΣ,380,ΤΑΞΙΔΙΑ,361,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ,1027,ΥΓΕΙΑ,1027,ΧΡΗΣΙΜΑ,346,AUTOMOTO,521,LIFESTYLE,737,MEDIA,769,PEOPLE,91,VIRAL,287,
ltr
item
istioforos news: Τα 5 πιο… αλλοπρόσαλλα ζώδια -Δεν τους καταλαβαίνει κανείς
Τα 5 πιο… αλλοπρόσαλλα ζώδια -Δεν τους καταλαβαίνει κανείς
https://1.bp.blogspot.com/-B-y4lfyWipA/WtsZCmW9eaI/AAAAAAAAkqg/dvC9XIemX_MrkGGatKtYHfS2KLrrsjCrACLcBGAs/s640/didimoi-zodida-708.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-B-y4lfyWipA/WtsZCmW9eaI/AAAAAAAAkqg/dvC9XIemX_MrkGGatKtYHfS2KLrrsjCrACLcBGAs/s72-c/didimoi-zodida-708.jpg
istioforos news
https://www.istioforosnews.com/2019/11/5_16.html
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/2019/11/5_16.html
true
8450452528644144786
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συνέχεια.. Reply Cancel reply Delete by Home PAGES POSTS View All ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy