Ποιά Από Τις Παρακάτω Πέτρες Ασκεί Μεγαλύτερη Έλξη Πάνω Σου; Η Απάντησή Σου Θα Αποκαλύψει Μια Αλήθεια Για Σένα

Στη διάρκεια μιας μέρας συλλέγουμε πολλές εμπειρίες, ενώ μερικά πράγματα πέφτουν υποσυνείδητα στην αντίληψή μας. Η διαίσθησή μας λαμβάνει αυτές τις πληροφορίες και τις μεταδίδει στο μυαλό μας.
Τώρα πια μπορούμε να κατανοήσουμε λίγο καλύτερα αυτό το ανεξερεύνητο μέρος της ύπαρξής μας. Κάνε αυτό το κουίζ και μάθε ποιος πολύτιμος λίθος σε ελκύει και τι σημαίνει αυτό.
Επίλεξε την πέτρα σου από την παραπάνω εικόνα:
  • Μάτι Του Τίγρη
  • Πυρίτης
  • Κιτρίνης
  • Λάπις Λάζουλι
  • Ίασπις
  • Μαλαχίτης

Το Μάτι της τίγρης ασκεί έλξη πάνω σου!


Με το λαμπερό κίτρινο χρώμα του το Μάτι της τίγρης αντιπροσωπεύει την ευτυχία και είναι η πέτρα που προστατεύει του Καρκίνους και τους Λέοντες. Το Μάτι της τίγρης αυξάνει συχνά την εκτίμηση που έχουν άλλοι για αυτόν που το φοράει, ενώ ενισχύει την ομορφιά του ίδιου κατά τρόπο μαγικό.
Επίσης, είσαι ένα άτομο που αγαπά πολύ τις αναμνήσεις του. Θυμάσαι πολύ καλά πράγματα από το παρελθόν και κάθε μέρα αναπολείς με χαρά τις παιδικές σου αναμνήσεις.

Ο Πυρίτης ασκεί έλξη πάνω σου!


Με το έντονο ασημένιο χρώμα του, ο Πυρίτης αντιπροσωπεύει την ενσυναίσθηση και είναι η πέτρα που προστατεύει τους Παρθένους και τους Ζυγούς. Ο πυρίτης είναι επίσης γνωστός για την πρόληψη ασθενειών.
Αυξάνει την ευημερία του ατόμου που τον φοράει και συμβάλλει σε μια υγιή ζωή. Επίσης, είσαι δημιουργικός άνθρωπος που αναπτύσσει πάντα νέες ιδέες. Μέσα από τις ιδέες σου βρίσκεις την ειρήνη και συγκεντρώνεις δύναμη για μεγαλύτερα σχέδια.

Ο Κιτρίνης ασκεί έλξη πάνω σου!


Με το φωτεινό κίτρινο χρώμα του, ο Κιτρίνης αντιπροσωπεύει τη φιλοδοξία και είναι η πέτρα που προστατεύει τους Σκορπιούς και τους Τοξότες. Προσδίδει αυξημένη αύρα σε όποιον τον φοράει και ενισχύει τη φυσική του ομορφιά.
Με τη βοήθεια της συγκεντρωμένης ενέργειας προστατεύει αυτόν που τον φοράει, ειδικά από τα κακά πνεύματα τη νύχτα. Ο χρόνος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για σένα. Θέλεις πάντα να εξασφαλίζεις ότι αυτά που κάνεις σε θα σε οδηγήσουν ένα βήμα πιο πέρα στη ζωή. Έτσι λειτουργείς σε καθημερινή βάση και αισθάνεσαι ότι είσαι σε έναν καλό δρόμο.

Το Λάπις Λάζουλι ασκεί έλξη πάνω σου!


Με το γαλάζιο χρώμα του ουρανού, το Λάπις Λάζουλι αντιπροσωπεύει την πίστη και είναι η πέτρα που προστατεύει τους Ταύρους και τους Διδύμους. Συμβολίζει επίσης την παγκόσμια διαφάνεια και επηρεάζει την αισιοδοξία του ατόμου που το φοράει.
Επηρεάζει σημαντικά τη γοητεία του ατόμου που το φοράει και τραβά την προσοχή των άλλων. Θέλεις να εκμεταλλεύεσαι κάθε στιγμή της ζωής σου και να απολαμβάνεις την κάθε περίσταση.

Ο Ίασπις ασκεί έλξη πάνω σου!


Με το λαμπερό κόκκινο χρώμα του, ο Ίασπις αντιπροσωπεύει το χιούμορ και είναι η πέτρα που προστατεύεις τους Ιχθύες και τους Κριούς. Συμβολίζει επίσης τον ρομαντισμό και συμβάλλει στην καλή διάθεση αυτού που το φοράει. Υπόσχεται μια μακρά και ολοκληρωμένη ζωή.
Είσαι ένα άτομο γεμάτο ενέργεια και είσαι σε θέση να μεταφέρεις αυτήν την ενέργεια στους άλλους. Είσαι επίσης ένα άτομο που ξεχωρίζει για τις γνώσεις του πάνω στην ανθρώπινη φύση και είσαι σε θέση να ξεχωρίζεις το καλό από το κακό.

Ο Μαλαχίτης ασκεί έλξη πάνω σου!


Με το ξεκάθαρο πράσινο χρώμα του, ο Μαλαχίτης αντιπροσωπεύει την περιπέτεια και είναι η πέτρα που προστατεύει τους Αιγόκερους και του Υδροχόους. Συμβολίζει επίσης τη διάθεση για ζωή και δυναμώνει την καρδιά του ατόμου που τον φοράει.
Είσαι ρομαντικό πνεύμα που θέλει να δεσμεύεται και να δημιουργεί ουσιαστικές σχέσεις. Είσαι το είδος του ατόμου που σκέφτεται δύο φορές πριν αποφασίσει και στη συνέχεια αποφασίζει με καθαρό μυαλό.

Νεότερη Παλαιότερη