Περίεργες ερωτήσεις που κάνετε στον φίλο σας

Έχετε σκεφτεί ποτέ τις φρικτές ερωτήσεις που κάνετε στον φίλο σας; Σίγουρα, έχετε.

Θα σας ανακαλύψω κάποιες διασκεδαστικές ερωτήσεις που μπορεί να ταυτίζονται με αυτό που έχετε στο μυαλό σας! Αν βαρεθήκατε να παίρνετε κοινότυπες απαντήσεις, κάντε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που θα σας βγάλουν από την λίστα της αδιάφορης στο μυαλό του.
*Ποιά είναι η μεγαλύτερη φαντασίωσή σου; Έχεις ονειρευτεί να καταλήξεις με ένα άτομο που δεν γνωρίζεις;
Δεν σας προτείνω να ρωτήσετε τον φίλο σας ότι διαβάσετε εδώ. Είναι σίγουρα αστείες ερωτήσεις αλλά οι απαντήσεις μπορεί να σας εκπλήξουν.
*Έχεις πάει ποτέ ραντεβού στα τυφλά; Αυτό είναι επίσης ενδιαφέρον. Το ρίσκο μπορεί να μειωθεί, ή να μην ταιριάζετε καθόλου, δεδομένου ότι έχετε μάθει κάποια πράγματα γι΄αυτόν μέσω των προφίλ στα social media. Εάν νομίζετε ότι δεν είστε σε θέση να ρωτήσετε πράγματα από το παρελθόν του, ή αν απλά δεν θέλετε να μάθετε, πηγαίνετε στο επόμενο.
*Τι σου αρέσει περισσότερο πάνω μου; Μεταξύ των περίεργων ερωτήσεων που μπορείτε να ρωτήσετε τον φίλο σας, αυτό είναι το πιο άμεσο και θα μπορούσε να τον αφήσει άφωνο. Λοιπόν, αυτό ακριβώς θέλατε, έτσι δεν είναι; Ίσως να είναι ειλικρινής, ίσως δεν σας απαντήσει, αλλά δεν θα πάρετε ποτέ την απάντηση αν δεν ρωτήσετε.
*Έχεις καταλήξει ποτέ με κάποιον χωρίς να γνωρίζεις το όνομά του; Είναι ερώτηση φαντασίας; Λοιπόν, αυτό θα μπορούσε να είναι φαντασία κάποιου, αλλά και πραγματικότητα κάποιου άλλου. Μάλλον δεν θα αλλάξει κάτι μεταξύ σας, αλλά θα ήταν καλό να ξέρετε αν θέλετε να προχωρήσετε περισσότερο. Στην τελική, δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτό που συνέβη και δεν χρειάζεται να το κάνετε. Είναι παρελθόν. Χαλαρώστε.
*Μπορείς να περιγράψεις το χειρότερο ραντεβού; Εάν θέλετε να χαμογελάσει, ρωτήστε τον κάτι που συνεβη και ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Μετά από καιρό όμως όταν ξανασκέφτεσαι την ιστορία έρχονται αστείες εικόνες στο μυαλό. Το χιούμορ βοηθάει την οικειότητα και τη σύνδεση.
*Πώς βλέπεις μια σχέση εκτός γάμου; Αυτή η ερώτηση είναι λίγο περίεργη αλλά σημαντική. Γιατί; Γιατί έτσι θα μάθετε αν ο φίλος σας έχει την ίδια στάση ζωής. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, τότε πιθανότατα έχετε πρόβλημα, ή θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στο μέλλον.
*Θέλεις μια αγκαλιά; Αν θέλετε να τον φέρετε σε απρόοπτη κατάσταση και να τον εκπλήξετε, αυτή είναι μια καλή ερώτηση για να δείτε την διάθεσή του, ή αν θέλετε να δείτε πώς αισθάνεται γι 'αυτή σας την κίνηση.
*Ποια είναι η πιο περίεργη συνήθεια σου; Θα μπορούσε ίσως να είναι η πιο περίεργη ερώτησή σας, αλλά όπως είπαμε ορισμένες ερωτήσεις θα πρέπει να είναι λίγο περίεργες ώστε να τον γνωρίσετε καλύτερα μέσω της αντίδρασης και των απαντήσεων.
*Ποια είναι η πιο ενοχλητική συνήθειά σου; Αυτή είναι επικίνδυνη. Πιθανώς δεν θα απαντήσει καθόλου. Αλλά ακόμη και αν απαντήσει, αναρωτηθείτε αν είστε έτοιμοι να το ακούσετε. Ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε το λόγο που διαβάζετε αυτές τς περίεργες ερωτήσεις.
*Σου αρέσει ένα ραντεβού στο σινεμά ή κάτω από τα αστέρια; Οι ερωτήσεις που οδηγούν σε μια επιλογή είναι πάντα καλές για να ελέγξετε αν έχετε παρόμοιες επιθυμίες και όνειρα. Δεν είναι κακό ακόμα κι αν η άποψή σας είναι αντίθετη. Αυτά τα ερωτήματα δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία όσο κάποια προηγούμενα.
*Ζηλεύεις την κοπέλα σου; Φανταστείτε ότι βγαίνετε έξω με τον καλύτερό σας φίλο, και ο σύντροφός σας ζηλεύει πολύ περισσότερο από ό, τι μπορείτε να διαχειριστείτε. Σας παίρνει τηλέφωνο όλη την ώρα και στέλνει μηνύματα. Η ανασφάλεια δείχνει γενικά ότι έχει προβλήματα εμπιστοσύνης. Είναι πραγματικά ενοχλητικό, οπότε καλύτερα να το ελέγξετε πριν καταλήξετε σε μια σχέση που δεν θέλετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάνετε περίεργες ερωτήσεις στον φίλο σας.
*Τι σε κάνει να νιώθεις αγάπη; Αν θέλετε να ανοιχτεί με πιο ρομαντικό τρόπο, ρωτήστε τον πώς αισθάνεται την αγάπη. Είναι ελαφρώς διαφορετική από τις άλλες προκλητικές ερωτήσεις, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τον πλησιάσετε, να τον γνωρίσετε και να συνδεθείτε μαζί του σε άλλο επίπεδο.
*Πως κοιμάσαι το βράδυ; Είναι μια ενδιαφέρουσα και προκλητική επίσης ερώτηση. Εάν είναι ντροπαλός τύπος, ίσως δεν σας απαντήσει καθόλου ή θα προσπαθήσει να βρει κάποιον τρόπο για να ανακατευθύνει την ερώτηση, ώστε να είστε εσείς που θα πρέπει να απαντήσετε. Αλλά εκτός από αυτό, ποια απάντηση ελπίζετε να πάρετε;
*Αν είχαμε σχέση πώς θα συμπεριφερόσουν τώρα; Μην σας πιάνει άγχος αν πάρετε μια διαφορετική απάντηση από αυτή που επιθυμείτε και μην βγάζετε συμπέρασμα από την απάντησή του. Πιθανώς, δεν θα σας πει την αλήθεια, γιατί δεν θα είναι έτοιμος να ανοιχτεί, ειδικά αν είστε σε ένα πρώτο ραντεβού. Η ερώτηση εξαρτάται από εσάς, τα υπόλοιπα θα έρθουν με τον καιρό.
Όπως βλέπετε, υπάρχει ένα διαφορετικό είδος ερώτησης, αλλά όλες οι freaky ερωτήσεις αποσκοπούν κάπου. Μην περιμένετε πολύ για απάντηση. Οι περισότερες αλήθειες έρχονται με αυθόρμητες απαντήσεις. Επιπλέον, μην είστε σκληρές στην κριτική σας, αν δεν σας αρέσουν οι απαντήσεις.
Μερικοί άνδρες είναι συνεσταλμένοι και ρομαντικοί, ενώ άλλοι μπορεί να είναι απότομοι και προκλητικοί. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε τις δικές σας προσωπικές ερωτήσεις, και δείξτε τι σας ενδιαφέρει περισσότερο.
el.gr

Νεότερη Παλαιότερη