ΤΕΣΤ | Δες Τις Εικόνες Και Μάθε Αυτά Που Αποκαλύπτουν Για Τη Ζωή Σου!

Ο κόσμος στον οποίο ζούμε αποτελείται από ύλη! Και η ύλη είναι μορφή ενέργειας η οποία πάλλεται σε μία συγκεκριμένη συχνότητα και με έναν συγκεκριμένο ρυθμό.Τα πάντα στο σύμπαν είναι ενέργεια, συχνότητα και δόνηση!
Τα χρώματα που βλέπεις, οι μυρωδιές που μυρίζεις, οι νότες που ακούς όταν πατάς τα πλήκτρα στο πιάνο, εξαρτώνται από το είδος της συχνότητας με την οποία δονούνται σε σχέση με το σύμπαν. Αφού λοιπόν οι συχνότητες δόνησης μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίον βλέπουμε, ακούμε και αισθανόμαστε την ύλη τότε σίγουρα μπορούν να μας δώσουν αρκετές πληροφορίες για την ενεργειακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ένας οργανισμός.
Πάνω σε αυτό βασίζεται η παρακάτω άσκηση μέσα από την οποία έχουμε δώσει ολογραμματική μορφή σε 8 βασικές συχνότητες δόνησης οι οποίες θα σου δώσουν χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα.
Πριν δεις τη φωτογραφία, προσπάθησε να χαλαρώσεις! Βρες ένα ήσυχο μέρος που δε θα σε ενοχλήσει κανείς. Πάρε μια βαθιά ανάσα και κράτησε την για 3 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια εξέπνευσε!
Επανέλαβε για τρεις φορές τον τρόπο της αναπνοής καθώς εκπνέεις γίνεσαι ολοένα και πιο χαλαρός την ώρα που θα βλέπεις τις εικόνες μπροστά από τα δικά σου μάτια, που ήδη έχουν αρχίσει να ηρεμούν!

Τώρα σκέψου κάτι που είναι σημαντικό στη ζωή σου, έναν στόχο, μία απόφαση που πρέπει να πάρεις για κάτι, και συνδέσου με το πραγματικό σου είναι, τον πραγματικό σου ατόφιο και αληθινό εαυτό που μόνο εσύ γνωρίζεις ολοκληρωτικά.
Δες τώρα την εικόνα που ακολουθεί! Ποια από τις 8 ολογραμματικές εικόνες σε ελκύει περισσότερο; Διάλεξε μια και δες τι σημαίνει και πώς μπορεί να σε καθοδηγήσει.

1. ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

Αν διάλεξες το 1, σημαίνει πως θες και ζητάς την ελευθερία σου, αλλά φοβάσαι τις ευθύνες που θα ακολουθήσουν μαζί της.Πολλές φορές σε φοβίζει η ιδέα να προχωρήσεις μπροστά! Ενώ έχεις μεγάλα όνειρα και στόχους, συχνά αμφισβητείς τις δυνάμεις και τις ικανότητές σου!
Η εικόνα που διάλεξες σου υπενθυμίζει να έχεις περισσότερη πίστη στον εαυτό σου, να ενδυναμώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να θυμάσαι πως ο μόνος που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά σου,όσο μεγάλα αν είναι αυτά είσαι εσύ και οι περιοριστικές σου πεποιθήσεις!
2. ΩΘΗΣΗ

Αν διάλεξες το 2, τότε έχεις σχεδιάσει να κάνεις ένα μεγάλο βήμα στη ζωή αλλά περιμένεις την κατάλληλη στιγμή να το πραγματοποιήσεις!Νιώθεις ότι πρέπει να έχεις υπομονή μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή να κάνεις το άλμα.. Όλο αυτό όμως σταδιακά σου δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας και στατικότητας!
Η εικόνα αυτή σου τονίζει πως την αν κάθεσαι να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κάτι, η στιγμή αυτή δε θα έρθει ποτέ!Αντίθετα αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βγεις εκεί έξω και να δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος τις κατάλληλες συνθήκες πάντα βασιζόμενος στο τι σου λέει η διαίσθηση και τα συναισθήματά σου!
3. ΝΙΚΗ

Αν διάλεξες το 3, διάλεξες τη συχνότητα δόνησης της νίκης.Πόσες φορές έχεις νιώσει ότι ήσουν στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιες? Πόσες φορές ήσουν τόσο κοντά στην επιτυχία αλλά τελικά απέτυχες? Αυτή η εικόνα σου υπενθυμίζει πως η νίκη και η ήττα είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!
Μην αφήνεις την αποτυχία να σε καταβάλλει! Δεν υπάρχει αποτυχία παρά μόνο μηχανισμός ανατροφοδότησης που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.. Συνέχισε την προσπάθεια και να θυμάσαι πως οι νικητές είναι αυτοί που δε σταμάτησαν να προσπαθούν ποτέ παρά τις δυσκολίες και τα «χαστούκια».
4. ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Το 4 έχει να κάνει με τη συχνότητα της υπέρβασης.Πόσο πολύ θέλεις να πετύχεις τα όνειρα και τους στόχους σου? Κάτι όμως σε τραβάει πίσω.. Ένα αλλά που συχνά βάζεις μετά από κάθε σου επιθυμία. Η εικόνα αυτή σου λέει να αφήσεις τα αλλά και να γίνεις λίγο πιο τολμηρός..
Να ρισκάρεις λίγο παραπάνω γιατί και εσύ ο ίδιος ξέρεις πόσο ξεχωριστές είναι οι ικανότητες και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα. Πάρε πρωτοβουλίες και μη διστάζεις.. Όλα θα πάνε σίγουρα και 100% καλά αν και εφόσον είσαι αληθινός και ειλικρινής με τον πραγματικό σου εαυτό και σε επαφή με αυτό που σου λένε τα συναισθήματά σου.
5. ΕΠΙΜΟΝΗ

Το 5 είναι η συχνότητα της επιμονής.Είσαι ήδη σε τροχιά γύρω από την πραγματοποίηση των στόχων σου. Ποτέ όμως δε φανταζόσουν πως το κυνήγι αυτό θα σου δαπανούσε τόσο χρόνο και ενέργεια. Παράλληλα στο μυαλό σου ίσως να τριγυρίζουν δευτερεύσουσες σκέψεις που σε κάνουν να αμφιβάλλεις για την πορεία του ταξιδιού σου.
Η εικόνα αυτή σε εμπνέει να επιμένεις και να μην εγκαταλείψεις. Οι δυσκολίες είναι μέρος της διαδικασίας που θα σε εξελίξουν στον άνθρωπο που θα έχει τη χαρά να γευτεί πλουσιοπάροχα τις επιθυμίες και τα όνειρα που έχεις στο μυαλό σου! Να επιμένεις λοιπόν, είσαι σε καλό δρόμο..
6. ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το 6 είναι η αυθεντικότητα.Βρίσκεσαι στη φάση της μετάβασης και στην κρίσιμη καμπή που παίρνει η ζωή μέσα από την οποία ανακαλύπτεις τον πραγματικό σου εαυτό. Η εικόνα αυτή σου τονίζει πως είναι καλό να εστιάσεις στον εαυτό σου και να μην επηρεάζεσαι από τις γνώμες των άλλων.
Αυθεντικότητα είναι να είσαι μοναδικός και όχι ίδιος σαν όλους τους άλλους. Η τεράστια δύναμη θα αποκαλυφθεί αν και εφόσον ανακαλύψεις, αποδεχθείς και φέρεις στην επιφάνεια την ομορφιά του αληθινού σου είναι..
7. ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Αν διάλεξες το 7, τότε η ευαισθησία είναι μια λέξη που είναι καλό να αφομοιώσεις. Είσαι σε μία μεταβατική φάση που έχει να κάνει με μια μορφή πνευματικής και συνειδησιακής αφύπνισης.Αντιλαμβάνεσαι πιο καθαρά και πιο γρήγορα την πραγματικότητα σε σχέση με το παρελθόν.
Θα πρέπει λοιπόν να ακούς περισσότερο την διαίσθηση σου και τον τρόπο με τον οποίον σου μιλούν τα συναισθήματα σου. Μη φοβάσαι να εκφραστείς ελεύθερα για τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα παρόλο που μπορεί να φαντάζει παράξενος για κάποιους.. Η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση είναι η πηγή της δύναμής σου! Άσε την λοιπόν άφοβα να σε καθοδηγήσει..
8. ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Το 8 είναι το κάλεσμα! Υπάρχουν φορές που το ίδιο σου το είναι σου μιλάει τόσο έντονα λες και σου έρχεται μία έντονη ανάγκη να αναλάβεις δράση! Στιγμές που νιώθεις με διαύγεια συναισθήματα του τύπου » Αχάαα.. Αυτό είναι» Τα ερεθίσματα μπορεί να είναι ένα τραγούδι που άκουσες, κάτι που διάβασες ή είδες στο ίντερνετ, μία συζήτηση που έκανες κ.α.
Μην αγνοείς αυτές τις στιγμές. Άδραξε τις και άκουσε με προσοχή την εσωτερική σου φωνή γιατί εκείνη την ώρα επικοινωνείς με την ανώτερη σου συνείδηση. Αν δώσεις βάση σιγά σιγά θα καταλάβεις τον ανώτερο σκοπό για τον οποίο ήρθες σε αυτόν τον κόσμο.
Πηγές: anapnoes.grawakengr.com

COMMENTS

Όνομα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ,1844,ΑΝΔΡΑΣ,307,ΑΡΘΡΑ,738,ΑΣΤΕΙΑ,51,ΑΧΑΪΑ,364,ΓΥΝΑΙΚΑ,937,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,375,ΔΙΑΦΟΡΑ,512,ΔΙΕΘΝΗ,4958,ΕΘΝΙΚΑ,211,ΕΛΛΑΔΑ,7455,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,925,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ,1051,ΕΡΓΑΣΙΑ,374,ΖΩΔΙΑ,555,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,576,ΚΡΗΤΗ,571,ΚΥΠΡΟΣ,709,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,83,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,911,ΠΑΙΔΙ,286,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,319,ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,302,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,479,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,1697,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,431,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,174,ΣΙΝΕΜΑ,85,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,972,ΣΧΕΣΕΙΣ,375,ΤΑΞΙΔΙΑ,355,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ,929,ΥΓΕΙΑ,1297,ΧΡΗΣΙΜΑ,302,AUTOMOTO,986,LIFESTYLE,670,MEDIA,952,PEOPLE,80,VIRAL,269,
ltr
item
istioforos news : ΤΕΣΤ | Δες Τις Εικόνες Και Μάθε Αυτά Που Αποκαλύπτουν Για Τη Ζωή Σου!
ΤΕΣΤ | Δες Τις Εικόνες Και Μάθε Αυτά Που Αποκαλύπτουν Για Τη Ζωή Σου!
https://2.bp.blogspot.com/-1yCP1TFC0QY/WrGCXl8kzKI/AAAAAAAAb1E/k1Ibl3onpgk0q3i94j3Qg2U84AHSJbQzwCLcBGAs/s640/22-3.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-1yCP1TFC0QY/WrGCXl8kzKI/AAAAAAAAb1E/k1Ibl3onpgk0q3i94j3Qg2U84AHSJbQzwCLcBGAs/s72-c/22-3.jpg
istioforos news
https://www.istioforosnews.com/2019/10/blog-post_1247.html
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/2019/10/blog-post_1247.html
true
8450452528644144786
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συνέχεια.. Reply Cancel reply Delete by Home PAGES POSTS View All ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy