5 Σεπ 2019
- 5 Σεπ 2019 - 11:12 μ.μ.

Eκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Μειωμένες τιμές κατά 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τις μετακινήσεις τους, προσφέρουν
ακτοπλοϊκές εταιρείες, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς και της διαδικασίας στελέχωσης των δομών παιδείας των νησιών της χώρας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι εταιρείες που προσφέρουν μειωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι οι παρακάτω:

- Minoan Lines

- Fast Ferries

- Aegean Speedlines

- Blue Star Ferries/Hellenic seaways/Superfast Ferries

- ANEK Lines

- Anes Ferries

- Goutos Lines

Οι αιτήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας, στην οποία μπορούσαν οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί για πρόσληψη ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι να δηλώσουν τις περιοχές προτίμησής τους, είχε ανοίξει στις 28 Αυγούστου. Η προθεσμία για την υποβολή αίτησης - δήλωσης περιοχών προτίμησης στην πλατφόρμα είχε οριστεί από την Τετάρτη 28 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019.

Για φέτος δικαίωμα υποβολής της σχετικής αίτησης είχαν οι υποψήφιοι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί που ήταν ήδη εγγεγραμμένοι, στους οικείους πίνακες κατάταξης σχολικού έτους 2018-2019.

πηγή
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

 • loading...
  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Eκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top