9 Σεπ 2019
- 9 Σεπ 2019 - 7:00 μ.μ.

Συνταγματική Αναθεώρηση: Αρχίζει η διαδικασία στη Βουλή - Τέλη Οκτωβρίου στην ΟλομέλειαΤην έναρξη της β' φάσης της Συνταγματικής Αναθεώρησης κήρυξε και επισήμως την Δευτέρα ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, με την αποστολή στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες σχετικής επιστολής προκειμένου να ορίσουν τους εκπροσώπους τους οι οποίοι θα συμμετέχουν στην επιτροπή Αναθεώρησης.

Πρόεδρος της Επιτροπής αναμένεται να είναι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ενώ η αρχική προθεσμία στην Επιτροπή θα είναι ένας μήνας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό στα τέλη Οκτωβρίου τη σκυτάλη αναμένεται να λάβει η Ολομέλεια η οποία και θα αποφασίσει για την τελική διατύπωση των νέων διατάξεων.

Όπως έγραψε την Κυριακή η Realnews η πλειοψηφία της Ν.Δ θα επισπεύσει τη διαδικασία με τελικό στόχο την περάτωση της αναθεώρησης εντός του έτους προκειμένου η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας τον προσεχή Φεβρουάριο να διεξαχθεί με τις νέες συνταγματικές επιταγές και έτσι να εκμηδενιστεί κάθε κίνδυνος πρόωρης διάλυσης της Βουλής.
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

 • loading...
  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Συνταγματική Αναθεώρηση: Αρχίζει η διαδικασία στη Βουλή - Τέλη Οκτωβρίου στην Ολομέλεια Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top