12 Σεπ 2019
- 12 Σεπ 2019 - 10:34 μ.μ.

Ιδιοκτήτης πήγε να παραλάβει το σπίτι από την ενοικιάστρια - «Πάγωσε» με αυτό που είδε (φωτο)

Είχε παρατηρήσει ότι η μητέρα των τριών παιδιών που νοίκιαζε το σπίτι του δεν άνοιγε τις κουρτίνες και απέφευγε συνεχώς να δεχθεί κάποια επίσκεψη

Ο Shahin Miah είχε νοικιάσει το σπίτι του στο Erdington του Birmingham της Αγγλίας σε μία κυρία η οποία έμενε εκεί με τα τρία παιδιά της.

Ο 43χρονος ιδιοκτήτης μετά από επίμονες προσπάθειες κατάφερε να μπει στο σπίτι του αλλά όταν είδε τι υπήρχε μέσα στο σπίτι αισθάνθηκε τέτοια δυσφορία που βγήκε έξω και έκανε εμετό.

Σύμφωνα με τον Shahin Miah, δεν υπήρχαν προβλήματα με την ενοικιάστρια του. Μάλιστα και ο ίδιος μένει στη γειτονιά και όπως είπε, μιλώντας στη DailyMail, όλα φαινόντουσαν φυσιολογικά με την μητέρα των τριών παιδιών.

Τα προβλήματα παρουσιάστηκαν περίπου πριν από περίπου ένα χρόνο.

Ο ιδιοκτήτης παρατήρησε ότι η ενοικιάστρια δεν άνοιγε τις κουρτίνες και απέφευγε συνεχώς να δεχθεί κάποια επίσκεψη στο σπίτι.

Ο Shahin Miah όταν μπήκε στο σπίτι του είδε ότι υπήρχαν παντού σκουπίδια.

«Ποτέ δεν άνοιγε τα παράθυρα ή τις κουρτίνες. Ούτε την είχα δει να βγάζει τα σκουπίδια», είπε ο 43χρονος ιδιοκτήτης μιλώντας στη DailyMail.

O 43χρονος χρειάστηκε να ξοδέψει 2.000 λίρες Αγγλίας για να καθαρίσει το χάος που είχε δημιουργηθεί στο σπίτι του.πηγή
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Ιδιοκτήτης πήγε να παραλάβει το σπίτι από την ενοικιάστρια - «Πάγωσε» με αυτό που είδε (φωτο) Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top