6 Αυγ 2019
- Δημ. - 6 Αυγ 2019 - 4:15 μ.μ.

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω πως θα τον κάνεις σκλάβο στο κρεβάτι σου για πάντα!

Κάθε ζώδιο έχει ξεχωριστά φετίχ, δικές του ερωτογενής ζώνες και στάσεις που το ερεθίζουν. Για να τον κάνεις να σε θέλει συνέχεια και κάθε φορά που σε βλέπει να έχει μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του…Tότε μάθε τι είναι αυτό που θέλει πραγματικά ανάλογα με το ζώδιο του. Έτσι θα τον σκλαβώσεις για πάντα!
Κριός
O Κριός έχει φοβερή ενέργεια στο κρεβάτι όμως του είναι δύσκολο να κάνει καινούριες στάσεις ή να μοιραστεί τις βαθύτερες φαντασιώσεις του όταν είναι για πολύ καιρό με κάποιον. Για να τον κερδίσεις δοκίμασε πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί του στις αρχές τις γνωριμίας σας!
Ταύρος
Ο Ταύρος δεν πράττει…. ανταποκρίνεται: Φιλάει όταν τον φιλάνε και δίνει ό,τι κι αν πάρει. Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να σου δώσει αρκεί να του το έχεις δώσει πρώτη εσύ!
Δίδυμος
Ο Δίδυμος δεν έχει το σεχ στο μυαλό του αλλά πάντα είναι έτοιμος για σωματική επαφή. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να τον τρελάνεις είναι να παίξεις μαζί του πριν γδυθεί, όταν είναι ακόμα ντυμένος και ανυποψίαστος!


 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

 • loading...
  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω πως θα τον κάνεις σκλάβο στο κρεβάτι σου για πάντα! Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top