9 Αυγ 2019
- Δημ.- 9 Αυγ 2019 - 1:45 μ.μ.

Ενισχύστε και διατηρήστε ενεργή τη Δύναμη του μυαλού


Η δύναμη του νου επηρεάζει ή αντιστρέφει αποδεδειγμένα πολλές φορές την ανθρώπινη συμπεριφορά, και είναι το κλειδί στη δημιουργία της πραγματικότητά σας.
Όταν γεννιόμαστε, το μυαλό είναι ένα άγραφο βιβλίο το οποίο βαθμιαία γεμίζει καθώς η ζωή μας προσπερνάει, με συνήθειες, εκπαίδευση, εμπειρίες και άλλες τεχνικές του μυαλού. Κάθε αποτέλεσμα που βλέπετε στον εξωτερικό ή φυσικό κόσμο, έχει μια συγκεκριμένη αιτία η οποία έχει την προέλευσή της στον διανοητικό κόσμο σας.
Μεγαλώνοντας, το μυαλό βασίζεται όλο και περισσότερο στα ερεθίσματα και στην εμπειρία της δράσης. Η σχέση ανθρώπινης συμπεριφοράς και δύναμης του μυαλού συνεχίζεται μέχρι τον θάνατο, και η καλύτερη απόδοση του νου προϋποθέτει ανάπτυξη καλών συνηθειών και τεχνικών, που βασίζονται στην τροφοδότηση αρνητικών ή θετικών μηνυμάτων οι οποίες επηρεάζουν τη λειτουργία του .
Ένα καλό παράδειγμα είναι η επίδραση που έχει στο μυαλό ενός ανθρώπου ένα βίαιο περιβάλλον όπου η πιθανότητα διάπραξης βίας είναι μεγαλύτερη. Οι θετικές εντυπώσεις είναι μια αλυσίδα που ενώνει καλές ενέργεια και το αντίστοιχο γίνεται με τις αρνητικές.


Το μυαλό μας είναι μέρος του Ενός συμπαντικού Νου και η δύναμη της σκέψης που είναι μέσα μας είναι απεριόριστη. Οι σκέψεις είναι ζωντανές και η δονητική δύναμη της σκέψης μετατρέπει το στατικό μυαλό σε δυναμικό. Κάθε φορά που φιλοξενούμε μια συγκεκριμένη σκέψη, εκπέμπουμε μια πολύ συγκεκριμένη αντίστοιχη συχνότητα, ή ενεργειακή δόνηση. Η δύναμη μιας συγκεκριμένης σκέψης, καθορίζεται από το πόσο συχνά έχουμε αυτή τη σκέψη και από τη δύναμη των συναισθημάτων που συνδέονται με αυτήν. Μία φευγαλέα, περαστική σκέψη δεν έχει την ίδια δημιουργική δύναμη με τις συνηθισμένες σκέψεις και πεποιθήσεις, γιατί η πραγματικότητά μας αποτελείται από το σύνολο όλων των σκέψεων.
Η ενίσχυση του νου με αξίες και σωστά μηνύματα, δίνει μια ελπιδοφόρα και καλύτερη εικόνα στην προσωπικότητα του ανθρώπου και κατ’ επέκταση στη ζωή του.
Η συνεχής εκπαίδευση του μυαλού είναι όπως οι μύες του σώματος, που απαιτούν συνεχή άσκηση για μην πέσουν σε μαρασμό και αχρηστία και μπορεί να γίνει με παλιές ή νέες δεξιότητες.
Η ανανέωση των παλιών ικανοτήτων ενισχύει τη χαρτογράφηση που έχει δημιουργήσει προηγουμένως ο νους σε συγκεκριμένες αλληλουχίες αντίδρασης και δράσης. Οι δάσκαλοι πολεμικών τεχνών το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και μπορούν να δράσουν ακόμη και όταν έχουν δεμένα τα μάτια.
Η αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναδιοργανωθεί και να διατηρηθεί η λειτουργία του νου, καθώς με νέες σκέψεις καθιερώνονται και ενεργοποιούνται τα αδρανή τμήματα του. Μαθαίνοντας να παίζουμε για παράδειγμα κάποιο μουσικό όργανο απαιτεί καλύτερη αντίληψη των μουσικών μελωδιών και καλό συντονισμό των χεριών. Έτσι ενεργοποιούνται τα τμήματα του εγκεφάλου που συνδέονται με τη μουσική.
Το μυαλό έχει ελαστικότητα και μπορεί να προγραμματιστεί για μεγαλύτερη λειτουργικότητα.
Χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της σκέψης για να αλλάξετε τη ζωή σας:
Ο υποσυνείδητος Νους σας είναι η αποθήκη των βαθύτερων πεποιθήσεων και προγραμμάτων . Εάν μάθετε την απλή διαδικασία της Δημιουργικής Απεικόνισης και επαναπρογραμματίζετε το υποσυνείδητο μυαλό σας, θα κατορθώσετε να έχετε επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής. Η τεχνική που κρύβει τη δημιουργία της πραγματικότητας, συνδυάζεται με τη φαντασία η οποία βάζει μπροστά τη μηχανή των σκέψεών σας, και μετατρέπει τη δύναμη της σκέψης σε νοητικές εικόνες.
Η ζωή σας είναι ένας τέλειος καθρέφτης των σκέψεων, πεποιθήσεων και της κυρίαρχης νοοτροπίας σας. Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, κάθε εξωτερικό ερέθισμα που επιδρά επάνω σας έχει την αρχική αιτία της μέσα σας – χωρίς εξαίρεση. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη δημιουργική δύναμη που έχετε στη διάθεσή σας, πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τη φύση των σκέψεών σας και να την ευθυγραμμίζεστε με την Πηγή του Φωτός της οποίας είστε μέρος της. Εάν οι σκέψεις που δημιουργούν την πραγματικότητά σας εφαρμοστούν και γίνουν φωτεινή νοοτροπία, θα μετατρέψετε τη ζωής σας με τον πιο θαυμαστό τρόπο.
el.gr
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

 • loading...
  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Ενισχύστε και διατηρήστε ενεργή τη Δύναμη του μυαλού Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top