10 Αυγ 2019
- Δημ.- 10 Αυγ 2019 - 8:00 π.μ.

Aυτές είναι οι 10 φράσεις που πρέπει να σταματήσετε να λέτε στα παιδιά σας

Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι μερικές από τις πιο συνηθισμένες και φαινομενικά θετικές προτάσεις που χρησιμοποιούμε με τα παιδιά είναι τελικά αρκετά καταστροφικές Παρά τις καλές μας προθέσεις οι δηλώσεις αυτές μαθαίνουν τα παιδιά να μην εμπιστεύονται το δικό τους εσωτερικό σύστημα καθοδήγησης, να κάνουν το καλύτερο δυνατό και τελικά να τα παρατάνε όταν τα πράγματα γίνουν πιο δύσκολα.

Αυτά είναι τα 10 πιο συνηθισμένα πράγματα που πρέπει να εξαλείψετε από το λεξιλόγιό σας. Προσθέσαμε εναλλακτικές λύσεις ώστε να αντικαταστήσουν τις παλιές συνήθειες με φράσεις που πραγματικά ενθαρρύνουν τα παιδιά να κάνουν πράγματα μόνα τους εθελοντικά και να συνδέονται συναισθηματικά..

“Καλή δουλειά”

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτή τη φράση είναι ότι επαναλαμβάνεται συχνά και για πράγματα που το παιδί δεν έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να κάνει. Αυτό διδάσκει τα παιδιά ότι όλα είναι “Καλή δουλειά” όταν το λένε οι γονείς.


 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

 • loading...
  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Aυτές είναι οι 10 φράσεις που πρέπει να σταματήσετε να λέτε στα παιδιά σας Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top