8 Ιουλ 2019
- 8 Ιουλ 2019 - 7:45 π.μ.

Ο σοκαριστικός λόγος που μπορεί να κάνει τον σύντροφό σου να σε απατήσει

Συνήθως λέμε ότι τα ζευγάρια που έχουν μια φυσιολογική και υγιή σεξουαλική ζωή, είναι ευτυχισμένα και μένουν μαζί στο τέλος.
Όμως, από ότι φαίνεται δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα.
Η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής μάλλον δεν παίζει ρόλο στο αν θα σε απατήσει ο σύντροφός σου ή όχι, σύμφωνα με νέα έρευνα του Journal of Personality and Social Psychology.
Για το σκοπό αυτό, οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα εξέτασαν 233 νεόνυμφα ζευγάρια και τη σχέση που έχουν μεταξύ τους.
Και αυτό που παρατήρησαν ήταν απίστευτο αλλά αληθινό. Πότε απατά πιο εύκολα τελικά ένας από τους δύο;
ShutterstockShutterstock


Η έρευνα απέδειξε ότι οι άνθρωποι είναι πιο εύκολο να απατήσουν τον σύντροφό τους όταν είναι ικανοποιημένοι από το σεξ που έχουν στη σχέση. Και υπάρχει εξήγηση, όσο εξωφρενικό και αν μας ακούγεται.
Φαίνεται ότι απλά τους αρέσει το σεξ και αυτό τους οδηγεί στην απιστία, όσο καλά και αν νιώθουν στη σχέση τους.
Ακόμη, άνδρες που είχαν μικρές περιπέτειες και όχι σχέσεις πριν τον γάμο ή θεωρούσαν τις συντρόφους τους λιγότερο ελκυστικές, είχαν περισσότερες πιθανότητες να είναι άπιστοι.
Μάλιστα, οι ερευνητές έκαναν κάποια ψυχολογικά τεστ στα ζευγάρια. Τους έδειξαν φωτογραφίες με ελκυστικά άτομα του άλλου φύλλου για να δουν πόσο γρήγορα θα πάρουν το βλέμμα τους.
shutterstockshutterstock Σε όσους κοίταξαν αλλού γρήγορα, μειώθηκαν οι πιθανότητες να απατήσουν το σύντροφό τους. Αυτό γινόταν αυθόρμητα, βέβαια, και μπορεί να έχει διαμορφωθεί από τη βιολογία και τις πρώιμες εμπειρίες του ανθρώπου, αναφέρουν οι ερευνητές.
Με λίγα λόγια, αν το έτερον σου ήμισυ κάνει προσπάθεια να μην κοιτάξει μια άλλη (ακόμα και σε φωτογραφία), δέξου το σαν καλό σημάδι.
Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτό. Οι λόγοι που κάποιος απατά τον σύντροφό του είναι πολύπλοκοι. Άλλη έρευνα αναφέρει ότι δεν έχει να κάνει με την ίδια τη σχέση αλλά με την ανασφάλεια που νιώθει αυτός που απατά.
Οπότε, προσοχή στα σημάδια!
 bovary.gr
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

 • loading...
  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Ο σοκαριστικός λόγος που μπορεί να κάνει τον σύντροφό σου να σε απατήσει Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top