4 Ιουν 2019
- Δημ.- 4 Ιουν 2019 - 4:36 μ.μ.

Παναθηναϊκός σε Κώστα Μπακογιάννη: Περιμένουμε τον σεβασμό που δεν επέδειξαν οι προηγούμενοι

Ανακοίνωση με αποδέκτη τη νέα Αρχή του δήμου Αθηναίων και «καρφιά» για τις προηγούμενες εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ο οποίος αφού πρώτα συνεχάρη τον Κώστα Μπακογιάννη για την εκλογή του ως δήμαρχος, στην συνέχεια καλεί εκείνος και τους συνεργάτες του να επιδείξουν «τον σεβασμό που αρμόζει» όσον αφορά τα θέματα του συλλόγου, με πιο... καυτό αυτήν τη στιγμή τη δημιουργία ποδοσφαιρικού και μπασκετικού γηπέδου στην περιοχή του Βοτανικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος θέλει να συγχαρεί το νέο Δήμαρχο Αθηνών, κ. Κώστα Μπακογιάννη και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο έργο του.
powered by Rubicon Project

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Ελλάδας και ο μεγαλύτερος πρεσβευτής της πόλης των Αθηνών περιμένει από την νέα Δημοτική αρχή τον σεβασμό που του αρμόζει και δεν επέδειξαν τα δημοτικά συμβούλια των τελευταίων ετών και θεωρεί δεδομένο ότι μέσα από αγαστή συνεργασία θα προκύψουν οφέλη για τη νέα γενιά των Αθηναίων και τον αθλητισμό της πόλης.

Τα 111 χρόνια ιστορίας του Συλλόγου αποτελούν παρακαταθήκη στην πολιτιστική και αθλητική κληρονομιά της Αθήνας και τα εκατομμύρια φίλων του συλλόγου μαζί με την Διοίκηση του Π.Α.Ο συνθέτουν τους θεματοφύλακες για το παρόν και το μέλλον τόσο της Πόλης όσο και του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου».
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

 • Loading...
  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Παναθηναϊκός σε Κώστα Μπακογιάννη: Περιμένουμε τον σεβασμό που δεν επέδειξαν οι προηγούμενοι Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top