19 Ιουν 2019
- 19 Ιουν 2019 - 7:33 μ.μ.

Ρεκόρ: 28 δημοσιογράφοι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Στην τελευταία Βουλή σε σύνολο 300 βουλευτών οι 23 ήταν δημοσιογράφοι, και εχθές μόνο στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιοι 28 δημοσιογράφοι!

Συμπέρασμα; Η ανεργία τσάκισε τον κλάδο, ενώ όσοι εργάζονται υποαμείβονται σε συνθήκες χειρότερες από γαλέρα και μοιραία όσοι είχαν την δυνατότητα (να “τρουπώσουν” στα ψηφοδέλτια), αναζητούν τώρα μια καλύτερη τύχη στην πολιτική! Αυτό είναι το πρώτο συμπέρασμα που αφορά τα στατιστικά… Διότι το δεύτερο συμπέρασμα που αφορά στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κλάδου με “ανάγλυφο” τρόπο αποτυπώνονται (όταν έρθουν και τα υπόλοιπα στοιχεία από τα άλλα κόμματα) οι αιτίες ανυποληψίας και περιθωριοποίησης από την πλευρά του κοινωνικού συνόλου!

Επιπλέον μια πρόχειρη αναζήτηση του έργου των δημοσιογράφων βουλευτών στην προηγούμενη Βουλή οδηγεί σε αποκαρδιωτικά συμπεράσματα, με σχεδόν μηδενικό έργο, τόσο για την κοινωνία όσο και για τον κλάδο! Το μόνο που παρήγαγαν ήταν μνημόνια, περικοπές και ανασφάλεια (κυριολεκτικά και μεταφορικά, αν κρίνει κανείς απο την κατάσταση του ασφαλιστικού)!

Και πότε όλα αυτά; Οταν στην προηγούμενη Βουλή υπήρχε δημοσιογράφος – αρχηγός κόμματος, αλλά και δημοσιογράφος στο προεδρείο της Βουλής!

enimerosi24.gr
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Ρεκόρ: 28 δημοσιογράφοι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top