17 Μαΐ 2019
- Δημ.- 17 Μαΐ 2019 - 5:58 μ.μ.

Εγκατέλειψε το αυτιστικό παιδί της σε εστιατόριο. Το συγκλονιστικό σημείωμα

Μια μητέρα εγκατέλειψε τον αυτιστικό γιο της, ηλικίας 6 ετών, σε εστιατόριο του KFC με ένα σημείωμα, στο οποίο έλεγε ότι δεν είχε την πολυτέλεια να τον αναθρέψει, στην Κίνα.
Το 6χρονο αγόρι βρέθηκε περιπλανώμενο γύρω από το εστιατόριο μόνο του, ενώ τελείωσε το γεύμα του στον σιδηροδρομικό σταθμό Hangzhou στην Κίνα, τη Δευτέρα, 13 Μαΐου.
Η αστυνομία κλήθηκε να ερευνήσει το ζήτημα, αφού υπάλληλοι της KFC υποψιάζονταν ότι το παιδί είχε εγκαταλειφθεί. Η μητέρα του παιδιού συνελήφθη αργότερα.
Ο αστυνομικός Yao Jianguo δήλωσε: «Προσπάθησα να του μιλήσω, αλλά δεν είπε ούτε λέξη. Έτρωγε το φαγητό του και έτρεχε γύρω».
Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα σημείωμα στην τσέπη του αγοριού.
Το σημείωμα έγραφε ότι το αγόρι ήταν αυτιστικό και ότι ο γονέας του δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στο κόστος για την ανατροφή και τη θεραπεία του. Η μητέρα του ήλπιζε ότι κάποιος καλός Σαμαρείτης θα τον αναλάμβανε ή θα τον πήγαινε σε κάποιο ορφανοτροφείο.
Η αστυνομία μετέφερε το αγόρι στο αστυνομικό τμήμα πριν το στείλει στο ινστιτούτο καλής διαβίωσης παιδιών του Hangzhou.
Βρήκαν την 28χρονη μητέρα του μέσα από κάμερα ασφαλείας, ενώ κάλυπτε το πρόσωπό της με ένα καπέλο όταν άφησε το παιδί στον σιδηροδρομικό σταθμό που βρισκόταν το KFC.
Εντόπισαν τη μητέρα σε σπίτι ενοικίασης δύο ημέρες αργότερα και τη συνέλαβαν.
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

 • Loading...
  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Εγκατέλειψε το αυτιστικό παιδί της σε εστιατόριο. Το συγκλονιστικό σημείωμα Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top