Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 14/5

ΚΡΙΟΣ
 Η σημερινή μέρα, με το τρίγωνο του Ήλιου σε αρμονία με το ωροσκόπιό σου θα σου φέρει σημαντικές και ευχάριστες ειδήσεις, θα πρέπει όμως να εστιάσεις στα ουσιώδη και να αφήσεις κατά μέρος τις λεπτομέρειες. Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στα ύψη! Ένας κύκλος ίσως ολοκληρωθεί και κάτι νέο θα ξεκινήσει. Ατένισε με ελπίδα το μέλλον και οργάνωσε το χρόνο σου.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

ΤΑΥΡΟΣ
Ερωτικό πάθος και έντονα συναισθήματα δείχνει η μέρα για σένα που είσαι δεσμευμένη, με τη θέση του Πλούτωνα στον 9ο οίκο σου. Απόλαυσε όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, έχε όμως και τον νου σου γιατί η μέρα κρύβει παγίδες. Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτη, μια γνωριμία μπορεί να ανεβάσει τους χτύπους της καρδιάς σου, μη βιάζεσαι όμως να βγάλεις συμπεράσματα. Βεβαιώσου ότι το αντικείμενο του πόθου σου είναι ελεύθερο!
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.ΔΙΔΥΜΟΙ
Το παρασκήνιο ή τα μυστικά στον επαγγελματικό σου χώρο διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο. Θα υπάρξει μια αναστάτωση, μιας και από μια κακή συνεννόηση μπορεί να προκύψουν αποκαλύψεις που θα σε αφήσουν άναυδη. Κάποια πράγματα ήρθε η ώρα να δουν το φως της μέρας με την Αφροδίτη σε αδυναμία στο ζώδιο του Κριού και τον 11ο οίκο σου σε αδυναμία. Την προσοχή σου τεταμένη για να αποφύγεις τυχόν παραπατήματα.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οικογενειακά θέματα θα σε απασχολήσουν και θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την αυτοκυριαρχία σου για να μην προκληθούν εντάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες με την αντίθεση του Δία. Ίσως επίσης να έχεις να αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικής φύσης θέματα. Κινήσου συντηρητικά και βάσει πλάνου για να μην βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.
ΛΕΩΝ
Αρκετές οι υποχρεώσεις που φέρνει η μέρα και από κάποιο σημείο και μετά θα ξεπεράσεις τα όρια των φυσικών και ψυχικών αντοχών σου με το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη. Νέοι δρόμοι όμως ανοίγονται στη ζωή σου! Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ανασφάλειες και αμφιταλαντεύσεις. Άδραξε την ευκαιρία και κάνε καλή χρήση των γνωριμιών σου, όσων τουλάχιστον μπορούν να σε στηρίξουν.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ένταση θα κάνει αισθητή την παρουσία της! Μην παρασύρεσαι σε ανούσιες συζητήσεις ή δολοπλοκίες, γιατί θα χαλαστείς χωρίς λόγο. Επικεντρώσου στο έργο σου. Με ψυχική δύναμη και την έμπνευση για να προχωρήσεις μπροστά θα σε ανταμείψει η μέρα με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου. Βρες όμως και το χρόνο να ξεκουραστείς.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.ΖΥΓΟΣ
Πολλά πράγματα δεν κινούνται σήμερα όπως θα επιθυμούσες ή όπως τα προγραμμάτισες με τον Ουρανό από τον Ταύρο και στον 8ο οίκο σου. Δεν χρειάζεται να πεισμώνεις, μέρα είναι και θα περάσει. Στον οικονομικό τομέα είσαι επιρρεπής στη σπατάλη. Φρόντισε να περιορίσεις την τάση σου για καταναλωτικές δαπάνες, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το συναίσθημα θα είναι κυρίαρχο κατά τη διάρκεια της μέρας και η ευαισθησία που θα επιδείξεις θα είναι αυτή που θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά σε ένα αγαπημένο άτομο. Ενδέχεται όμως να βιώσεις μια εναλλαγή συναισθημάτων, αναφορικά με τον ερωτικό σου σύντροφο. Μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς στον 5ο οίκο σου, γιατί θα το μετανιώσεις αμέσως μετά, όταν θα δεις τα πράγματα με καθαρό μυαλό.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 16.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οικονομικής φύσης θέματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου κατά τη σημερινή μέρα με την Σελήνη στην Παρθένο. Κλείσε όσες παλιές υποθέσεις μπορείς για να απαλλαγείς από τα άγχη. Μην ξεχνάς ότι η εξυπνάδα, η σταθερότητα, το καλλιτεχνικό ταλέντο, μπορούν να συνδυαστούν με σκοπό το κέρδος. Είναι καιρός να βγεις από το κουκούλι σου και να αναζητήσεις εναλλακτικές πηγές εσόδων!
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 25, 8.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ανεπαίσθητα μεν προς στιγμήν, αλλά κάτι ξεκίνησε να αλλάζει στη ζωή σου με το εξάγωνο του Άρη να σε ευνοεί. Τόλμησε να απαλλαγείς από τα περιττά φορτία που σε κρατάνε δέσμια και δημιούργησε χώρο για το νέο. Πρωτοποριακές ή πρωτότυπες ιδέες μπορούν να σου δώσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στον τομέα της καριέρας σου σήμερα.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποστασιοποιήσου από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις, πάρε τις απαραίτητες αποστάσεις και θα μπορέσεις να διακρίνεις καλύτερα όλες τις πτυχές τους και να δώσεις τις λύσεις που πρέπει με τον Ερμή από τον Ταύρο στον 4ο οίκο σου. Πάλεψε και διαφύλαξε τις σχέσεις που σημαίνουν κάτι σημαντικό για τη ζωή σου. Ίσως χρειαστεί να καταφύγεις σε προσφιλές σου πρόσωπο για τη συμβουλή του.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.
ΙΧΘΕΙΣ
Είσαι παρορμητική και το ξέρεις. Εάν καταφέρεις να δαμάσεις τον ατίθασο χαρακτήρα σου θα έχεις πετύχει ένα σημαντικό βήμα προς την επιτυχία των επιδιώξεων σου με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ερμή. Η πίεση των τελευταίων ημερών πέρασε κι εσύ μπορείς να ξαποστάσεις. Θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και να περάσεις όμορφες στιγμές με φιλικές παρέες.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10.
tlife.gr

COMMENTS

Όνομα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ,1646,ΑΝΔΡΑΣ,306,ΑΡΘΡΑ,722,ΑΣΤΕΙΑ,51,ΑΧΑΪΑ,323,ΓΥΝΑΙΚΑ,935,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,362,ΔΙΑΦΟΡΑ,508,ΔΙΕΘΝΗ,4418,ΕΘΝΙΚΑ,177,ΕΛΛΑΔΑ,6447,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,934,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ,951,ΕΡΓΑΣΙΑ,367,ΖΩΔΙΑ,525,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,498,ΚΡΗΤΗ,500,ΚΥΠΡΟΣ,686,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,81,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,835,ΠΑΙΔΙ,286,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,315,ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,291,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,471,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,1508,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,416,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,174,ΣΙΝΕΜΑ,84,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,968,ΣΧΕΣΕΙΣ,374,ΤΑΞΙΔΙΑ,347,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ,882,ΥΓΕΙΑ,1269,ΧΡΗΣΙΜΑ,289,AUTOMOTO,962,LIFESTYLE,639,MEDIA,876,PEOPLE,78,VIRAL,259,
ltr
item
istioforos news : Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 14/5
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 14/5
https://4.bp.blogspot.com/-zRQ_fK6AWF8/XNo7LmFupzI/AAAAAAAB5nE/7ifMwFa39gYZT7xr8J-b9dnlWu9U3gZKACLcBGAs/s640/zodia_984109044.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-zRQ_fK6AWF8/XNo7LmFupzI/AAAAAAAB5nE/7ifMwFa39gYZT7xr8J-b9dnlWu9U3gZKACLcBGAs/s72-c/zodia_984109044.jpg
istioforos news
https://www.istioforosnews.com/2019/05/145.html
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/
https://www.istioforosnews.com/2019/05/145.html
true
8450452528644144786
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συνέχεια.. Reply Cancel reply Delete by Home PAGES POSTS View All ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy