14 Μαρ 2019
- Δημοσιεύτηκε - 14 Μαρ 2019 - 9:41 π.μ.

Έξτρα μόρια σε όσους αστυνομικούς υπηρετήσουν στο Οροπέδιο Λασιθίου

Σε "πόλο έλξης" για τους αστυνομικούς που θέλουν παραπάνω μόρια, επιδιώκει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου να μετατρέψει τον Αστυνομικό Σταθμό στο Οροπέδιο.

Από τη μία το κακό οδικό δίκτυο και από την  άλλη το γεγονός ότι η περιοχή είναι απομακρυσμένη από τα μεγάλα αστικά κέντρα του Αγίου Νικολάου και του Ηρακλείου, ήταν οι λόγοι που οι αστυνομικοί δεν επιθυμούσαν να υπηρετήσουν στον αστυνομικό σταθμό.

Αυτό είχε ως συνέπεια, από τις 9 οργανικές θέσεις που υπάρχουν να έχουν καλυφθεί μόλις οι 5. Αυτό, αναπόφευκτα, δημιουργεί προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του αστυνομικού σταθμού που πολλές φορές καλείται να διαχειριστεί σοβαρά περιστατικά σε μια ιδιαίτερη περιοχή.

Σήμερα και μετά από πολλές επαφές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων τόσο με τη φυσική όσο και με την πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας, τα νέα για τους αστυνομικούς είναι θετικά.

Κι αυτό γιατί από δω και στο εξής, η περιοχή του Οροπεδίου Λασιθίου για την Αστυνομία, θα αποτελεί για τους αστυνομικούς "δυσμενή μετάθεση" κι έτσι όσοι αστυνομικοί επιλέξουν να υπηρετήσουν στον Αστυνομικό Σταθμό του Οροπεδίου Λασιθίου, θα λάβουν δύο παραπάνω μόρια από ότι θα λάμβαναν αν πήγαιναν σε άλλο αστυνομικό τμήμα ή σταθμό.

"Η έξτρα μοριοδότηση θα βοηθήσει όλους τους αστυνομικούς που στο μέλλον θα θέλουν να πάρουν μετάθεση στον τόπο καταγωγής τους" λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου, Γιώργος Καρτσάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο "θέλαμε ειδικά κίνητρα για να έρθουν αστυνομικοί στον σταθμό του Οροπεδίου Λασιθίου και στόχος μας είναι να τον κάνουμε πόλο έλξης για τους συναδέλφους" συμπληρώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

Πηγή: ekriti.gr


loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Έξτρα μόρια σε όσους αστυνομικούς υπηρετήσουν στο Οροπέδιο Λασιθίου Rating: 5 Reviewed By: istioforos news

  Scroll to Top