7 Μαρ 2019
- Δημ.- 7 Μαρ 2019 - 10:50 μ.μ.

Πρόκληση από την Τουρκία: Μετά τη «Μακεδονία» και η «Βόρεια Κύπρος» στην έκθεση του Βερολίνου

Δεύτερο «φάουλ» για τους διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού που διεξάγεται στο Βερολίνο, καθώς μετά τη «Μακεδονία» που εμφάνισαν στο περίπτερό τους οι Σκοπιανοί, τη σκυτάλη πήραν οι Τούρκοι, οι οποίοι εμφανίστηκαν με περίπτερο του ψευδοκράτους και την ονομασία «Βόρεια Κύπρος». Μετά τη «Βόρεια Μακεδονία», που όλοι αποκαλούν «Μακεδονία», η Τουρκία καταφέρνει να συμμετάσχει σε μία επίσημη έκθεση με περίπτερο για τη «Βόρεια Κύπρο» και έδαφος το οποίο βρίσκεται υπό κατοχή για δεκαετίες και έχει αναγνωρίσει μόνο η ίδια.
Οι Γερμανοί διοργανωτές δεν έλαβαν υπόψιν τους, άγνωστο γιατί, το γεγονός ότι η «Βόρεια Κύπρος», αφορά μία κατεχόμενη και στρατοκρατούμενη ζώνη, η οποία δεν έχει καμία νομιμοποίηση στην παγκόσμια κοινότητα.
Την ίδια ονομασία έχουν χρησιμοποιήσει οι Γερμανοί διοργανωτές και στην ονομασία των φωτογραφιών στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης.
cyp2cyp3
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

 • loading...
  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Πρόκληση από την Τουρκία: Μετά τη «Μακεδονία» και η «Βόρεια Κύπρος» στην έκθεση του Βερολίνου Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top