16 Μαρ 2019
- Δημ. - 16 Μαρ 2019 - 9:26 π.μ.

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 16/03

Κριός

 Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και αυτό δείχνει πως το πρωί θα ξυπνήσεις και θα έχεις τα ζητήματα του σπιτιού και των δικών σου ανθρώπων σε προτεραιότητα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στους Ιχθύς είναι πολύ βοηθητικό για να αναλάβεις πρωτοβουλία και δράση προκειμένου να μπορέσεις να κλείσεις εκκρεμότητες. Σε αυτό θα βοηθήσει και το τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή καθώς θα φέρει ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο με σκοπό να τα επιλύσεις. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι τον εκνευρισμό σου που δεν θα σε βοηθήσει.

Σήμερα επιδίωξε να συζητήσεις με το/η σύντροφό σου για ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σας μέχρι το μεσημέρι, καθώς τότε το διάστημα θα είναι περισσότερο ευνοϊκό για τέτοιου είδους συζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό στο ζήτημα θα έρθει στο προσκήνιο όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η για να μη σε εκπλήξει δυσάρεστα.Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο για λίγες ώρες ακόμα για αυτό και το πιο πιθανό είναι να ξυπνήσεις με διάθεση να πιείς ένα καφέ και να ανταλλάξεις τα νέα σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δείχνει πως η ήμερα θα είναι γεμάτη με τηλέφωνα από φίλους, συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο και με τον ανάδρομο Ερμή δείχνει πως θα έρθουν κάποιες παλαιότερες παρεξηγήσεις στο προσκήνιο. Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συγκυρίες καθώς σήμερα θα μπορέσεις να τις λύσεις και να τις αφήσεις πίσω σου. Σήμερα είναι πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις κοντά με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο με το οποίο είχες απομακρυνθεί για ασήμαντο λόγο.

Σήμερα αν έχει σκοπό να βρεθείς με το/η σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο κάποια γεγονότα του παρελθόντος τα οποία όμως θα μπορέσεις να λύσεις αν έχεις θέληση. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε σπασμωδικές κινήσεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα που θα έχουν ως αποτέλεσμα το αντίθετο από αυτό που θέλεις.Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και αυτό δείχνει πως θα σε απασχολήσουν για άλλη μία ημέρα ζητήματα που σχετίζονται με τα χρήματά σου καθώς θα αρχίσεις να αναζητάς τρόπους προκειμένου να τα αυξήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο από τους Ιχθύς δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις σχετικά με μία επαγγελματική συμφωνία, όμως καλό θα είναι να μην υπογράψεις τώρα κάτι. Βολιδοσκόπησε την κατάσταση, έλεγξε τα δεδομένα που έχεις όμως πρόσεξε καθώς η ήμερα δεν ευνοεί νέα ανοίγματα. Αντιθέτως ευνοεί πολύ να κλείσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος τα οποία σχετίζονται με λογαριασμούς και οικονομικές υποχρεώσεις.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου και κατά συνέπεια στη συμπεριφορά σου απέναντι στο/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρέπει να κάνεις προσεκτικές κινήσεις στα αισθηματικά σου ζητήματα γιατί μπορεί να μάθεις κάτι το οποίο θα σε μπερδέψει και θα σου προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα.Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η για να αποφύγεις παρορμητικές ενέργειες λόγω της κυκλοθυμικής σου διάθεσης. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς είναι πολύ βοηθητικό για να αναζητήσεις τη θετική σου αντίληψη και να μην παρασυρθείς από τον αρνητισμό. Την ίδια στιγμή θα κάνει και ένα τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται και εκείνος στους Ιχθύς και αυτό δείχνει πως θα μπορέσεις να επαναφέρεις ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχουν αυτά που σχετίζονται με εκπαιδευτικά θέματα, κάποιο ταξίδι ή ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον καθώς θα είναι πιο εύκολο να τα διευθετήσεις.

Σήμερα προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να δεις το/η σύντροφό σου καθώς μετά μπορεί να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες είτε δεν θα σου αφήσουν χρόνο είτε δεν θα σου αφήσουν τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλές προϋποθέσεις όμως θα πρέπει να προσέχεις τα παρορμητικά σου λόγια.
loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 16/03 Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top