12 Φεβ 2019
- Δημ.- 12 Φεβ 2019 - 7:34 μ.μ.

Συλλαλητήριο δημοσίων υπαλλήλων -Ζητούν μονιμοποίηση των συμβασιούχων [εικόνες]

Πανδημοσιοϋπαλληλικό συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στη Βουλή πραγματοποιούν τώρα εργαζόμενοι και συνδικαλιστικές οργανώσεις και σωματεία από ολόκληρη την Ελλάδα. 
Κύριο αίτημα των συγκεντρωμένων είναι η άμεση μονιμοποίηση του συνόλου των συμβασιούχων συναδέλφων τους καθώς και η άρση της συνταγματικής απαγόρευσης μονιμοποίησης των συμβασιούχων.
Με κεντρικό σύνθημα «Εδώ και τώρα διορισμούς τέρμα πια στους εμπαιγμούς», στέλνουν μήνυμα ενότητας στην κυβέρνηση, σημειώνοντας πως μόνιμοι και συμβασιούχοι θα την αναγκάσουν να καλύψει τις κενές θέσεις σε Παιδεία, Υγεία, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλους φορείς του δημοσίου. Ο αγώνας μας είναι ενάντια στις ελαστικές σχέσεις εργασίας, στις απολύσεις των συμβασιούχων και στις αποκρατικοποιήσεις. Είμαστε εδώ σήμερα για να διεκδικήσουμε το αυτονόητο: Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους», τονίζουν.
Πανδημοσιοϋπαλληλικό συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος
Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετέχουν εκπρόσωποι 100 σωματείων εργαζομένων του δημοσίου τομέα.
Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στην οδό Σταδίου, ενώ οι περίπου 700 διαδηλωτές κινούνται με πορεία προς τη Βουλή.
Θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το Σύνταγμα
Κύριο αίτημα των συγκεντρωμένων είναι η άμεση μονιμοποίηση του συνόλου των συμβασιούχων συναδέλφων τους καθώς και η άρση της συνταγματικής απαγόρευσης μονιμοποίησης των συμβασιούχων
Με κεντρικό σύνθημα «Εδώ και τώρα διορισμούς τέρμα πια στους εμπαιγμούς»
Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετέχουν εκπρόσωποι 100 σωματείων εργαζομένων του δημοσίου τομέα
Στιγμιότυπο από την πλατεία Κλαυθμώνος
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

 • loading...
  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Συλλαλητήριο δημοσίων υπαλλήλων -Ζητούν μονιμοποίηση των συμβασιούχων [εικόνες] Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top