• ΡΟΗ

  5 Φεβ 2019
  - Δημοσιεύτηκε - 5 Φεβ 2019 - 3:30 μ.μ.

  Έτσι θα χειρίζεσαι αποτελεσματικότερα τους καβγάδες σε μια σχέση

  Οι διαφωνίες και οι έντονες συζητήσεις, ή οι καβγάδες, είναι αναπόσπαστο κομμάτι των περισσότερων σχέσεων...

  Κι ενώ το να συμβαίνουν σε καθημερινή βάση κάνοντας τη σχέση τοξική είναι κάτι που κάθε ζευγάρι θέλει να αποφύγει, η περιοδική συχνότητα είναι ένα φυσικό επακόλουθο του να μοιράζεις τη ζωή και την καθημερινότητά σου με κάποιον που σταδιακά γνωρίζεις (και άρα δεν μπορείς να συμφωνείς στα πάντα).

  Το κάθε ζευγάρι βρίσκει τις δικές του ισορροπίες σχετικά με το πώς να διαχειριστεί μια διαφωνία, αλλά κάτι που είναι σίγουρο ότι δυσχεραίνει την κατάσταση είναι η έλλειψη ύπνου!

  Σύμφωνα με μια έρευνα του Ohio State University, όσο λιγότερες ώρες έχεις κοιμηθεί, τόσο πιθανότερο είναι να είσαι κακοδιάθετη και λιγότερο ευέλικτη όταν έρθει η στιγμή να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε δυσαρεστήσουν.


  Είτε πρόκειται για μια απλή πρακτική διαφωνία, είτε για ένα βαθύτερο πρόβλημα της σχέσης, η έλλειψη ύπνου θα δυσκολέψει τη συνεννόηση (και ίσως την τελική συναίνεση).

  Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι τα ζευγάρια που κοιμούνται καλά δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα- όμως ενδεχομένως να είναι καλύτερα να συζητήσεις ένα κρίσιμο ζήτημα το πρωί, όταν θα είσαι ξεκούραστη και με καθαρό μυαλό.
  Πηγή

 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Έτσι θα χειρίζεσαι αποτελεσματικότερα τους καβγάδες σε μια σχέση Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
  Scroll to Top