5 Φεβ 2019
- Δημ.- 5 Φεβ 2019 - 8:34 μ.μ.

Χαμός στη Μόσχα με απειλές για βόμβες: Εκκενώθηκαν σχολεία και εμπορικά κέντρα, απομακρύνθηκαν 50.000 άνθρωποι


Συναγερμό προκάλεσαν στη Μόσχα απειλητικά email για βόμβες, με συνέπεια να εκκενωθούν περίπου 200 δημόσια κτίρια, εμπορικά κέντρα και σχολεία και να απομακρυνθούν από αυτά περίπου 50.000 άνθρωποι.

«Μέχρι τις 18:00, 119 εγκαταστάσεις έχουν ελεγχθεί στη Μόσχα έπειτα από απειλές για βόμβα, ακόμη 82 εγκαταστάσεις έχουν ελεγχθεί στο Κεντρικό Ομοσπονδιακό Διαμέρισμα, μέσα σε αυτό και η περιοχή της Μόσχας», δήλωσε στο Sputnik εκπρόσωπος των υπηρεσιών αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών. Εξαιτίας των απειλών για βόμβες απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 30.000 άνθρωποι στη Μόσχα και 19.000 σε περιοχές της Κεντρικού Ομοσπονδιακού Διαμερίσματος, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής της Μόσχας.


Εκκενώσεις έγιναν και στην Αγία Πετρούπολη, έπειτα από παρόμοιες ψευδείς απειλές για βόμβες, που είχαν σταλεί τις προηγούμενες ημέρες. Οι ρωσικές αρχές αναφέρουν ότι τα απειλητικά email στέλνονται από το εξωτερικό, κυρίως από την Ουκρανία, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

 • Loading...
  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Χαμός στη Μόσχα με απειλές για βόμβες: Εκκενώθηκαν σχολεία και εμπορικά κέντρα, απομακρύνθηκαν 50.000 άνθρωποι Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top