13 Ιαν 2019
- Δημοσιεύτηκε - 13 Ιαν 2019 - 6:57 μ.μ.

EΣΗΕΑ: Συνεχίζεται η απεργία στον ΣΚΑΪ - Επιτρέπονται απεργιακά δελτία

Άδεια να μεταδώσει δελτία ειδήσεων έδωσε η ΕΣΗΕΑ στον ΣΚΑΙ, λόγω των έκτακτων πολιτικών εξελίξεων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ενώ η απεργία συνεχίζεται μπορεί να μεταδοθεί ένα δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση (διάρκειας έως 30 λεπτών) ένα στο ραδιόφωνο (έως 30 λεπτών) και έξι μονόλεπτα με τίτλους επικαιρότητας, καθώς και ανάρτηση ειδήσεων για μισή ώρα στην ιστοσελίδα.

Υπενθυμίζεται ότι η απεργία των εργαζομένων συνεχίζεται μετά τις απολύσεις 12 δημοσιογράφων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 3 μ.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ με μεγάλη συμμετοχή συνέλευση των εργαζομένων στον Όμιλο «ΣΚΑΪ». Τα Διοικητικά Συμβούλια, μετά από τη συνέλευση των εργαζομένων, αποφάσισαν τη συνέχιση της απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τηλεόρασης και ραδιοφώνου, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3» και στην ιστοσελίδα «skai.gr» έως αύριο Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 στις 6 π.μ.

Κατά τη διάρκεια της απεργίας και λόγω των έκτακτων πολιτικών γεγονότων δίδεται η άδεια από τις Ενώσεις να μεταδοθεί ένα δελτίο ειδήσεων:

– Στην τηλεόραση διάρκειας έως τριάντα λεπτά,

– Στο ραδιόφωνο διάρκειας έως τριάντα λεπτά και έξι μονόλεπτα με τίτλους επικαιρότητας,

– Στην ιστοσελίδα επιτρέπεται η ανάρτηση ειδήσεων για τριάντα λεπτά.

Τα απεργιακά δελτία θα αφορούν αποκλειστικά τις τρέχουσες έκτακτες πολιτικές εξελίξεις και θα γίνεται ρητή αναφορά στις αποφάσεις των δημοσιογράφων και των Ενώσεων.

Τη Δευτέρα το απόγευμα στις 16.30 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ νέα συνέλευση των εργαζομένων, προκειμένου να αποφασίσουν για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων.loading...
  • Κάντε like στον istioforo news εδώ

    • Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: EΣΗΕΑ: Συνεχίζεται η απεργία στον ΣΚΑΪ - Επιτρέπονται απεργιακά δελτία Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
    Scroll to Top