24 Ιαν 2019
- Upd - 24 Ιαν 2019 - 10:05 μ.μ.

«Τορπίλη» Καμμένου: Όσοι δεν πήραν ανταλλάγματα να μπλοκάρουν με την ψήφο τους το έγκλημα


Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Πάνου Καμμένου, που σχολίασε σε έντονους τόνους τη συνάντηση του Ζόραν Ζάεφ με τον Τζορτζ Σόρος στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Με δύο αναρτήσεις στο twitter, ο κ. Καμμένος ανήρτησε τη φωτογραφία και κάλεσε όσους «δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα» να καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει «και σαν ´Ελληνες να αποφασίσουν και να μπλοκάρουν με την ψήφο το έγκλημα..»

«Την προηγούμενη φωτό την ζω, την επόμενη ελπίζω να μην τη δούμε ποτέ….Ελπίζω επίσης έστω και τις τελευταίες στιγμές να καταλάβουν όσοι δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα τί πραγματικά συμβαίνει, και σαν ´Ελληνες να αποφασίσουν και να μπλοκάρουν με την ψήφο το έγκλημα..», έγραψε ο Πάνος Καμμένος, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς όλες τις κατευθύνσεις.


Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε αναρτήσει την είδηση της συνάντησης, καταγγέλλοντας χρηματοδοτήσεις και φιλανθρωπικό έργο που βοηθούν «να αλλάξουν συνειδήσεις», ενώ όσοι μιλούν «απειλούμαστε με δίκες».

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος σχολίασε ότι «τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, οι Έλληνες ποτέ».

«Φιλανθρωπικό έργο μέσω ΜΚΟ, μέσω «επιχειρηματικών συμφωνιών»,μέσω χρηματοδοτήσεων δήμων, ΜΜΕ, βοηθά να αλλάζουν συνειδήσεις.Όσοι μιλάμε απειλούμαστε με δίκες.. Τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ», έγραψε στο λογαριασμό του


loading...
  • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Scroll to Top