13 Ιαν 2019
- Δημοσιεύτηκε - 13 Ιαν 2019 - 10:21 μ.μ.

Καμμένος: Η ψήφος εμπιστοσύνης υποκρύπτει ψήφο στη συμφωνία των ΠρεσπώνΗ ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση υποκρύπτει ψήφο εμπιστοσύνης στη Συμφωνία των Πρεσπών» υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και προειδοποίησε, ότι όποιος βουλευτής του κόμματος ψηφίσει αυτή τη συμφωνία, θα διαγραφεί από το κόμμα.

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την αντίθεσή του στην πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, λέγοντας ότι «η πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης γίνεται απο υπερευαισθησία του πρωθυπουργού, καθώς δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνει». Τόνισε ότι «εάν εμείς δώσουμε όμως την εμπιστοσύνης μας σε αυτή την κυβέρνηση, θα είναι σαν να δίνουμε την ψήφο μας στη συμφωνία των Πρεσπών» και έσπευσε να συμπληρώσει, ότι «εάν κάποιοι ανταλλάξουν την κυβερνητική τους θέση με την ψήφιση της συμφωνίας, θα διαγραφούν απο τους Ανεξάρτητους Έλληνες», σημειώνοντας ότι όσοι μέχρι σήμερα έφυγαν από το κόμμα, δεν εξελέγησαν στη συνέχεια ούτε δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε, ότι «το προσύμφωνο της συμφωνίας των Πρεσπών είναι αντισυνταγματικό» και επιτέθηκε στον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. Όπως είπε «το Σύνταγμα της χώρα δεν δίνει το δικαίωμα στον υπουργό Εξωτερικών να υπογράφει τέτοιες συμφωνίες» συμπληρώνοντας ότι «μόνο η Βουλή έχει αυτό το δικαίωμα». Κάλεσε δε τον πρωθυπουργό δημοχήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία όπως είπε «δεν αποτελεί συμφωνία, αλλά συνθηκολόγηση».


newsloading...
  • Κάντε like στον istioforo news εδώ

    • Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Καμμένος: Η ψήφος εμπιστοσύνης υποκρύπτει ψήφο στη συμφωνία των Πρεσπών Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
    Scroll to Top