11 Ιαν 2019
- Δημοσιεύτηκε - 11 Ιαν 2019 - 7:30 π.μ.

8 Στυλ μαλλιών που δείχνουν τον πραγματικό χαρακτήρα ενός άντρα

Το κούρεμα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της εικόνας κάποιου.

Μπορεί να πει πολλά για το άτομο που το επέλεξε. Εξάλλου, δεν το επέλεξε χωρίς λόγο, έτσι δεν είναι; Φυσικά, αυτό δεν πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη δεδομένου ότι αυτό είναι περισσότερο ένα διασκεδαστικό τεστ.
Βρήκαμε ήδη μερικούς συνδυασμούς . Μοιραστείτε την εμπειρία σας στα σχόλια.
1. Μακρυά μαλλιά
Ω, αυτά τα αγόρια με μακριά μαλλιά. Είναι δημιουργικά όντα, προκαλώντας τις σκέψεις των Βίκινγκς και πολλών άλλων φανταστικών χαρακτήρων. Και μας αρέσουν αυτά τα κουρέματα. Το κυριότερο είναι να κερδίσετε τη μάχη για το σαμπουάν.
2. Κοντοκουρεμένοι κρόταφοι και σβέρκος
Αυτό το κούρεμα είναι μια πραγματικά «βαρβάτη» επιλογή αλλά και αυτή ενός ζηλιάρη άνθρωπο. Και καθώς οι μισοί από όλους τους άνδρες έχουν αυτό το κούρεμα, θα πρέπει να επιδείξετε απίστευτο χαρισματικό στυλ για να βεβαιωθείτε ότι είστε αυτός που τραβάει την προσοχή. Αυτό το κούρεμα είναι χαρακτηριστικό των λαμπρών ανθρώπων. Τείνουν επίσης να έχουν μια καλή αίσθηση του χιούμορ.
3. Χωρίς μαλλιά. Καθόλου!!
Πολύ έξυπνοι και οξυδερκείς άντρες. Δεδομένου ότι αρχίζουν να καραφλιάζουν , έχουν κάνει τη σωστή απόφαση. Τώρα τυφλώνουν τις γυναίκες όχι μόνο με το χαμόγελό τους, αλλά και με την αντανάκλαση του ήλιου. Σοβαρά όμως, αυτό το κούρεμα επιλέγεται συνήθως από άνδρες που δεν δίνουν καθόλου σημασία σε όλα αυτά τα νεοσυσταθέντα πράγματα. Αυτοί οι άνδρες είναι επίσης πολύ πιστοί.


4. Χωρίστρα στη μέση
Αυτό το κούρεμα είναι πιθανό να επιλεγεί από εργατικό, επίμονο άτομο, ικανό να επιδιώξει τους στόχους του χωρίς να σταματήσει ποτέ. Ειδικά αν η χωρίστρα του ήταν φυσικά στο πλάι. Και καθώς αυτό το χτένισμα δεν είναι δύσκολο να το κάνουμε, θα μπορούσαμε επίσης να πούμε ότι τέτοιοι άνδρες δεν ενοχλούν πολύ.
5. Σηκωμένες αφέλειες
Αυτό το χτένισμα είναι το πιο κατάλληλο για ονειροπόλους, νοσταλγούς για τις εποχές όπου τέτοια κουρέματα ήταν δημοφιλή. Γενικά, οι άνθρωποι με κάθετα μαλλιά είναι χιουμοριστικοί τύποι που θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής.
6. Μεσαίου μήκους μαλλιά με φράντζα στο πλάι
Loading... Ρομαντικοί ως το κόκκαλο . Κοιτάξτε τα μαλλιά τους και αρχίστε να φαντάζεστε να στέκεστε στην πρύμνη ενός πλοίου δίπλα σε αυτόν τον όμορφο άνδρα. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα στην πραγματική ζωή παίρνει ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Μας λέει ότι αυτός είναι ικανός να οργανώσει τη ζωή του καλά. Και αυτός ο τύπος είναι πολύ ελκυστικός για τις γυναίκες.

7. Σβησίματα στα πλαινά
Αυτό είναι ένα κούρεμα ενός σίγουρου άντρα. Επίσης ενός μυώδη άντρα με καρό πουκάμισο. Με γενειάδα! Αν δεν υπάρχει τίποτα από τα παραπάνω, σύντομα θα υπάρξει. Αυτός ο άνθρωπος προχωράει με την εποχή .
8. Κότσο ψιλά
Χμμμ … Ένας πολύ σίγουρος άνθρωπος, χωρίς φόβο κριτικής. Μπορεί να γνωρίζει κάποιες πολεμικές τέχνες και να μπορεί να εξαφανιστεί σε ένα σύννεφο καπνού. Ένας ενδιαφέρον χαρακτήρας συνολικά.
Πηγή
loading...
  • Κάντε like στον istioforo news εδώ

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 8 Στυλ μαλλιών που δείχνουν τον πραγματικό χαρακτήρα ενός άντρα Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
    Scroll to Top