12 Ιαν 2019
- Δημοσιεύτηκε - 12 Ιαν 2019 - 9:41 μ.μ.

Εφτιαξαν δέντρα από 80.000 χρησιμοποιημένα chopsticks [εικόνες & βίντεο]


Διακόσιοι εθελοντές από πανεπιστήμια του Πεκίνου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Greenpeace και συγκέντρωσαν 80.000 χρησιμοποιημένα chopsticks από εστιατόρια της κινεζικής πρωτεύουσας για να τα ξαναφτιάξουν δέντρα.
Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μιας προωθητικής καμπάνιας της  Greenpeace ώστε όλοι να καταλάβουν τη φυσική καταστροφή που προκαλείται από τα εκατομμύρια δέντρα που κόβονται για να μετατραπούν σε ξυλάκια φαγητού.
Σύμφωνα με στοιχεία του κινεζικού υπουργείου περιβάλλοντος, η χώρα παράγει 57 δισ. ζεύγη chopsticks κάθε χρόνο για τα οποία απιτούνται 1.18 εκατομμύρια τ.μ. δασών.Η καμπάνια της Greenpeace θέλει να βοηθήσει τους ανθρώπους να καταλάβουν της φυσική καταστροφή που προκαλείται από τα εκατομμύρια δέντρα που κόβονται για να μετατραπούν σε ξυλάκια φαγητού
Οι εθελοντές, αφού τα καθάρισαν, τα ένωσαν για να δημιουργήσουν 4 δέντρα κάτω από τις οδηγίες του καλλιτέχνη Xu Yinhai.
Διακόσιοι εθελοντές συγκέντρωσαν 80.000 χρησιμοποιημένα chopsticks και τα μετέτρεψαν πάλι σε δέντρα
Δείτε το βίντεο με τη δράση

Μία κίνηση με την οποία η Greenpeace ελπίζει να ευαισθητοποιήσει τους Κινέζους ώστε την επόμενη φορά που θα θέλουν να φάνε να μην χρησιμοποιήσουν ξυλάκια μίας χρήσης.
Τα δέντρα στήθηκαν μέσα σε εμπορικό κέντρο
newsone.gr


loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Εφτιαξαν δέντρα από 80.000 χρησιμοποιημένα chopsticks [εικόνες & βίντεο] Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top