29 Δεκ 2018
- Δημοσιεύτηκε - 29 Δεκ 2018 - 2:28 μ.μ.

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της έσπασαν το βασιλικό πρωτόκολλο τα Χριστούγεννα -Η φωτογραφία που το αποδεικνύει [εικόνα]


Το να κατευθύνει όλη σου την καθημερινότητα ένα αυστηρό σύνολο κανόνων που έχουν θεσπίσει άλλοι για σένα και δεν αφήνει ελευθερία κινήσεων, δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Οι royals ξέρουν καλά τι θα πει αυτό.
Nεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας έχουν κάνει κατά καιρούς τις δικές τους, μικρές «επαναστάσεις». Ενα από αυτά τα μέλη είναι και η πριγκίπισσα Ευγενία: ένα νεαρό κορίτσι που δεν θέλει να ζει εκτός εποχής και το έχει δείξει πολλές φορές (δημιούργησε δικό της λογαριασμό στο Instagram-δημοσίευσε φωτογραφία από το εσωτερικό του Παλατιού).
Το 2018 παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Jack Brooksbank, θέλοντας να επισφραγίζει έναν αληθινό έρωτα, με τρυφερότητα που δεν υπολογίζει ούτε τα μάτια του κόσμου, ούτε και το βασιλικό πρωτόκολλο.
Το ζευγάρι έκανε δημόσια εμφάνιση στην χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Σάντριχαμ πριν από λίγες ημέρες: αρκετές φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας.


Σε μια από αυτές, το ζευγάρι «έσπασε» το βασιλικό πρωτόκολλο και έκανε κάτι που -αν δεν είσαι μέλος της οικογένειας- είναι απολύτως φυσιολογικό: κρατήθηκε χέρι-χέρι σε δημόσια θέα (κάτι «απαγορευτικό» για την βασίλισσα Ελισάβετ- η ίδια δεν έχει προχωρήσει ποτέ σε μια τέτοια χειρονομία με τον πρίγκιπα Φίλιππο δημόσια).
Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της την ημέρα των Χριστουγέννων/ Φωτογραφία: Splash/ Ideal ImageΗ πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της την ημέρα των Χριστουγέννων/ Φωτογραφία: Splash/ Ideal Image
Το ζευγάρι έδειξε την τρυφερή σχέση που το ενώνει με μια φευγαλέα κίνηση που όμως έκρυβε έναν συμβολισμό που δεν μπορεί εύκολα να παρακαμφθεί.
Κόντρα στους απαρχαιωμένους κανόνες του βασιλικού πρωτοκόλλου, εκφράζεται με αυθορμητισμό, όπως κάνουν όλα τα ζευγάρια του σήμερα.
Η στιγμή που η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της κρατιούνται χέρι-χέρι/ Φωτογραφία: Splash/Ideal ImageΗ στιγμή που η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της κρατιούνται χέρι-χέρι/ Φωτογραφία: Splash/Ideal Image


loading...
  • Κάντε like στον istioforo news εδώ

    • Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της έσπασαν το βασιλικό πρωτόκολλο τα Χριστούγεννα -Η φωτογραφία που το αποδεικνύει [εικόνα] Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
    Scroll to Top