23 Δεκ 2018
- Δημοσιεύτηκε - 23 Δεκ 2018 - 12:13 μ.μ.

Κικίλιας: Πρέπει να σταματήσει ο φαύλος κύκλος του τρόμου

«Δικαιολογία στην αδράνεια δεν υπάρχει, οι ευρισκόμενοι σε θέση ευθύνης οφείλουν να παρέμβουν άμεσα και δραστικά, για να σταματήσει ο φαύλος κύκλος του τρόμου», αναφέρει ο τομεάρχης Εθνικής ‘Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας, σε άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι «η συντεταγμένη πολιτεία χρειάζεται να λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα, ώστε να προστατεύσει τις ζωές των πολιτών και τη δημοκρατική ομαλότητα», ενώ χαρακτηρίζει «ανεπαρκή εκ του αποτελέσματος τα μέτρα αυτά».

Ο τομεάρχης ‘Αμυνας της ΝΔ υπογραμμίζει ότι «το ιδεολογικοπολιτικό χαλί για την «καλή» και την «κακή» βία, τις ύβρεις, τα γιαούρτια, τους προπηλακισμούς, τις μολότοφ και τέλος την τυφλή τρομοκρατική βία, έχει στρωθεί από την πρακτική «σπιλώστε και στοχοποιήστε» των ακραίων της πολιτικής».

«Οι σύγχρονοι τρομοκράτες οργανώνουν το νέο αντάρτικο πόλεων σε γιάφκες, «κοινωνικούς χώρους» , συλλογικότητες, αλλά και μέσα από τις φυλακές, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε ένα άντρο όσμωσης ποινικών και τρομοκρατών», επισημαίνει ο βουλευτής της ΝΔ.

Τέλος, υπογραμμίζει ότι «απαιτείται η οικοδόμηση ενός μίνιμουμ συναίνεσης και ενός μάξιμουμ αρχών, αξιών και ευπρεπούς πολιτικού λόγου», σημειώνοντας ότι «όλοι θα κριθούμε αυστηρά από την ικανότητά μας να προφυλάξουμε τη Δημοκρατία».
in.grloading...
  • Κάντε like στον istioforo news εδώ

    • Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Κικίλιας: Πρέπει να σταματήσει ο φαύλος κύκλος του τρόμου Rating: 5 Reviewed By: istioforosnews
    Scroll to Top