• ΡΟΗ

  10 Νοε 2018
  - Δημοσιεύτηκε - 10 Νοε 2018 - 8:30 π.μ.

  Μία σύμβουλος σχέσεων αποκαλύπτει το μυστικό για να έχει διάρκεια ο δεσμός σου

  Oι περισσότεροι από εμάς προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις σχέσεις μας δυνατές για όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά ποιο είναι το μυστικό για να συμβεί αυτό; Αποδεικνύεται ότι η απάντηση δεν αφορά μόνο τα συχνά ραντεβού και την επικοινωνία -που είναι και τα δύο πολύ σημαντικά- αλλά όλα αρχίζουν με μια σταθερή βάση.

  «Τα ζευγάρια που είναι φίλοι, που διατηρούν μια μακροχρόνια φιλική σχέση, που ενδιαφέρονται βαθιά ο ένας για τον άλλον ως άνθρωποι και όχι μόνο ως σεξουαλικοί εταίροι για να παντρευτούν, όταν έχουν αυτή τη βαθύτερη βάση, ωφελούνται και οι δύο. Η σχέση τους διαρκεί, είναι πιο ανθεκτική και ικανοποιητική και για τους δύο», αναφέρει η σύμβουλος σχέσεων Tara Caffelle.

  Ως αποτέλεσμα, τα παιδιά στη ζωή τους (τα δικά τους ή τα ανίψια τους) ωφελούνται επίσης και μαθαίνουν από αυτό το πρότυπο σχέσεων. Όταν μια σχέση χτίζεται κυρίως πάνω στο σεξ ή στην ιδέα ότι οι σύντροφοι δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν πολλαπλούς ρόλους, δεν έχουν την εμπειρία να ανταπεξέλθουν όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Αλλά δύο άτομα που μπορούν εύκολα να ελιχθούν από σύζυγοι σε φίλοι και το αντίστροφο, έχουν ένα βαθύτερο επίπεδο οικειότητας και εμπιστοσύνης που τους κρατάει μαζί.

  < Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι ο σύντροφός σας πρέπει να είναι ο καλύτερος φίλος σας για να έχει αποτέλεσμα όλο αυτό: «Έχουμε διαφορετικούς φίλους για διαφορετικές ανάγκες, αλλά η βάση είναι ότι ο σύζυγός μας πρέπει να είναι ένας από τους αγαπημένους μας φίλους. Πρέπει να οικοδομούμε τη σχέση μας σε ισχυρά θεμέλια φιλίας. Πρέπει να έχουμε και εξωτερικούς καλούς φίλους, προκειμένου να διατηρήσουμε μια ισορροπία στη σχέση και τη ζωή μας». Πηγή Tromaktiko

 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Μία σύμβουλος σχέσεων αποκαλύπτει το μυστικό για να έχει διάρκεια ο δεσμός σου Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top