• ΡΟΗ

    7 Αυγ 2018
    - Δημοσιεύτηκε, 7 Αυγ 2018 - 7:00 π.μ.

    Κοτόπουλο με πιπεριές και γιαούρτι

    Υλικά (για 4 άτομα)
    • 750-800 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου, σε κύβους 3 εκ.
    • 2 ξερά κρεμμύδια, σε φέτες 2 πιπεριές Φλωρίνης, σε λωρίδες
    • 2 κίτρινες πιπεριές, σε λωρίδες
    • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
    • 100 ml λευκό ξηρό κρασί
    • 1 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος
    • 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι αγελάδος
    • 80 ml ελαιόλαδο
    • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    Διαδικασία
    Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τη μουστάρδα και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά. Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε 2-3 λεπτά, να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε 400 ml νερό, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο και να σωθούν τα υγρά. Αποσύρουμε, αφήνουμε για λίγο να κρυώσει και προσθέτουμε τον μαϊντανό και το γιαούρτι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με ρύζι ή κουσκούς.
    Τι πίνουμε: Σαββατιανό, Ασύρτικο.


    Ίσως σας ενδιαφέρουν

    loading...
  • Κάντε like στον istioforo news



    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Κοτόπουλο με πιπεριές και γιαούρτι Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


    Scroll to Top