4 Ιουλ 2018
- Δημοσιεύτηκε - 4 Ιουλ 2018 - 4:30 μ.μ.

Θρήνος! Πέθανε στον ύπνο έγκυος

Ο αιφνίδιος θάνατος της 25χρονης Samantha Carter ενώ βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της άφησε απαρηγόρητη τη μητέρα της.
H 55χρονη Christine Carter διαλύθηκε από τον αιφνίδιο χαμό της 25χρονης κόρης της από το Long Sutton. Η Samantha, που υπέφερε από επιληψία από τα 16, δεν έμαθε ποτέ το φύλο του μωρού της. Η μητέρα της δεν έπαψε ποτέ να θρηνεί τον χαμό της.

Η οικογένειά της ποτέ δεν γνώριζε ότι παραμόνευε ο κίνδυνος του αιφνίδιου θανάτου. Από τότε έχουν περάσει 13 χρόνια. Η Samantha ήταν έγκυος στο πρώτο εγγόνι της Christine. «Η Sam διαγνώστηκε με επιληψία στα 16 της και άρχισε να παθαίνει κρίσεις αλλά μόνο τη νύχτα και ξυπνούσε. Δεν μας ενημέρωσαν ποτέ για τους κινδύνους».
Η Christine ανοίγεται με αφορμή το βιβλίο της που περιλαμβάνει ποιήματα από την εποχή θανάτου της κόρης της. «Ήταν ο σύζυγός μου και ο γιος μου που τη βρήκαν. Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Δεν μου είχε απαντήσει στα μηνύματα που της έστειλα όπως έκανε πάντα. Έμενε σε απόσταση 2-3 λεπτών οπότε πήγα και είδα σκοτάδι. Το αυτοκίνητό της ήταν παρκαρισμένο. Πήγα και πήρε τον σύζυγο και τον γιο μου να μάθουμε τι συμβαίνει. Βρήκαν τη Sam. Δεν με άφησαν να ανέβω. Όταν μου το είπαν κατέρρευσα. Ήμασταν όλοι συντετριμμένοι».
Ο ιατροδικαστής είπε στην απαρηγόρητη μητέρα πως η κόρη της πέθανε από SUDEP (ξαφνικό απροσδόκητο θάνατο επιληψίας). Είναι κάτι που επηρεάζει έναν στους 2.000 ανθρώπους. Και λέει ότι αυτό που ήταν το δυσκολότερο ήταν η αιφνίδια φύση του πώς συνέβη.
Το τελευταίο σ’ αγαπώ πριν τον ξαφνικό χαμό
«Δεν ήξερα ότι υπήρχε κίνδυνος θανάτου. Δεν μας είχαν ενημερώσει. Ποτέ δεν είχα ακούσει για το SUDEP. Όταν μου το είπε ο ιατροδικαστής τον ρώτησα τι είναι αυτό. Ήμασταν στο νοσοκομείο πριν από μία εβδομάδα με τη Sam και μας είπαν ότι δεν ήταν σε υψηλό κίνδυνο».
loading...
 • Κάντε like στον istioforo news εδώ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Item Reviewed: Θρήνος! Πέθανε στον ύπνο έγκυος Rating: 5 Reviewed By: istioforos news
  Scroll to Top