• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  12 Ιουλ 2018
  - Δημοσιεύτηκε, 12 Ιουλ 2018 - 7:30 π.μ.

  Ποιους κινδύνους κρύβει το καλοκαιρινό σεξ;

  Το καλοκαίρι όλα βρίσκονται σε άνοδο.

  Ο υδράργυρος, η διάθεσή μας, η λίμπιντο.

   Είναι η περίοδος που το σεξ απασχολεί αρκετά το μυαλό μας (είναι και οι διακοπές που μας βγάζουν από την καθημερινότητα και μας δημιουργούν μια πιο ονειρεμένη αίσθηση) και συχνά αναζητούμε νέες εμπειρίες.

  Όταν υπάρχει μόνιμος σύντροφος, όλα καλά και ασφαλή (κατά πάσα πιθανότητα…). Όταν όμως δεν υπάρχει, πόσο ασφαλές είναι το σεξ στο… άγνωστο με βάρκα τις έντονες ερωτικές απολαύσεις;

  Διάβασε δύο αλήθειες που γκρεμίζουν τους μύθους του ελεύθερου και ωραίου καλοκαιρινού σεξ:

  Χωρίς προφυλακτικό είναι επικίνδυνο

  Η χαλαρότητα των διακοπών, ένα ποτό παραπάνω, μια ανεξέλεγκτη έκρηξη ορμονών και οδηγείσαι στο κρεβάτι (ή όπου αλλού), συνήθως χωρίς προφύλαξη (ποιος έχει εκείνη την ώρα μυαλό για τέτοια). Εκτός όμως από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, καραδοκούν και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (βλενόρροια, έρπης των γεννητικών οργάνων, κονδυλώματα, χλαμύδια, σύφιλη, ηπατίτιδες B και C κ.ά.) και, κυρίως, aids. Μόνο το προφυλακτικό προσφέρει ασφαλή έρωτα και προστατεύει και τους δύο.

  Στη θάλασσα δεν είναι τόσο απολαυστικό

  Βέβαια το νερό δημιουργεί πάντα μια πιο έντονη ερωτική διάθεση, αλλά ειδικά το θαλασσινό θα σας ταλαιπωρήσει και τους δύο. Πρώτον, είναι δροσερό και δεύτερον, αλλάζει το Ph του κόλπου δημιουργώντας ανεπαρκή λίπανση. Οπότε όλα γίνονται πιο δύσκολα και πιο επικίνδυνα για μικροτραυματισμούς.

  Επιπλέον, μαζί με μια μικρή ποσότητα νερού που αναγκαστικά εισβάλλει στον κόλπο, μεταφέρονται βακτήρια και άλλοι μικροοργανισμοί, που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε μικρομολύνσεις. Τέλος, δεν αποκλείονται τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, αφού και πάλι το προφυλακτικό θα απουσιάζει, όπως επίσης και η σύλληψη. Καίτοι το θαλασσινό νερό έχει σπερματοκτόνο δράση, έχουν καταγραφεί περιπτώσεις εγκυμοσύνης και στη θάλασσα.

  Ίσως σας ενδιαφέρουν

 • Κάντε like στον istioforo news  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Item Reviewed: Ποιους κινδύνους κρύβει το καλοκαιρινό σεξ; Rating: 5 Reviewed By: istioforos news


  Scroll to Top